Witajcie Śnieżynki, w ten cudowny, bo chłodny dzień!
Bardzo się cieszę, że temperatura w końcu spadła, bo teraz wiem, co to jest żyć!! Hehe, Nie było mnie przez weekend, bo...
W sobotę byliśmy na imprezie (jedzenie było pyszne!)
W niedzielę po obiedzie odwiedziła mnie ciocia i wujek z dziećmi, a później zrobiliśmy POM (Powolny Obchód Miasta)
Dodatkowo, mamy u siebie syna mojego męża (który ma 12 lat) no i dobić do komputera się nie da, więc teraz nadrabiam siedząc w pracy hehe.
martisza Witaj wśród nas, życzymy Ci spokojnej ciąży i samych miłych chwil!
patrycja214, Anisen To wspaniale, że wszystko wyszło tak jak sobie tego wymarzyłyście!
Ilonaa Gratulujemy synalka!!!!
Czarodziejka Dobrze, że już jesteś z nami! Ciężko jest nadrabiać, bo my tu płodne jesteśmy hehe, wiesz....wszystkie uzależnione od BB :-)
Ja się wczoraj dowiedziałam, że moja ciocia ma termin na 21.02 !! Szok!! nic nikomu nie mówiła! Wczoraj napisałam do niej esemesa z gratulacjami, to dziś odpisała, ale wyczuwałam jakieś dziwne pretensje, że w ogóle się odezwałam. Dziwna! Mamy termin porodu tak zbliżony, więc mogłybyśmy trzymać trochę razem, ale cóż.
Eh..muszę Wam coś powiedzieć. Nienawidzę mojej teściowej! Jest to okropny babsztyl! To, że mam 22 lata i jestem w ciąży, to dla niej stanowczo za wczas (ona twierdzi, że najlepszy moment na dziecko, to po 25 roku życia! - tak jak to zrobiła jej córka-nie ważne, że teraz się rozwodzi i jej syn (2latka) jest raz tu raz tam,ale jej córka to ideał !!) Traktuje mnie jak dziecko, uczy, poucza, doradza! Wczoraj sie wkurw*** i już nic sie nie odzywałam! Rady na temat ubierania dzieci, karmienia, zakupów dla dzieci, kupowanie wózka, meblowanie pokoju! Koszmar! Moje zdanie w ogóle sie nie liczy!
Dodatkowo twierdzi, że nasze dziecko było z wpadki! Mieszkam z moim już 5 lat, i po tych 5 latach sobie wpadliśmy, taaa....
Tłumaczymy jej, że chcieliśmy, że było wszystko planowane, a ona swoje! Że tak wszystkich zaskoczyliśmy! Daremna jest!
Ale sie rozpisałam :-) A co u Was? Jak minął weekend? Jakie plany na dziś?