Ilonaa
Mein Schatz :)
I jak smakowały płateczki ? Ja też ich daaawno nie jadłam...:-):-):-)
MMMmmm pychotka Jak tylko masz czas i ochotę to zapraszam na wspólne wcinanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak smakowały płateczki ? Ja też ich daaawno nie jadłam...:-):-):-)
ja tez kocham platki na mleku! tylko ja nie moge slodkich wiec kangus odpada mama mi kupila platki ryzowe blyskawiczne - sa pyszne, zawsze je lubilam zupy mleczne czesto jadam nie chce obrzydzac ale nie ukrywam ze jem je bo jakby przyszedl czas na kibelek to lepiej jest mi oddawac
dzis postanowilam pochwalic sie przed swiatem ze w lutym zostane mama po raz drugi tak wiec z duma dolaczam do tego grona :-)
dokladnej daty jeszcze nie znam bo usg mam za 2 tyg .
pozdrawiam wszystkie lutowe mamusie
ps .czy ktos mi prosze pomoze wstawic suwaczek bo juz trace cierpliwosc :-)
AgaB nie musisz przepraszać, rozumiemy że nie zawsze tak jest że możemy poświęcic na BB tyle czasu ile byśmy chciały, ważne że pamiętasz o nas i dajesz znak że u was wszystko ok:-) pozdrawiamWitajcie Lutóweczki:-)
jesteśMY, żyjeMY i maMY się dobrze, ale z czasem u nas krucho i dopiero dzisiaj mogę tu na chwilkę zajrzeć, oczywiście nie byłam w stanie przeczytać co działo się u Was i Waszych maluszków przez miniony tydzień ale naprawdę postaram się to nadrobić,,, a teraz życzę wszystkim wspaniałego dnia, pełnego uśmiechów, dobrego samopoczucia i słodkiego lenistwa
Pozdrawiam ciepło i przepraszam,że się nie odzywałam,,,
No to gratuluję że wszystko sie pięknie udało:-), jak się czujesz jako żona?Dzień Dobry Śnieżynki Dziekuje Wam za wszystkie życzenia Anisen życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia niech w Waszemu życiu przyświecają same radosne chwile i momenty:-) No ja nie dawno wstałam:-) Masakra wczoraj takmi się ręcę trzęsły i źle buta zapięłam z tego wszystkiego za momencik wstawie fotki w wątku o ślubach Oczywiście się popłakałam jak bóbr ale jestem szczęsliwa wszystko wyszło lepiej niż myślałamJak na razie czuje się cudownie jako żona Wszystkim życzę takich radosnych momentów Miłej niedzieli Dziewczynki:-) obiadek dla gości się robi bo trochę u nas nocuje:-) Więc jutro w pracy nadrobię zaległości:-) a na urlop pójdziemy w sobie w przyszłym tygodniu może pogoda będzie fajna to sobie wypoczniemy
Witam w naszym szerokim i bardzo fajnym groniedzis postanowilam pochwalic sie przed swiatem ze w lutym zostane mama po raz drugi tak wiec z duma dolaczam do tego grona :-)
dokladnej daty jeszcze nie znam bo usg mam za 2 tyg .
pozdrawiam wszystkie lutowe mamusie
ps .czy ktos mi prosze pomoze wstawic suwaczek bo juz trace cierpliwosc :-)
Ja się dzisiaj opycham ciastem jagodowym . Ale zacżeły za mną chodzić frytki albo chipsy , a za cholere nie chce mi się z domu wychodzić i pewnie będę cierpieć na "niezrealizowaną zachciankę"