reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama

Kochana ze mną jest identycznie...zawsze byłam szczupła nawet bardzo i nie umiałam przytyć, więc myślałam, że teraz mi się uda, ale najpierw schudłam 5 kg, bo wymiotowałam, a teraz dopiero 2kg przytyłam jak zaczęłam w miarę normalnie jeść:-D brzucha prawie wcale nie widać tylko wieczorem wygląda jakbym się bardzo najadła:-)

Aha mam pytanie, bo zapomniałam zadzwonić do lekarza, a jutro chcę do niego iść...na wypisie ze szpitala z 20 lipca mam, że zalecane jest zrobienie badań na toksoplazmę, różyczkę, cytomegalię i chlamydię...ale jak dzwoniłam do lekarza umówić się na wizytę to nic nie mówił, że mam to zrobić...myślicie, że i tak mogłabym jutro to zrobić, żeby wyniki mieć na wizytę???
[/QUOTE]

moja droga
słuchaj a dostałaś skierowanie na badania z krwi? jak masz skierowanie to idziesz do punktu pobrań i pewnie jeszcze tego samego dnia mozesz odebra wyniki. a jak nie dostałaś to podlec do położnej i dopytaj co zrobic w takiej sytuacji to może ci załatwi skierowanko i na wizyte u gina bedziesz miec wyniki.

Ostatnia edycja:
Też biorę cywilny w październiku. upatrzylam sobie białą sukienke, krótką tzn do kolan, z bolerkiem, dół luźny zebym brzuszek zmieściła jak już się w końcu pojawi :) ja brałam pod uwagę tylko białą albo ewentualnie ecru.
Podobają mi się też takie jak w załączniku tylko w tą pierwszą to bym raczej już nie weszła ;)

noooo ja w pierwszą to na bank już nie wejde :)))) ta druga jest ciekawa,podoba mi sie :))),
oglądałam sobie też teraz te w "stylu greckim" i całkiem fajne sa takie sukienki.

ja 16, a czasem 20 wieczorami np teraz :-p:-p mam wzdety jakis brzuch jak balon hmmm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie ponownie :-)
wróciliśmy już jakiś czas temu no ale tak się postarałyście,że musiałam nadrobić znów duuuuużo postów :D no ale a propo wizyty to wszystko OK, dzieciaczki zdrowe, rozwijają się no i lekarz na siłe chciał mi dać zwolnienie, bo powiedział,że w ciąży bliźniaczej to normalne że się nie pracuje, no ale ja dopiero niedawno pracuje i umówiłam się z nim,że na następnej wizycie da mi to zwolnienie,,,, jestem zadowolona i troszkę spokojniejsza :-) noooo a teraz kąpanko i spanko
Bardzo dziękuję za kciuki :D pzydały się!!! DZIĘKUJĘ :***
zmierzyłam sobie biust i okazało się,że też mam zły rozmiar stanika, noszę F a na tej stronce wyszło mi H,,,, a co będzie dalej????????????????????????????
życzę spokojnej nocki i do jutra Mamusie :) paaaaaaaaaaaaa

reklama
Aha mam pytanie, bo zapomniałam zadzwonić do lekarza, a jutro chcę do niego iść...na wypisie ze szpitala z 20 lipca mam, że zalecane jest zrobienie badań na toksoplazmę, różyczkę, cytomegalię i chlamydię...ale jak dzwoniłam do lekarza umówić się na wizytę to nic nie mówił, że mam to zrobić...myślicie, że i tak mogłabym jutro to zrobić, żeby wyniki mieć na wizytę???

Chodzi o zrobienie badań bez skierowania:-) bo jutro musiałabym jechać na 7 do laboratorium i nie wiem co robić???:confused:

Do góry