reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

wiem wiem....ale pomyśl że cię skręca z głodu tak że się wyć chce a ty masz następny posiłek za 2h a zjesz serek farmerski....laski aż mi się płakać chce...jeszcze musze jeść same rzeczy co ich nie znoszę i jak jem posiłek to mi sie na wymioty zbiera, masakra.....jestem nieszczęśliwa.....ja chce cukry, fruktozy i węglowodanki

dasz radę to dla dzidziusia

reklama
A jak Ci wogóle ten wynik wyszedł, bo ja nie miałam żadnego dodatkowego badanai na cukier robiony. CHyba na początku tylko raz glukoze, ale to taką na czczo z krwi robione. Miałaś coś wiecej?

hej dziewczynki:-) rechot dasz radę, ja w Ciebie wierzę:-)tez nienawidze sobie odmawiać różnych pyszności,mnie natomiast zaniepokoiły dziesiejsze bóle brzucha, od rana czuje bolesne kłucie na samym dole brzucha, potem troche przerwy i znowu za jakiś czas:dry:

hej dziewczynki:-) rechot dasz radę, ja w Ciebie wierzę:-)tez nienawidze sobie odmawiać różnych pyszności,mnie natomiast zaniepokoiły dziesiejsze bóle brzucha, od rana czuje bolesne kłucie na samym dole brzucha, potem troche przerwy i znowu za jakiś czas:dry:

Przysłuchjaj się temu kłuciu bo może cie dzidzior kopie. Ja mam coraz wieksze podejrzenia, że to ten łobuz :-). Mam dokładnie to samo. Byłam we wtrek u lekarza i mówił, że nie ma się co martwić, bo może kopie, a może sobie tam rośnie :-)

Hej dziewczyny ....
Jak wam powiem co zrobiłam to albo uzancie mnie za wyrodną matkę , albo za przygłupa albo mnie wyśmiejecie ...
Do mojej przychodni dzwoni sie rejestrować na dzien przed wizytą między 15 a 16 ...I ja dzisiaj mia łam mieć wizyte ale ...zapomniałam zadzwonić ...
Mieliśmy wczoraj taki wesoły i dobry dzień z Kocurem ... Wszytko było śmieszne , jak na poczatku kiedy sie poznalismy ... i zapomniałam ... Musze zadzwonić dzisiaj i umówić się na pon ...
A miałam taką nadzieje że juz dzisiaj się dowiem czy to czort czy czorcica mnie tak łaskocze okropnie w brzuszku ...

to juz normalnie pod Kodeks Karny się zalicza:szok: rozbawiłam się, no cóż zobaczysz maleństwo za 3 dni a teraz tęsknij...;-)

Nie miałam usg, a nie pisałam nic bo raczej przy komputerze nie siedziałam. Jak sobie leżałam to było ok, a jak trochę pochodziłam albo nawet posiedziałam to mnie brzuch bolał, więc starałam się do wizyty jak najbardziej oszczędzać. Teraz już nic nie boli, więc mam nadzieję że te tabletki zaczęły działać. Aaa i jeszcze Wam się nie pochwaliłam, że mój maluszek już pokopuje mamusię delikatnie. Od jakiegoś czasu czułam bąbelkowanie, ale jakoś tak bardzo nieregularnie i leciutko, że nie byłam pewna, a teraz to już tak coraz bardziej zdecydowanie daje o sobie znać:-)

oj bidulko:baffled: nie fajnie sie porobiło ale dobrze że już jest lepiej i teraz to odpoczywaj i tylko opoczywaj a bedzie ok

nie pytaj, jestem głodna, czasem wynik cukru po posiłku jest nawet ok, ale dziś po małym śniadaniu skoczył pod niebo....wiecznie GŁODNA...

dasz radę dla maleństwa, a i później będzie mniej do gubienia ale mimo wszystko współczuję, jakby mi kazali jeść np cały czas ser biały to bym rzygała i ryczała na zmianę (trauma z przeszłości - już taką dietkę zdrowotną przerabiałam przez ponad rok codziennie ok0,5 kg sera białego, teraz unikam go jak ognia)

:-D:-D:-D pozwolisz aby pokochało chipsy, a potem zakażesz, to bedzie słodka zemsta ;-)
cóż za słodka, a raczej słona zemsta:-D:-D:-D

u mnie dzisiaj kryzysowy dzień cały czas rozmowy z wielkim uchem:baffled: juz siły nie mam a do tego siedzę w pracy i mam pełno pilnych rzeczy do zrobiebia i nawet nie mogę się urwac do domu nie wiem jak ja dzisiaj dam radę trzymajcie za mnie kciuki

są nieregularne od rana miałam takie bóle kilka razy, jezeli jest tak, jak mówisz Pysiu to dzidzia może kopać:-) mi lekarz też mówił, ze takie bóle sa normalne, ale zawsze jak coś mocniej poczuje to mam stresaaa

są nieregularne od rana miałam takie bóle kilka razy, jezeli jest tak, jak mówisz Pysiu to dzidzia może kopać:-) mi lekarz też mówił, ze takie bóle sa normalne, ale zawsze jak coś mocniej poczuje to mam stresaaa

też mam takie kłucia, raz z lewej, raz z prawej, na środku. ponoć to normalne.:-)

reklama
Rechot dasz radę kochana Musisz się koniecznie dowiedzieć czy nie ma jakiegoś bezpiecznego zapychacza.
Przecież głodna chodzić nie możesz...

Julisia trzymam kciuki bidulko... Może czas się mocniej zastanowić nad L4 ?

Ostatnia edycja:
Do góry