reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kurde, a ja do swojej nei mam żadnych pytań... może jakas dziwna jestem, to raczej ona mnie meczy pytaniami, czy nie boli, ale na pewno, a nie ma plamień, ale na pewno, a skurcze, ale na pewno :-D:-D:-D. Jak koleżanka u niej była to jej na kartce wszystko rozrysowała :tak:. Fajna jest babeczka
Rzadko się zdarzają tacy lekarze:tak: Masz szczęście do lekarzy:tak::tak:

reklama
Pysia: tylko sie cieszyc z takiej lekarki :-)

Tygrynka: Witam serdecznie!

Rechotku biedny ty moj zaglodzony...ja mysle tak jak Shingle...jak najpredzej znajdz sobie jakis zapychacz bezpieczny bo inaczej skapniesz biedaczku...a z tym lozyskiem przodujacym, to rzeczywiscie pojdz jeszcze do innego lekarza...moze ten sie pomylil..jak tamten wczesniejszy nic nie widzial...

Kataszaone: wlasnie przegladam twoja puszke:-) szukam czegos na niedziele...znowu mam kolezanke na weekend...tym razem jeszcze do calego zamieszania z gosciem w domu na dwa dni dochodzi problem kuchni bo ona jest muzulmanka ... takze jak ktoras ma jakies cudo z warzyw to prosze mnie wesprzec...myslalam o leczo z baklazanem na jutro...takze cos niepomidorowego by mi sie przydalo...
najbardziej to mi mojego M. szkoda bo on obiad bez mieska uwaza za nieobiad (a nalesniki to juz wogole deser..:wściekła/y::wściekła/y: mowie Wam...francuz jeden!)

Ja w tym tygodniu ostro walcze z porzadkami-umylam wszystkie okna, pomylam boazerie, szafy, wszystko pomyte, odkurzone i wyczyszczone jak na swieta :-p zbliza sie wrzesien wiec znow czeka mnie robota, ble :-( wiec nastepne wieksze porzadki zrobie dopeiro na Boze Narodzenie a nie wiadomo jak z tym bedzie bo bede juz w 8 miesiacu, ale oby bylo dobrze ;-)

Ogolnie czuje sie dobrze, tylko te upaly mnie wykanczaja, zdecydowanie lepiej czuje sie gdy jest chlodniej. No i u mnie tez zaczely sie skurcze w nogach :baffled: no i zazywam juz od dzis Aspargin, oby pomogl.

I jak ten czas leci-dopeiro co dowiedzialam sie ze jestem w ciazy a tu juz 17 tydzien :)

Witajcie!
Ja dziś obiadu nie gotowałam, bo Córci męża zachciała się pizza, więc mój mąż ją zabrał do pizzerii. Wiec co sie bede starać, sama coś sobie szybkiego zjadłam i jest super.
Moje samopoczucie jest do bani, Młoda daje w kość!

Znachorka, co do wizyty, to naprawde wyrodna jesteś! Powinno Cię CSI (tak po hamerykańsku) zabrać, albo inne te takie hehe. To aż 3 dni! Masakra! (hehe)

kaasiorek84 mi mój lekarz kazał notować na kartce pytania, jakie nachodzą mnie na co dzień, i na wizyte zabrać ów kartkę. Lista robi się długa,ale wiem, że on odpowie nawet na najgłupsze moje pytanie! Widać, zna kobiety w ciąży hehe.

Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Jak u mnie się uspokoi , to będę tylko z Wami, teraz muszę się czaić z komputerem!

Dobra, lecę, bo mój mąż nie ma na jutro koszuli! Musimy jechać i szybko coś kupić! hehe,
Wpadnę poczytać co u Was, ale wieczorkiem. Więc teraz życzę miłego wieczorkuu !!!!

Witajcie Śnieżynki :-)
mam informację od MAMY SÓWKI: jest w szpitalu i najwcześniej wyjdzie w poniedziałek, dostała kolki nerkowej,,, z SÓWECZKĄ wszystko OK :)
mam nadzieję,że w poniedziałek ujrzymy już jakiś wpis od naszej Koleżanki :))):-)

u mnie dzień jak co dzień,,, dużo pracy ale już jestem w domku, więc jest w porządku :-)
POZDRAWIAM

Witajcie Śnieżynki :-)
mam informację od MAMY SÓWKI: jest w szpitalu i najwcześniej wyjdzie w poniedziałek, dostała kolki nerkowej,,, z SÓWECZKĄ wszystko OK :)
mam nadzieję,że w poniedziałek ujrzymy już jakiś wpis od naszej Koleżanki :))):-)

u mnie dzień jak co dzień,,, dużo pracy ale już jestem w domku, więc jest w porządku :-)
POZDRAWIAM
całuski dla Sówki, niech sie trzyma bidulka.....

Cześć dziewczyneczki.

Ja dziś odbyłam ostatni dzień w pracy od jutra zajmuję się sobą i mieszkankiem i mężem i dzidziusiem... oczywiście nie forever :)
Gorące przygotowania do urlopu trwają, spodenki które kupiłam na allegro doszły i są super - strasznei się ciesze że je zamówiłam!!

Znachorka - ja tam bym przypuściła jakiś lincz na Ciebie za to że spedziłaś miły wieczór i wyleciało Ci z głowy żeby zapisać się na wizytę.... Mi wylatuje z głowy po co idę do sypialni.... ale ja to co innego JESTEM W CIĄŻY I MI WOLNO :-p:-p:-p:-p:-p

Najeli - tylko spokojnie dasz radę kochana! nic się małolatą nie przejmuj, przejmuj się tylk oswoim kochanym małolatkiem co go pod serduchem nosisz!

Luczynka ty to nie masz za dużo energii?? Chodzisz na jakiś Duracellach czy co?? :) Pożycz trochę...

Witam dziewczyny ;) ostatnio nie piszę , bo muszę leżeć ale wpadłam na chwilkę ,żeby się podzielić jak było na wizycie ( bo miałam wczoraj).
No więc to cholernie stawianie się macicy , które mi doległo
nadal mi dolega ;/ ale z tego co widać Dzidzi to w niczym nie przeszkadza;)
Rośnie sobie zdrowo i wszystko wygląda ładnie;)
Z tym, że ostatnio czułam się jak pijana seduchow zaczęło mi walić i "pływałam"
a kilka dni póżniej serce zaczęło mi kołatać. Co sie okazało ?
Że cała ta "jazda" jest przez no -spę(!) No więc najpierw moja ginka
spanikowała i chciała mnie wysałać na kilka dni do szpitala na EKG
i obserwacje, ale po tym jak mnie osłuchała pomysł wywietrzał jej z głowy
i na szczęscie wysłała mnie tylko do mojego rodzinnego , który zrobił EKG
i przy okazji wysłał mnie na badania na nadczynnośc tarczycy czy jakos tak.
Ale na szczęscie z EkG nic złego nie wyszło i przekonałam moją ginke zeby pozwoliła mi dalej brać no-spę:) bo bez niej musiałam bym leżeć i się nie ruszać,
bo innego zastepczego leku narazie nie mogłaby mi dac .. A tak przynajmniej mogę się troszkę ruszać:) ojj troszkę się rozpisałam, ale dawno mnie tu nie było ..
A! i jesacze jedno strasznie zaczęła mnie dziś swędziec skóra na piersiach i brzuchu .. więc poleciałam do apteki po krem na rozstepy . mam nadzieje ze pomoże .. Miłego wieczora:)

reklama
Do góry