reklama
daga.p.
Fanka BB :)
dormar-trzymam kciuki!!!
daga.p.
Hej kobietki.
Ja będę poraz 2. Janek ma 15 miesięcy. A do lekarza idę dopiero 18. Przez ten dziadowski (dobry bo wolne mam;-)) długi weekend i różne pracowe perturbacje umówiona jestem dopiero na 18.. Mam nadzieję, że wszystko ok będzie i w nagrodę za czekanie zobaczę małe pikające serduszko.
Gratulacje wszystkim dziewuszkom
Ja będę poraz 2. Janek ma 15 miesięcy. A do lekarza idę dopiero 18. Przez ten dziadowski (dobry bo wolne mam;-)) długi weekend i różne pracowe perturbacje umówiona jestem dopiero na 18.. Mam nadzieję, że wszystko ok będzie i w nagrodę za czekanie zobaczę małe pikające serduszko.
Gratulacje wszystkim dziewuszkom
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witam dziewczyny i pozdrawiam nowe lutowki 2010... ciekawe ile stron musimy nastukac zanim nam otworza wateg w glownej czesci?? nie zasluzylysmy widocznie jeszcze na to :-):-):-)...
ale mam dwa pytania
Dziewczyny????
czy ktoras robila sobie sama zastrzyki podskorne w takich strzykawko-ampulkach?? bo mam ten Fragmin i nie wiem jak mam sobie to zapodac a mam tego 20szt:-):-)
moze ktoras cos takiego brala??
i jeszcze jedno???
czy po luteinie dopochwowo mialyscie zwiekszone uplawy - tzn ja mam wrazenie, ze ona cala ze mnie wycieka
ale mam dwa pytania
Dziewczyny????
czy ktoras robila sobie sama zastrzyki podskorne w takich strzykawko-ampulkach?? bo mam ten Fragmin i nie wiem jak mam sobie to zapodac a mam tego 20szt:-):-)
moze ktoras cos takiego brala??
i jeszcze jedno???
czy po luteinie dopochwowo mialyscie zwiekszone uplawy - tzn ja mam wrazenie, ze ona cala ze mnie wycieka
z nadzieją w przyszłość
no i co ?? robilas juz test??czesc dziewczyny. tak was podglądam od pewnego czasu okres mi sie spóźnia ale na test chyba jeszcze za wczesnie bo z kalendarza mi wychodzi wrazie co termin na 15 luty, moze ktos jest z takim terminem?
a ja nie mam zadnych zachciewajek - nawet dzis weszlam do cukierni kupic sobie jakies ciacho i nic mi sie nie podobalo...a tak chcialam sobie kupic cos pysznego bo dzis moje imieninki:-):-):-)Dziewczyny zycie odam za makrele wedzona wlasnie wyslalm meza aby w tym glupim Zürichu gdzies znalazl i mi kupil .Najsmieszniejsze ze naprawde nienawidze makreli.
ja tez bym caly czas spala a moj baczek ciagle cos chce - padam na twarz ani nawet sprzatac nie mam sily...Ja bym spala 24 god niestety nie moge bo niunia nie pozwala i chodze zakrecon acaly dzien a teraz mowie juz dobranoc bo Nicol w koncu padla wiec moge i ja sie polozyca jutro lekarz nie moge sie doczekac.
no to super...gratulujeWitam !! ja też dziś obliczyłam przypuszczalny termin i wg dostępnego kalendarza to również 3 luty 2010 już nie mogę się doczekać Pozdrawiam:-)
biedna i ty i NicolkaJa niestety dzisiaj nie pospalam Nicol obudzila sie z goraczka 39 st a ja jeszcze dzis do gin odezwe sie pozniej aha mdlosci rozkrecily sie na calego i zrobilam sie strasznie wrazliwa na zapachy.
daj koniecznie znac co tam juz widac na usg o ile bedziesz miala robione...Nicoli po czopku sie troche poprawlo ale i tak zrobilam jej term do lekarza na 17 a ja teraz wychodze do ginekologa odezwe sie po powrocie.Trzymaj kciuki aby bylo wszystko ok.
Dziewczyny wrocilam u ginekologa Ciatza potwerdzona fasolka ma 3 mil i ku mojemu i ginekolog zdziwieniu bylo juz widac bicie serca az sie rozplakalm ter porodu 4.02.2010potem wizyta u pediatry obejzal Nicol nic nie stwierdzil kazal obserwowac na goraczke 39.5 dawac czopki a jak sie pogorszy wtedy przyjsc podejrzewa wirusa z ktorym cialo samo musi sobie poradzic.
z nadzieją w przyszłość
ggosia - gratuluje i mam nadzieje, ze zobaczysz upragnione serduszko - ja tez nie moge sie doczekac... pozdrawiam wszystkie ciezarowki:-):-):-) i moze przeniesiemy sie na watek luty2010 zeby sie nie rozmijac i nie pisac dwa razy to samo... co wy na to??
To bardzo dobry pomysl bo ja i tu i tam siedze i niekiedy nie chce mi sie pisac tego samego tyle razyggosia - gratuluje i mam nadzieje, ze zobaczysz upragnione serduszko - ja tez nie moge sie doczekac... pozdrawiam wszystkie ciezarowki:-):-):-) i moze przeniesiemy sie na watek luty2010 zeby sie nie rozmijac i nie pisac dwa razy to samo... co wy na to??
reklama
paulka24
testu jeszcze nie zrobiłam, bo dopiero dzis kupiłam a chcę zrobic z porannego moczu, jutro zrobe, mam nadzieje że do was dołącze