reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Pysia, ale to nie żart, mojemu bratu jak miał jakieś 7 lat i leżał odwodniony w szpitalu to podawali codziennie do picia!
chociaż ja na temat coli się nie wypowiadam, bo jestem uzależniona... a w ciąży dzielnie z tym walczę...

Wiem, że nei żart :) tyle, że trzeba wygazowaną pić. Jednak zamiast chemii zjem sobie jagódki bardzo dobre i bez cukru.

reklama
Dziewczynyyyyy!!! matko jak mnie dzisiaj łepetyna boliii!!
wiem ,że można brać apap .. ale mam w zwiazku z tym pytanie
czy brała juz któraś z Was coś przeciwbólowego w ciązy?
ja wolałabym nie brać , ale nie wiem czy dam radę do wieczora ..

Dziewczynyyyyy!!! matko jak mnie dzisiaj łepetyna boliii!!
wiem ,że można brać apap .. ale mam w zwiazku z tym pytanie
czy brała juz któraś z Was coś przeciwbólowego w ciązy?
ja wolałabym nie brać , ale nie wiem czy dam radę do wieczora ..

ja tylko i wyłącznie PARACETAMOL tylko to jak mówił mi lekarz możemy brać, ja skorzystałam 2 razy i myślę że skorzystam trzeci...:eek:

Ilonka u moich rodziców buduja 2 plebanie, na 1 kościół bo się księżom nie chce jeździć kawałek do kościoła. Jeździć bo każdy ma w garażu samochód. Ehh szkoda gadać.

cola faktycznie jak jest niestrawnosc to powoduje ze mijaja nudności i wymioty. taka ciepła rozgazowana. Ale to odrdzewiacz, najlepiej ja stosować przy odkręcaniu zapieczonych śrubek ;) noi do odkamieniania brodzika w kabinie też perfect

reklama
Ilonka u moich rodziców buduja 2 plebanie, na 1 kościół bo się księżom nie chce jeździć kawałek do kościoła. Jeździć bo każdy ma w garażu samochód. Ehh szkoda gadać.

cola faktycznie jak jest niestrawnosc to powoduje ze mijaja nudności i wymioty. taka ciepła rozgazowana. Ale to odrdzewiacz, najlepiej ja stosować przy odkręcaniu zapieczonych śrubek ;) noi do odkamieniania brodzika w kabinie też perfect
ja na kamień stosuję ocet, na śrubki wd 40, a na brzuch jagódki, a cole czasem piję, jakaś dziwna jestem :eek:;-);-)

Do góry