Dusia08
Marzec '08
Paulka- test mozesz juz spokojnie zrobic powinnien ci wyjsc jak juz okres ci sie spuznia. :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dziewczyny. tak was podglądam od pewnego czasu okres mi sie spóźnia ale na test chyba jeszcze za wczesnie bo z kalendarza mi wychodzi wrazie co termin na 15 luty, moze ktos jest z takim terminem?
A ja juz po wizycie u gina - i pecherzyk jest na szczescie wewnatrz macicy i zarodekma jakies 3mm - tyle mam na wydruku z usg ale szczerze mowiac to nie rozmawialismy z ginem ile ma tylko ze jest ladny i wyglada, ze wszystko powinno byc w porzadku.
Dostalam dalej duphaston 2x1 i luteine 2x1 oraz jakies zastrzyki mam sobie robic podskornie przeciw krzepliwosci krwi...
Dziewczyny zycie odam za makrele wedzona wlasnie wyslalm meza aby w tym glupim Zürichu gdzies znalazl i mi kupil .Najsmieszniejsze ze naprawde nienawidze makreli.