reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Pysia, ale to nie żart, mojemu bratu jak miał jakieś 7 lat i leżał odwodniony w szpitalu to podawali codziennie do picia!
chociaż ja na temat coli się nie wypowiadam, bo jestem uzależniona... a w ciąży dzielnie z tym walczę...

Wiem, że nei żart :) tyle, że trzeba wygazowaną pić. Jednak zamiast chemii zjem sobie jagódki bardzo dobre i bez cukru.

reklama
Dziewczynyyyyy!!! matko jak mnie dzisiaj łepetyna boliii!!
wiem ,że można brać apap .. ale mam w zwiazku z tym pytanie
czy brała juz któraś z Was coś przeciwbólowego w ciązy?
ja wolałabym nie brać , ale nie wiem czy dam radę do wieczora ..

Dziewczynyyyyy!!! matko jak mnie dzisiaj łepetyna boliii!!
wiem ,że można brać apap .. ale mam w zwiazku z tym pytanie
czy brała juz któraś z Was coś przeciwbólowego w ciązy?
ja wolałabym nie brać , ale nie wiem czy dam radę do wieczora ..

ja tylko i wyłącznie PARACETAMOL tylko to jak mówił mi lekarz możemy brać, ja skorzystałam 2 razy i myślę że skorzystam trzeci...:eek:

Ilonka u moich rodziców buduja 2 plebanie, na 1 kościół bo się księżom nie chce jeździć kawałek do kościoła. Jeździć bo każdy ma w garażu samochód. Ehh szkoda gadać.

cola faktycznie jak jest niestrawnosc to powoduje ze mijaja nudności i wymioty. taka ciepła rozgazowana. Ale to odrdzewiacz, najlepiej ja stosować przy odkręcaniu zapieczonych śrubek ;) noi do odkamieniania brodzika w kabinie też perfect

reklama
Ilonka u moich rodziców buduja 2 plebanie, na 1 kościół bo się księżom nie chce jeździć kawałek do kościoła. Jeździć bo każdy ma w garażu samochód. Ehh szkoda gadać.

cola faktycznie jak jest niestrawnosc to powoduje ze mijaja nudności i wymioty. taka ciepła rozgazowana. Ale to odrdzewiacz, najlepiej ja stosować przy odkręcaniu zapieczonych śrubek ;) noi do odkamieniania brodzika w kabinie też perfect
ja na kamień stosuję ocet, na śrubki wd 40, a na brzuch jagódki, a cole czasem piję, jakaś dziwna jestem :eek:;-);-)

Do góry