reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witam porannie sorry , ze znow sie opuszczam w odwiedzaniu was ale , naprawde padam Nicol ju´z nie spia ajk zasnie to ja padam razem z nia nie mam czasu nawet myslec o cizy czas leci nieublagalnie szybko..

Witam lutóweczki w niedzielny poranek

Anisen, Patrycja
wszystkie bardzo jesteśmy ciekawe jak wczoraj minął wam ten cudowny dzień więc jak tylko znajdziecie wolną chwilkę to prosimy o parę słów recenzji:-) albo jakieś zdjęcia no i jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Laski MASAKRA ! Co za dzień...Zaraz chyba się zabiję, nie ma rzeczy która by mi nie dolegała...łeb mnie napier**** niemiłosiernie, ciągnie mnie na wymioty cały czas (te migdały chyba zaraz uszami zacznę wkładać, bo przez buzie nic nie daje hehe) ogólnie jechałam dzisiaj na miasto i jak na złość w autobusie było 10 osób z czego 6 żuli i 4 nieumyte baby:baffled::baffled::baffled: Wypadłam jak z procy z autobusu, a ludzie na przystanku zawału mało nie dostali jak zobaczyli jak mnie szarpie...A później w supermarkecie myślałam, że już padnę na twarz po czym zobaczyłam degustacje jakieś kawy i rzuciłam się jak bidna :-p:-p:-p ale pomogło, doczołgałam się dzięki temu do domu i pierdziele nigdzie dzisiaj już nie wychodzę!
;-)
Strasznie ci współczuję mam nadzieję że wkrótce skończą się te wymioty, mdłości i złe samopoczucie i będziesz mogła w pełni cieszyć się swoim skarbem pod sercem

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Swoja drogą czy ktoraś z Was czytała "Zmierzch"? Ja od niedzieli nie moge sie oderwac właśnie koncze drugi tom :)

Moje siostry to czytają i są zachwycone:-) film ponoć też fajny:-D

Dziewczyny ! Poczułam !Poczułam !
Bańkę mydlaną w brzuszku !!! Jestem pewna że to mój śpioch się przebudza :)

Super, że czujesz już Maluszka:-)

Dziś czuję się o wiele lepiej, ale zobaczymy jak zjem śniadanko:tak: Mężuś dość sporo wczoraj zrobił, więc niebawem będzie można zacząć remont:-) dziś wybieramy się na imieninowego grilla do mojej siostry:-D tylko nie wiem czy pogoda na to pozwoli:-p

Już mamy w naszym gronie kolejne dwie żonki:-D:-)

Strasznie ci współczuję mam nadzieję że wkrótce skończą się te wymioty, mdłości i złe samopoczucie i będziesz mogła w pełni cieszyć się swoim skarbem pod sercem

Dziękuję Kochana... moim lekarstwem na razie jest unikanie ludzi, bo chyba przez nich mam najgorsze samopoczucie w tą pogodę....

Dziś czuję się o wiele lepiej, ale zobaczymy jak zjem śniadanko:tak: Mężuś dość sporo wczoraj zrobił, więc niebawem będzie można zacząć remont:-) dziś wybieramy się na imieninowego grilla do mojej siostry:-D tylko nie wiem czy pogoda na to pozwoli:-p

U mnie też pogoda jak na złość okropna :baffled: Ale gdyby Ci się udało dzisiaj wyrwać na grilla baw się dobrze :-)

A tak w ogóle to Witam Wszystkie Śnieżynki :-p Te co śpią i te co już wstały:-) Zabieram się do jedzenia płatków na mleku, zapomniałam, że istnieje coś takiego jak Kangus haha i wczoraj jak dziecko cieszyłam się między regałami :rofl2::rofl2: Zjem i wracam do Was BUUZIAAAKIIII ! :-)

hej laseczki. Coś mam wrażenie, ze jesień zamiast jakoś fajnei cichaczem się zakradać w pażdzierniku to próbuje isę siłą wedrzeć. Koncercik buł całkiem fajny wczoraj i nawet deszcz nie przeszkadzał. Trzeba bedzie się na dżemik wybrać do spodka.

Od wczoraj mnei tak dziwnie z boku boli, prawie jak kolka i nie wiem czy powinnam się nie pokoić czy nie. jak leżałam na boku to bardzij bolała, jak sie położe to nei boli. Zastaniawaim się czy coś sobie tam rośnie czy co. Macie może jakieś pomysły co to?

Ja wczoraj kupiłam sobie dwa kryminały. Obiad mam zrobiony, nigdzie dzisiaj nei wychodzę. Będe leżeć, gapić sie telewizor, labo czytac. A co tez trzeba mieć coś z niedzieli :-)

Heeeej !

My już po śniadanku. I po kawce. Obiecałam sobie, że do wizyty u lekarza tj. do 10 września będę codziennie rano piła kawkę. Myślę, że gorsze skutki może odnieść moje niskie ciśnienie niż mała biała kawka. :tak:

Pysia
fajnie, że koncercik się udał. A jeśli chodzi o brzusio to weź poleż trochę i zobaczysz czy minie. Możesz też zażyć no-spę na rozluźnienie. Mnie się wydaje, że te dolegliwości są związane z nadmierną Twoją ruchliwością, tj. widzisz wczoraj intensywnie sprzątałaś, potem koncert i wieczorem zaczęło boleć. Brzuszek domaga się odpoczynku....:-) Ale to tylko moja opinia, nie wiem czy trafna.

Cieszę się, że dzisiaj lepiej się czujesz ! Oby te mdłości na zawsze Cię opuściły !
:tak:

reklama
Witajcie Lutóweczki:-)
jesteśMY, żyjeMY i maMY się dobrze, ale z czasem u nas krucho i dopiero dzisiaj mogę tu na chwilkę zajrzeć, oczywiście nie byłam w stanie przeczytać co działo się u Was i Waszych maluszków przez miniony tydzień ale naprawdę postaram się to nadrobić,,, a teraz życzę wszystkim wspaniałego dnia, pełnego uśmiechów, dobrego samopoczucia i słodkiego lenistwa :-D
Pozdrawiam ciepło i przepraszam,że się nie odzywałam,,,

Do góry