reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Super że już lepiej mam nadzieje że wszytko ok

a wracając do fekaliów, tez macie często od kiedy jesteście w ciąży looźne stolce ?
Ja mam kompletnie na odwrót twardzizna na maxa:confused2: I ciężkie są pobyty w kibelku czasami zakończone fiaskiem:confused2: Ale tak co 3, 4 dni zwiedzam kibelek i coś zawsze zrobię czasami nie wiele ale zawsze coś;-)

reklama
wróciłam ze spaceru i ...chyba pojde na kolejny. Najlepiej do Zakopanego od razu. Jak wychodziłam wiercili , wróciłam wiercą. Jeny 15 , ilez mozna !!!
bym sobie poprzeklinała alwe obiecałam sobie ze nie będe malutkiej uczyć tak od razu, a co. Niech w przedszkolu też maja jakis wkład.

ugotuje sobie pierogi , zjem i chyba pójdę np do Merkurego. To jakieś 4km ode mnie to chyba jak wrócę skończą już wiercić

wróciłam ze spaceru i ...chyba pojde na kolejny. Najlepiej do Zakopanego od razu. Jak wychodziłam wiercili , wróciłam wiercą. Jeny 15 , ilez mozna !!!
bym sobie poprzeklinała alwe obiecałam sobie ze nie będe malutkiej uczyć tak od razu, a co. Niech w przedszkolu też maja jakis wkład.

ugotuje sobie pierogi , zjem i chyba pójdę np do Merkurego. To jakieś 4km ode mnie to chyba jak wrócę skończą już wiercić
Biedactwo:-( Jesteś jak na wygnaniu ze swojego mieszkanka:-( Jak wrócisz to pewnie będziesz tak zmęczona że nic Ci nie przeszkodzi w odpoczynku;-)

a jaka będziesz oczytana i mundra ....
Mam nadzieję że to dziecku przekaże to wyczytaną mądrość bo ja głupiutka jestem a na to nie ma lekarstwa:-D:-D:-D
Patrycja na wygnaniu :-(. chętnie bym sie przespała ale jak w takim huku
Nawet pierogi na które miałam niesamowitą ochotę nie smakują.
Wierzę Ci:-( Ja też przychodząc do domu chcę odpocząć wyciszyć się a Ty nie masz do tego warunków:-(

reklama
Laski ale wam się głupawka włączyła. Oczywiście w urzędzie nic nie załatwiliśmy, ale już wiemy, że traz musimy zrobić pierwsze badania auta sprowadzonego z zagranicy. mimo, że go nei sprowadzaliśmy. Co powoduje, że musisy znaleśc kogoś kto to nam podbije, co może byc bardz otrudne, bo normlanie to auto tego nei przejdzie... także pipipipipipi.
Zaraz zjem cholernie ostre leczo i poprawie sobie tym humor.

PS; żeby nie odbioegać od was za bardzo to pochwalę się, ze od diety stosowanej w maju, przeminane materii mam jak w zegarku i narazie nawet zelazo tego nei popsuło. Pewnie do czasu.

Do góry