reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Dziewczyny jeśli chodzi o rozstępy to moja pani doktor ostatnio powiedziała mi że aby zapobiec rozstępom powinno się codziennie brać witaminę C 1000mg, ciekawa jestem czy ktoś sprawdzał tę metodę?
agaB
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamom
ja już spać nie mogę od prawie 2 h no ale cóż dobrze,że narazie tylko takie dolegliwośći mam
Trzymajcie się cieplutko i miłego dzionka życzę
aha, ustaliłam wczoraj następną wizyte u ginko, którego musze zmienić niestety, no więć idę 6 lipca na 20:00 mały stresik jest,,,,, ale mam nadzieję że fasoleczka rośnie zdrowo
ja już spać nie mogę od prawie 2 h no ale cóż dobrze,że narazie tylko takie dolegliwośći mam
Trzymajcie się cieplutko i miłego dzionka życzę
aha, ustaliłam wczoraj następną wizyte u ginko, którego musze zmienić niestety, no więć idę 6 lipca na 20:00 mały stresik jest,,,,, ale mam nadzieję że fasoleczka rośnie zdrowo
Diendobry u nas pogoda szliczna czyli popoludniu spacerek , u mnie samopoczucie takie sobie, obiawow ciazowych brak i to mnie martwi, jeszcze po tym jak wczoraj jednej dziewczynie ze styczniowek ciaza obumarla , terz boje sie o swoja fasolke.
Witam Was kochane :-)
U nas też dzisiaj ślicznie Oby jak najdłużej
Dormark pozytywne nastawienie - pamiętaj !! Ja tym razem nie czytam o poronieniach, ciążach obumarłych i koniec. Pamiętaj że każda ciąża jest inna ! Może skocz do gina żeby się uspokoić ? Można u Was znaleźć jakiegoś prywatnego lekarza ?
AgaB ja mam rano problemy ze wstawaniem Trzymam kciuki za 6 lipca i nic się nie denerwuj;-) Będzie dobrze !
Mantezowa nigdy wcześniej nie słyszałam że wit C zapobiega rozstępom Chyba nie zaszkodzi wypróbować
Miłego dzionka kobitki :-)
U nas też dzisiaj ślicznie Oby jak najdłużej
Dormark pozytywne nastawienie - pamiętaj !! Ja tym razem nie czytam o poronieniach, ciążach obumarłych i koniec. Pamiętaj że każda ciąża jest inna ! Może skocz do gina żeby się uspokoić ? Można u Was znaleźć jakiegoś prywatnego lekarza ?
AgaB ja mam rano problemy ze wstawaniem Trzymam kciuki za 6 lipca i nic się nie denerwuj;-) Będzie dobrze !
Mantezowa nigdy wcześniej nie słyszałam że wit C zapobiega rozstępom Chyba nie zaszkodzi wypróbować
Miłego dzionka kobitki :-)
daga.p.
Fanka BB :)
Hej babeczki.
Byłam wczoraj u Gina i dostałam Luteinę zamiast Duphastonu. Był zybki podgląd na USG i młode żyje. Już było widać główkę i brzusio... Mam nieregularny pęcherzyk (cokolwiek to znaczy) i to podobno nie dobrze. Qrde czy któraś coś słyszała o kształtach pęcherzyka???
Moni_ka-bardzo się cieszę iż z dzidzią ok.
Tysiula- a jak tam u Ciebie??? Nieodzywasz się i zaczynam się martwić!!!
Witam nowe mamusie.
Pozdrawiam z pracy...
Byłam wczoraj u Gina i dostałam Luteinę zamiast Duphastonu. Był zybki podgląd na USG i młode żyje. Już było widać główkę i brzusio... Mam nieregularny pęcherzyk (cokolwiek to znaczy) i to podobno nie dobrze. Qrde czy któraś coś słyszała o kształtach pęcherzyka???
Moni_ka-bardzo się cieszę iż z dzidzią ok.
Tysiula- a jak tam u Ciebie??? Nieodzywasz się i zaczynam się martwić!!!
Witam nowe mamusie.
Pozdrawiam z pracy...
reklama
Właśnie Tyski nie widac... mam nadzieje ze sie odezwie lada chwila Daga a Ty sie niczym nie przejmuj, napewno bedzie dobrze, musi byc!!! Najwazniejsze ze serducho bije !!!!:-) A ja mam dziewczynki jutro egzamin, i nic nie umie, nie potrafie sie zająć nauką, chyba zostanie poprawka na wrzesien a jeszcze zamiast wziasc te pieruńskie notatki i czytac to siedze i zaglądam na forum co chwile hahah