reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dzień Dobry Śnieżynki:-D Dziekuje Wam za wszystkie życzenia:-D Anisen życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia niech w Waszemu życiu przyświecają same radosne chwile i momenty:-) No ja nie dawno wstałam:-) Masakra wczoraj takmi się ręcę trzęsły i źle buta zapięłam z tego wszystkiego za momencik wstawie fotki w wątku o ślubach:-D Oczywiście się popłakałam jak bóbr ale jestem szczęsliwa wszystko wyszło lepiej niż myślałam:-DJak na razie czuje się cudownie jako żona:-D Wszystkim życzę takich radosnych momentów:blink: Miłej niedzieli Dziewczynki:-) obiadek dla gości się robi bo trochę u nas nocuje:-) Więc jutro w pracy nadrobię zaległości:-) a na urlop pójdziemy w sobie w przyszłym tygodniu może pogoda będzie fajna to sobie wypoczniemy:-D

MMMmmm pychotka :biggrin2: Jak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie :rofl2::rofl2::-D

ja tez kocham platki na mleku! tylko ja nie moge slodkich wiec kangus odpada :p mama mi kupila platki ryzowe blyskawiczne - sa pyszne, zawsze je lubilam :) zupy mleczne czesto jadam :D nie chce obrzydzac ale nie ukrywam ze jem je bo jakby przyszedl czas na kibelek to lepiej jest mi oddawac :zawstydzona/y::sorry2:

ja tez kocham platki na mleku! tylko ja nie moge slodkich wiec kangus odpada :p mama mi kupila platki ryzowe blyskawiczne - sa pyszne, zawsze je lubilam :) zupy mleczne czesto jadam :D nie chce obrzydzac ale nie ukrywam ze jem je bo jakby przyszedl czas na kibelek to lepiej jest mi oddawac :zawstydzona/y::sorry2:

hahhahah widzę praktyczne podejście do sprawy:D

dzis postanowilam pochwalic sie przed swiatem ze w lutym zostane mama po raz drugi tak wiec z duma dolaczam do tego grona :-)
dokladnej daty jeszcze nie znam bo usg mam za 2 tyg .:-p

pozdrawiam wszystkie lutowe:laugh2: mamusie

ps .czy ktos mi prosze pomoze wstawic suwaczek bo juz trace cierpliwosc :-)

dzis postanowilam pochwalic sie przed swiatem ze w lutym zostane mama po raz drugi tak wiec z duma dolaczam do tego grona :-)

Witamy kolejną Mamusię:-)
Na drugiej stronie naszych wątków jest wątek "jak wstawić suwaczek" tam ładnie masz wytłumaczone co i jak ;-):-)

MMMmmm pychotka :biggrin2: Jak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie :rofl2::rofl2::-D

Ja się dzisiaj opycham ciastem jagodowym . Ale zacżeły za mną chodzić frytki albo chipsy :angry:, a za cholere nie chce mi się z domu wychodzić i pewnie będę cierpieć na "niezrealizowaną zachciankę"

Witajcie Lutóweczki:-)
jesteśMY, żyjeMY i maMY się dobrze, ale z czasem u nas krucho i dopiero dzisiaj mogę tu na chwilkę zajrzeć, oczywiście nie byłam w stanie przeczytać co działo się u Was i Waszych maluszków przez miniony tydzień ale naprawdę postaram się to nadrobić,,, a teraz życzę wszystkim wspaniałego dnia, pełnego uśmiechów, dobrego samopoczucia i słodkiego lenistwa :-D
Pozdrawiam ciepło i przepraszam,że się nie odzywałam,,,
AgaB nie musisz przepraszać, rozumiemy że nie zawsze tak jest że możemy poświęcic na BB tyle czasu ile byśmy chciały, ważne że pamiętasz o nas i dajesz znak że u was wszystko ok:-) pozdrawiam

Dzień Dobry Śnieżynki:-D Dziekuje Wam za wszystkie życzenia:-D Anisen życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia niech w Waszemu życiu przyświecają same radosne chwile i momenty:-) No ja nie dawno wstałam:-) Masakra wczoraj takmi się ręcę trzęsły i źle buta zapięłam z tego wszystkiego za momencik wstawie fotki w wątku o ślubach:-D Oczywiście się popłakałam jak bóbr ale jestem szczęsliwa wszystko wyszło lepiej niż myślałam:-DJak na razie czuje się cudownie jako żona:-D Wszystkim życzę takich radosnych momentów:blink: Miłej niedzieli Dziewczynki:-) obiadek dla gości się robi bo trochę u nas nocuje:-) Więc jutro w pracy nadrobię zaległości:-) a na urlop pójdziemy w sobie w przyszłym tygodniu może pogoda będzie fajna to sobie wypoczniemy:-D
No to gratuluję że wszystko sie pięknie udało:-), jak się czujesz jako żona?

Witam w naszym szerokim i bardzo fajnym gronie

reklama
Zyje ;-)

Ale jestem starsznie zabiegana... wszytko na mojej glowie ostatani.
Postaram sie jutro cos napisac bo z czytaniem zaleglosci to na pewno nie nadaze.

Buziaki!

Do góry