reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć babolki
Dawno nie zaglądałam, a widzę wesoło tu u Was jak nie wiem :-)
U mnie wszystko po staremu, tzn czuję się ok, a nawet jak troszkę gorzej to odpoczynek pomaga. Z tego co widzę to ostatnio maluchy zawiązały sojusz i się postanowiły nie ujawniać co do płci, łobuzy małe;-)
Co do tego ostatniego zdjęcia z farbą, to moja córcia kiedyś z sudocremem poszalała. Co prawda efekt nie był aż tak spektakularny, bo pudełko kremu trochę mniejsze, a ona była ograniczona łóżeczkiem, ale ściana, łóżeczko i wszystko co w nim było (pościel, kocyk i kilka pluszaków) musiało przejść gruntowne czyszczenie i pranie (ścianie dopiero malowanie pomogło). Mówię Wam, z włosów sudocrem cholernie ciężko się zmywa:tak:

Daje dwa trochę wulgarne, ale je lubię :rofl2:

Załączniki

• 1245762505_.jpg
    1245762505_.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 1245765224_.jpg
    1245765224_.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 37
Patrzcie.... rechot1sb narzuciła temat pierdzenia, i ulotniła się jak bąk. Pewnie ma coś do ukrycia...
Może akurat puściła cichego, ale z ogromną mocą i leży gdzieś bidulka pod biurkiem i nie może oddechu złapać?!

Sory, ale kretynka ze mnie , hehe ...
... o jeny ale mnie zamroczyło, matko samogaz mi się włączył....

reklama
Do góry