reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie porannie
Ja dziś spałam do 9.30. Rany dawno tak długo nie spałam.
Moja suknia będzie w takim greckim stylu. Niestety w takie jak wcześniej były pokazane to albo nie wchodzę (w pierwszą) albo wyglądam koszmarnie. Mierzyłam chyba ze 40 sukienek i na pewno nie jest lekko. W dodatku mój brzuszek jest już wielki jak piłeczka. Namawiam mojego żeby zrobił zdjęcie ale zawsze nie ma czasu :-(
Ostatnio codziennie ok 12 chodzę do niego do pracy. Zanoszę mu kanapki, siedzę u niego tak do 16 lub 17 i wychodzę . Mamy wtedy okazje pobyć razem i pogadać. No i najważniejsze ze mogę go zobaczyć, przytulić.
Dziś postanowiłam posprzątać w mieszkaniu, iść na pocztę po przesyłkę i ... najfajniejsze, kupić sobie nowy stanik, bo ten zaczyna cisnąć. I apteka- znów wydam prawie 100 na witaminy.

Ja badania robie tylko odpłatnie. raz poszłam do mojego lekarza rodzinnego i poprosiłam o skierowanie na badania. I guzik i pętelka. Pani mi powiedziała zebym poszła do lekarza z przychodni :(Chora jakaś, ja nie mam siły czekac po kilka godzin w kolejce, szczególnie ze na taki gorąc robi mi sie słabo jak długo stoje. wiec odpuściłam i za wszystko płace. juz wydałam ok 300zł na same badania.

cos podobnego do tej ponizej będzie moja. Tylko ja będe miała 2 ramiączka a nie jedno na szyji.

Załączniki

• sukienka grecka.jpg
    sukienka grecka.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Bry :)
Pochłaniam śniadanko i biore się za sprzątanie , bo dziś w nocy jade po mojego kocurka !!! mrrrrał ! Nareszcie , nareszcie !!! 6 tygodni go nie było ...
możecie mi wytknąć że jestem wyrodną matka , ale jak zoabczyłam puszke coli w lodówce to sie nie mogłam oprzeć :D...

Anisen-sliczna sukienka :)))

my planujemy slub po urodzeniu malenstwa...mamy wstepnie zaklepana date 09.10.2010-sale i orkiestre:) mam nadzieje, ze schudne do tego czasu ;)

Kalinko my teraz tylko cywilny i przyjęcie dla rodzinki najbliższej. A trochę więcej niż za rok, , okazało się ze pewnie we wrześniu będziemy mieli kościelny. Wtedy marzy mi się suknia dopasowana. Widziałam już takie, przed ciąża byłaby super bo byłam szczupła, wiec może po ciąży będzie w sam raz. już sobie wymyśliłam chodzenie z maluszkiem na basen i ćwiczenia dla mam z dziećmi. No i wracamy na kurs tańca, żeby miało co sie dziać to musze wygospodarowac trochę czasu wieczorem. Najwyżej bede prosic raz w tygodniu przyjaciólke o dwugodzinną opieke nad maluszkiem. A że ona kocha dzieci a swoich miec nie będzie to juz mi nawet proponowała, ze jakby tylko ona chętnie posiedzi z kangurkiem.
Moze sie jakos uda :-)
teraz robie listy co zrobic w tym tygodniu, co w weekend, co do piatku, listę zakupów na ostanią chwile itp. Sporo tego jeszcze, ale damy radę.
koszule musze kupic z moim J. Namawiam go na jasną ;) chyba mu kupie śliczny krawat do garnituru to szybciej sie da namówic na koszule do niego.

Bry :)
Pochłaniam śniadanko i biore się za sprzątanie , bo dziś w nocy jade po mojego kocurka !!! mrrrrał ! Nareszcie , nareszcie !!! 6 tygodni go nie było ...
możecie mi wytknąć że jestem wyrodną matka , ale jak zoabczyłam puszke coli w lodówce to sie nie mogłam oprzeć :D...
Kochana no jak miałaś ochotę!! Nie dajmy się zwariować :)
Anisen-sliczna sukienka :)))

my planujemy slub po urodzeniu malenstwa...mamy wstepnie zaklepana date 09.10.2010-sale i orkiestre:) mam nadzieje, ze schudne do tego czasu ;)

Kalina moja propozycja wciąż aktualna :)) Napisz jakie suknie Ci sie podobają? Proste, klasyczne, dopasowane, księżniczkowe??:))

Kalinko my teraz tylko cywilny i przyjęcie dla rodzinki najbliższej. A trochę więcej niż za rok, , okazało się ze pewnie we wrześniu będziemy mieli kościelny. Wtedy marzy mi się suknia dopasowana. Widziałam już takie, przed ciąża byłaby super bo byłam szczupła, wiec może po ciąży będzie w sam raz. już sobie wymyśliłam chodzenie z maluszkiem na basen i ćwiczenia dla mam z dziećmi. No i wracamy na kurs tańca, żeby miało co sie dziać to musze wygospodarowac trochę czasu wieczorem. Najwyżej bede prosic raz w tygodniu przyjaciólke o dwugodzinną opieke nad maluszkiem. A że ona kocha dzieci a swoich miec nie będzie to juz mi nawet proponowała, ze jakby tylko ona chętnie posiedzi z kangurkiem.
Moze sie jakos uda :-)
teraz robie listy co zrobic w tym tygodniu, co w weekend, co do piatku, listę zakupów na ostanią chwile itp. Sporo tego jeszcze, ale damy radę.
koszule musze kupic z moim J. Namawiam go na jasną ;) chyba mu kupie śliczny krawat do garnituru to szybciej sie da namówic na koszule do niego.

widzisz, tylko, ze u nas bedzie tylko cywilny- tak w ogole...koscielnego nie bedzie...dlatego nie bierzemy teraz na szybko, bo marz nam sie piekny slub i duze wesele :) i chyba sie uda zorganizowac slub cywilny w plenerze :))) dlatego chcemy poczekac...

Kalina moja propozycja wciąż aktualna :)) Napisz jakie suknie Ci sie podobają? Proste, klasyczne, dopasowane, księżniczkowe??:))[/QUOTE]

Kejt, Ty pisalas o rozmiarze 44? wiesz, ja przed ciaza takiego rozmiaru nie mialam, to mam nadzieje, ze 7 miesiecy po urodzeniu tez takiego nie bede miala :) a suknie musze poprzymierzac rozne zeby wiedziec w jakiej wygladam korzystnie ;) bo pomiedzy tym co mi sie podoba, a w czym bede wygladala dobrze, niestety jest spora roznica ;)

Dzien dobry! :-) Widze, ze dzisiaj u wszystkich humorek sie poprawil!...to tak jak i u mnie! Ja tez wlasnie zjadlam mega sniadanie;-) i nawet prosto usciasc nie moge...;-) ale smakowalo mi bardzo, wiec warto bylo!!!! :-):-):-) No i wypilam sobie kawke rozpuszczalna zrobiona na mleku...ah! niebo w gebie po prostu!!!!tak jak ty znachorko...nie umialam sie oprzec...i nawet za cene klamstwa mojemu M. (ktory czuwa nad moja dieta jak straznik wiezienny:baffled:;-)) ze...to jest kawa inka...i teraz wspominajac smak fantastycznej kawy mam tylko takie malutkie wyrzuty sumienia...:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Kalina moja propozycja wciąż aktualna :)) Napisz jakie suknie Ci sie podobają? Proste, klasyczne, dopasowane, księżniczkowe??:))

Kejt, Ty pisalas o rozmiarze 44? wiesz, ja przed ciaza takiego rozmiaru nie mialam, to mam nadzieje, ze 7 miesiecy po urodzeniu tez takiego nie bede miala :) a suknie musze poprzymierzac rozne zeby wiedziec w jakiej wygladam korzystnie ;) bo pomiedzy tym co mi sie podoba, a w czym bede wygladala dobrze, niestety jest spora roznica ;)[/QUOTE]
Aaaa no to życzę ci 38 do ślubu!! :))))

A 44 jest bo cycki duże :D

Heh... wiem że to wstrętna prywata ale może znacie kogoś kto szuka pieknej sukni nie drogo?

Do góry