reklama
agaB
Fanka BB :)
witam was mamuski.ja tez ujrzalam dwie kreseczki na tescie;-)u lekarza jeszcze nie bylam.ale z moich wyliczen to jakos 5 tydzien.,poniewaz ostatnia miesiaczke mialam 3 maja;-)wiec termin jakos w polowe lutego;-)pozdrawiam wszystki przyszle mamusie
Witaj Justys82 Gratuluje i zapraszam do naszego pisania :-)
agaB
Dołączam do Was kochane kobietki Jestem taka szczęśliwa, że w końcu się udało.
Moja ciąża jest wczesna /7 tydz. 1dz./, ale byłam już na badaniach i widziałam moją fasoleczkę. Badanie - 5 tydz. 6dz. Fasolka miała wtedy 3mm, ale pęcherzyk poruszał się i lekarz zapewnił, że na razie jest ok.
Następna wizyta 22.06. na razie bez USG. Potem kolejna z 2-gim USG, ale nie wiem jeszcze kiedy.
Co do objawów to oprócz lekko obolałych piersi i pobolewania brzucha jak się zbyt zmęczę, to nie mam innych dolegliwości. W ogóle mnie nie mdli i nie wymiotuję. Mama mówi, że mam się cieszyć i nie marudzić.
Termin porodu mam na 3 lutego. buziaki dla Was
GRATULACJE
wg moich komputerowych obliczeń też mam termin na 3 lutego
POOOZDROWIONKA
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mama Sówka no to fajnie,że kojarzysz gdzie jest Wieruszów ")
Luczynka dziękuje ale chyba się jednak zdecyduje zrobić, musze jeszcze pomyśleć
No jasne, że kojarzę:-) jak byłam młodsza to co jakiś czas chrzestna mnie zapraszała do siebie na wakacje, ale jakoś nigdy nie było okazji, żeby pojechać a styczniu byliśmy z Mężusiem w Wieruszowie, żeby wręczyć zaproszenie na nasz ślub
anka<3
Mam nadzieję...
Witam wszystkie nowe mamusie i GRATULUJĘ, tyle Nas przybywa dnia na dzień, że już nie sposób wymieniać każdego po kolei
Dziękuję kobietki za Wasze rady, jesteście bardziej doświadczone ode mnie i więcej wiecie i tym bardziej się cieszę, że jest takie forum jak to..
A co do dolegliwości to cały dzień mi nie dobrze, mam tylko chęć jedzenia określonych na dany moment potraw.. a ostatnimi czasy coś lody mi strasznie posmakowały i mogłabym je jeść codziennie też zmęczenie daje się we znaki i obolałe piersi.. będę musiała pomyśleć nad większym rozmiarem nie szybko rosną mi piersiątka??
Dziękuję kobietki za Wasze rady, jesteście bardziej doświadczone ode mnie i więcej wiecie i tym bardziej się cieszę, że jest takie forum jak to..
A co do dolegliwości to cały dzień mi nie dobrze, mam tylko chęć jedzenia określonych na dany moment potraw.. a ostatnimi czasy coś lody mi strasznie posmakowały i mogłabym je jeść codziennie też zmęczenie daje się we znaki i obolałe piersi.. będę musiała pomyśleć nad większym rozmiarem nie szybko rosną mi piersiątka??
madzia8310
anka....to jak szybko rosną piersi jest chyba indywidualne u każdego...ale możliwe ze już rosną...mi w poprzedniej ciąży też szybko urosły...w tej już teraz czuje ze są nabrzmiałe i stanik się robi przyciasny
Jeśli chodzi ogólnie o moje rozmiary to ja już sie boję..bo mój rozmiar to 75d...w ostatniej ciąży doszło do 80F!!! masakra to była... W dodatku pod koniec ciąży już miałam nawały mleczne w nocy.... Aż strach pomyśleć co będzie teraz....
Jeśli chodzi ogólnie o moje rozmiary to ja już sie boję..bo mój rozmiar to 75d...w ostatniej ciąży doszło do 80F!!! masakra to była... W dodatku pod koniec ciąży już miałam nawały mleczne w nocy.... Aż strach pomyśleć co będzie teraz....
L
Losek
Gość
ale czy piersi sie zmienjszaja do swojego normalnego rozmiaru po ciazy, czy takie powiekszone zostaja?
madzia8310
Z reguły się zmniejszają...mi wróciły po karmieniu do normalnego rozmiaru...
Już w trakcie karmienia były coraz mniejsze, tylko jak mleczko mi nachodzilo to się powiększały...ale to normalne ;-)
Wiele moich koleżanek cieszyło się powiększonym biustem w czasie ciąży....ja mniej bo już jednak był zbyt spory- jak dla mnie
Już w trakcie karmienia były coraz mniejsze, tylko jak mleczko mi nachodzilo to się powiększały...ale to normalne ;-)
Wiele moich koleżanek cieszyło się powiększonym biustem w czasie ciąży....ja mniej bo już jednak był zbyt spory- jak dla mnie
reklama
L
Losek
Gość
ja bym sie cieszyla