reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

:) witajcie
my już w sumie od ślubu, czyli od października 2009 staraliśmy się :) najpierw odstawiłam tabletki, później uważaliśmy żeby za wcześnie nie,żeby jednak był odstęp, no a już w tym roku to z każdą pojawiającą się @ traciliśmy dobry humor,,, no ale się udało :) i jesteśmy b. szczęśliwi,że już mamy naszą fasolinkę :D
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny jestem! Wszystko jest ok, dzidzia ma się dobrze, ma ok 2 cm co sie składa na 8/9 tydzien tak jak jestem, widziałam zawiązki rączek nóżek i głowke, cudowny widok, mało sie nie poryczałam, duphaston mam jeszcze 2 opakowania pierwsze po 2 tabletki a drugie po jednej, bo wszystko jest ok, jest czysciutko, nie ma plamien, i powiedzial lekarz ze dupek ze wzgledów psychicznych bo on nie unzaje za bardzo podtrzymywania na siłe, a i ze zwolnieniem musze isc za tydzień bo mam do 8 i sie da załatwić :p jestem szczęśliwa i mam nadzieje ze dalej wszystko sie bedzie dobrze rozwijać, zaraz wrzuce fotke mojego słoneczka w temat ze zdjeciami usg, niestety nie mam skanera i tylko sfotografowałam zdjęcie ale mysle ze widac nawet niezle, a słuchajcie najwazniejsze!! Moja kruszynka się ruszała... jeszcze jestem wzruszona:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem! Wszystko jest ok, dzidzia ma się dobrze, ma ok 2 cm co sie składa na 8/9 tydzien tak jak jestem, widziałam zawiązki rączek nóżek i głowke, cudowny widok, mało sie nie poryczałam, duphaston mam jeszcze 2 opakowania pierwsze po 2 tabletki a drugie po jednej, bo wszystko jest ok, jest czysciutko, nie ma plamien, i powiedzial lekarz ze dupek ze wzgledów psychicznych bo on nie unzaje za bardzo podtrzymywania na siłe, a i ze zwolnieniem musze isc za tydzień bo mam do 8 i sie da załatwić :p jestem szczęśliwa i mam nadzieje ze dalej wszystko sie bedzie dobrze rozwijać, zaraz wrzuce fotke mojego słoneczka w temat ze zdjeciami usg, niestety nie mam skanera i tylko sfotografowałam zdjęcie ale mysle ze widac nawet niezle, a słuchajcie najwazniejsze!! Moja kruszynka się ruszała... jeszcze jestem wzruszona:-)

SUPER!!!
Ja już nie moge się doczekac aż fasolek będzie na tyle duzy żeby widac go było jak sie rusza - ide do lekarza w czartek - ale to raczej za wcześnie.EKSTRA Fasoleczka!!!:)

Moni_ka Super :) gratuluje cudnego widoku i ciesze sie ze wszystko OK z Twoja dzidzią :-)
ja musze pomyslec o nastepnej wizycie a teraz lece ogladac Twoja foteczke ;)

Moni_ka,

oj, wiem co czułaś, ja w pt mam kontrolę po ostatnim usg szpitalnym i też mam nadzieję, że serducho bije i dzidzia się dobrze tam gdzieś zaczepiła. Jutro wkraczamy w 9 tc.

oby tak dalej ...

Na pewno!!! :-D
Ja wrocilam od fryzjera, jestem piekna blondyneczka ;-):-p hehe od razu lepiej sie czuje Dziewczyny.

Aha i zapomnialam Wam napisac, ja od 4 dni zaczelam sie smarowac kremem przeciw rozstepom, chcoiaz na razie nic mi nie uroslo, moze minimalnie brzuch no i piersi troszke.:sorry2:

reklama
Do góry