reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
przykro mi bardzo....:---(Już nie bede lutowa mama przyszła@ no coz moze bedzie z marca i urodzi sie w mamy imieniny
Które z Was będą mamusiami po raz pierwszy, a które kolejny?
Dusia08
Marzec '08
Ja zostane mama poraz drugi :-)
Dziewczyny gratuluje!! Zycze szczesliwych 9 msc :-)
Jak was podczytuje to az sie garną wspomnienia ;-) do mnie dwie kreseczki na tescie uśmiechaneły sie 14 czerwca 2008 roku a więc to już ponad rok minoł odkad powstał mój synek
Za rok tez bedzie wspominały mile poczatki i kolejne etapy ciąży :-) ja bym chciala jeszcze raz to wszystko przezyc
Jak na razie moja kuzynka ma ten przywilej, bo tez zostanie mamą lutową 2010
Jak was podczytuje to az sie garną wspomnienia ;-) do mnie dwie kreseczki na tescie uśmiechaneły sie 14 czerwca 2008 roku a więc to już ponad rok minoł odkad powstał mój synek
Za rok tez bedzie wspominały mile poczatki i kolejne etapy ciąży :-) ja bym chciala jeszcze raz to wszystko przezyc
Jak na razie moja kuzynka ma ten przywilej, bo tez zostanie mamą lutową 2010
anka<3
Mam nadzieję...
Już nie bede lutowa mama przyszła@ no coz moze bedzie z marca i urodzi sie w mamy imieniny
Oczywiście masz racje, będziecie się starać w tym cyklu i za kilka tygodni przyjdziesz nam się pochwalić, że wyszły upragnione 2 kreseczki. Trzymamy za Ciebie kciuki kochana
reklama
paulka24
Fanka BB :)
czesc dziewczyny. tak was podglądam od pewnego czasu okres mi sie spóźnia ale na test chyba jeszcze za wczesnie bo z kalendarza mi wychodzi wrazie co termin na 15 luty, moze ktos jest z takim terminem?