reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzien dobry Kochane :*
Ale sobie dziś pospałam uhuhuhu :-D
Patrycja Ty lez kobieto i odpoczywaj :tak: i postaraj się o jak najwięcej badań żeby się uspokoić :) A jutro będę trzymać kciuki :tak:
Anisen oj Kochana tak źle tak nie dobrze :-( Jestem pewna, że coś dobrego wymyslicie i będzie dobrze :)
A ja sobie od jutra idę na L4 bo wiem, że po macierzyńskim nie mam co wracać do pracy ale cóż tyle już w życiu robiłam, że jak nie ta praca to inna o! I nie mam zamiaru się przejmowac puki co :tak:
A teraz mykam na śniadanko :)

reklama
Patrycja Ty faktycznie odpoczywaj jak najwięcej, bo skoro tak mówią to pewnie faktycznie wszystko jest ok, ale sam fakt tej wizyty na pogotowiu nieźle Cię musiał nastraszyć.
Któraś dziewczyna wcześniej pytała o jakieś fotki z dekoracjami pokoju. My robiliśmy w lutym remont pokoju dla naszej dwulatki, ale Wam się postanowiłam pochwalić
100_0680.jpg100_0681.jpg100_0682.jpg100_0684.jpg

Anisen to faktycznie mentlik:-( niby tańsze ale za to w strasznym stanie:-( Czeka Was ciężka decyzja:-(
Dzień Dobry Dziewczynk:-) Ja wczoraj miałam taki średni dzień:-( Byłam u gin zrobiła mi tą cytologie (nareszcie!:-)) zapalenie minęło;-) Ale... zmierzyła mi ciśnienie 2 razy i powiedziała że musi zadzwonić po pogotowie bo zaraz mogę mieć zapaść:szok: Mi od razu serducho ze strachu ścisnęło, przeraziłam się i dopiero mi się słabo zrobiło:-(Przyjechała karetka wzięli mnie na izbę przyjeć dali dwie kroplówki zrobili ekg i wypuścili do domu bo chyba wszystko ok:-( Potem zrobiłam mężusiowi obiadokolacje bo wczoraj nasza 3 rocznica było cudownie:-) Także miłego przedpołudnia dziewczyny dziś miałam tyle planów ale po wczorajszym odpoczywam za dużo wrażeń jak dla mnie:-( Alejutro USG
i wszystkiego najlepszego zokazji 3 rocznicy:))))))

A ja dopiero zauwazylam ze juz jestem w 18 tc yay...jeszcze 2 tyg do usg...jak ja to wytrzymam???????

Patrycja Ty faktycznie odpoczywaj jak najwięcej, bo skoro tak mówią to pewnie faktycznie wszystko jest ok, ale sam fakt tej wizyty na pogotowiu nieźle Cię musiał nastraszyć.
Któraś dziewczyna wcześniej pytała o jakieś fotki z dekoracjami pokoju. My robiliśmy w lutym remont pokoju dla naszej dwulatki, ale Wam się postanowiłam pochwalić
Zobacz załącznik 165624Zobacz załącznik 165625Zobacz załącznik 165626Zobacz załącznik 165627

No to ja to ja sie pytalam haha ...i nawet sobie myslalam zeby nowy watek stworzyc na to zeby tutaj sie nikt nie spinal...no nie wiem dziewczyny jak uwazacie...a i latwiej by bylo znalesc jakby cos kogos zainspirowalo...
A pokoik fajniutki...i przytulny...ja wciaz nie mam pomyslu na pokoik dla naszej dzidzi ale najpierw musze sie dowiedziec cyz chlopiec czy dziewczynka

Śniadanko się juz robi a ja już dziś nie pójdę sobie do pracy a co :-D Nie mam ochoty tam nikogo oglądać ;]

Ania pokoi suuuuuper :-)

Gibaga ja tez muszę tyle czekac mam nadzieję, że szybko zleci :-)

Majsii, AniaForever, gibaga dzięki dziewczyny
AniaForever prześliczny pokoik zrobiliście dla swojej małej księżniczki:tak:
Gibaga dziękujemy za życzenia:tak::-)

Aniu pokoik świetny !!!!! kubusiowy, wow :-) na pewno małej sie w nim super mieszka.
Aga Będziemy szukać, tutaj rynek jest malutki. Zazwyczaj jak cos sie pojawi to koszmarnie drogie, tak kajk to w którym teraz mieszkamy albo standard ponizej minimum. Górale są sknery. Nie remontuja mieszkań latami, tylko wynajmują. niektóre mieszkania wynajmowane od wieków maja tak pozdzierane podłogi pcv ze az do betonu. jak sie cos grubszego popsuje to wynajmujący naprawia. brrr.
Zobaczymy. Ide dzis z nastawieniem ze chcę zobaczyć jedno mieszkanie do kupienia za 180tyś. moze sie uda cos kupic byle kredyt dostać w miarę szybko.

W sumie pokoik dla brzuszkowego dzidziusia też jest, bo myślę że za jakiś czas będziemy tam musieli zrobić miejsce na łóżeczko (mamy tylko 2 pokoje, więc dzieciaczki jak na razie będą musiały zmieścić się razem;-))

reklama
Dzień dobry Wszystkim. Dopiero co skończyłam nadrabiać nieprzeczytanie posty...i tak się zastanawiam dlaczego my nie możemy mieć chociaż jednego, normalnego , spokojnego dnia tak od rana do wieczora?!
AniaForever śliczny pokoik, dziecinka ma w nim super!:)
A ja wstałam przed chwilą z bólem głowy, nudnościami i jak zwykle jakaś taka zamulona. Chyba dlatego że tak pózno wstaję, 10 godzina. Nawet nie wiem jaka pogoda za oknem bo nie chce mi się ręki wyciągać żeby roletę odsłonić. No nic coś mnie gniecie w dolnych częściach chyb WC wzywa...szkoda tylko, że po założeniu nowego kibelka spłuczka się rozp... i teraz do jutro muszę spłukiwać wodą z wiadra...super jeszcze widok mojego gówienka jest mi potrzebny do nudności..wrr...a i śniadanie wypadałoby zrobić. Jenyy dzisiaj do szkoły na 15 i po co oni to wymyślli? Naprawdę nie mają co robić 17 września?! No i widzicie jak ja marudzę od rana...:(

Do góry