reklama
Z balkonem spoko rozwiązane, ale nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie pizga ...
A pies nie ma koszyka do spania? Może w nim byś się ułożyła.... :-):-)
Jo ma, ale to jego legowisko jest zbyt ciepłe dla niego, bo nocą się chłopak pocił, i syrki mu się topiły...rozumiesz? A ja to tak nie bardzo, legowisko to najwyżej na jednego cycka mi wystarczy dla miękkości, O!
Jo ma, ale to jego legowisko jest zbyt ciepłe dla niego, bo nocą się chłopak pocił, i syrki mu się topiły...rozumiesz? A ja to tak nie bardzo, legowisko to najwyżej na jednego cycka mi wystarczy dla miękkości, O!
Hehe, zawsze to cyckowi będzie wygodniej ...
Barzo długo byłam moderatorem na pewnym znanym czacie na którym było zabronione używanie ciągów znaków interpunkcyjnych i kochałam jeden cytat Terrego
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" hahhahah i czasem dochodzę do wniosku że rzeczywiście tak jest
ups to ja mam chyba zaburzenia...ale chyba to wiedziałam
/* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
a AgaB to do nas szyfrem zaczęła mówić????poproszę tłumacza!!!!!
AniaForever ojć kochana posprawdzaj co tam się sprawdza w omdleniach i nie strasz ani nas ani dziecka... tzn nie ucz małej że mama zasypia wszędzie nawet w locie... a tak serio to dbaj o siebie i zapytaj lekarza skąd to i co zrobić by nie było bo ja za bardzo nic nie mogę od siebie na ten temat napisać
brawo!!!!!!! to jest bardzo piękne i odważne przyznać się że cipka swędzi i do pisiorka ją ciągnie
a nie na podstawie usg???? mi robili usg, najpierw byl pecherzyk a potem na kolejnym usg zobaczylam, ze jest bijace serduszko
my jak po 4 testach polecieliśmy do prywatnej kliniki do ginka na usg i widzielismy pecherzyk to potem myślałam że walnę kobietę... po 10 miesiącach starania w końcu ciąża a ona "proszę się nie cieszyć, z pęcherzyka wcale nie musi być ciąży może być pusty"
A usg miałam za 3 tygodnie. Po co robić wcześniej, skoro i tak nie widać nic? A poza tym to szczerze dla mnie to bez różnicy, czy potwierdzono ciążę USg, czy kijem od golfa, ważne, że wszystko jest i było w porządku.
buahahhahaa kijem hehehehhehehehe
Toma- podwajać .Imię oznaczające bliźniaka.
Opanowany, skryty nie miota się z byle powodu. Bardzo rzadko się waha. Wierny, ufny, uczciwy i sprawiedliwy, dla tych których kocha zrobiłby wszystko. To człowiek walki, który pragnie nadać sens ludzkiemu życiu. Posiada duże zdolności organizatorskie co owocuje sporymi sukcesami. W życiu gdy raz obierze sobie jakąś drogę bardzo trudno mu z niej zejść.
Pochodzenie:aramejskie
Zdrobnienia:Tomek, Tomuś, Tomaszek,
mój mąż ma na imię tomek i ma brata bliźniaka ale watpię żeby jego mama wiedziała o znaczeniu tego imienia poza tym Rechotku super wybór imienia, moge powiedzieć, że mój mąż je potwierdza w 100%!!! chociaż ta skrytość mnie czasem dobija jak np dopiero za 6 razem odp na pytania "co jest"
haha ja nie wiem mi to chyba na slowow honoru uwierzyli ze jestem w tej ciazy...test zrobila to pewnie jest haha
hehehehehhehehehehehehehehehehehhhe
Gucha Ty weź się tak nie wkur.... Daj na luz bo ci gnaty poprzetrącam A może masz ochotę na ten kij golfowy... W razie co to załatwie jaki no i jestem do dyspozycjo, czego to się dla koleżanek nie robi
buahhahahahahhahhehheheehhahhahahahah
Córcię koniecznie musisz nauczyć, że jak Ci się tak znowu zdarzy, to ma Cię po buzi klepać, żeby Cię obudzić!
o kurczę może lepiej nie jak mała wszystkim powie że mama lubi jak się ją bije po twarzy??
Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu
ahhhhhhhh zazdraszczammmmmm
Kochana! Pęsetą? (czy jak to tam się pisze czy wymawia) ... syzyfowa praca! Dobrze, że mam duży brzuch, który zasłaniał mi ten busz! Gorzej było z moim mężem, który stwierdził, że upodabniam się do mojej mamy, która zapewne też się nie goli hehe,
I kurde tym się zmobilizowałam! hehehe....
o siet to on widział Twoją mamę w TYM miejscu????????
dziewczynki normalnie Was kocham, jesteście nie do pobicia, mam z Wami kupęśmiechu
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Andżela hehe, ja ostatnio swoją ogoliłam! Masakra....kosiarka się stępiła, wzięłam to do strzyżenia psów i ledwo ledwo... krew sikała i 3 maszynki zużyłam, ale się dało! hehe
Ej no co ty?? To co ty tam lasy deszczowe zapuściłaś?
Ja tam swoją golę co 2-3 dzień tak samo z resztą jak i kopytka i pachulce i większego problemu nie mam pomimo wielkiego brzucha, bo robię to po omacku albo proszę mężusia, a on bardzo chętnie mnie goli
Ja bym wybrala Mateusza - ale moj kocur nie chce - a w Mateuszku Matim jestem absolutnie zackohanaJak narazie doszlismy do malego kompromisu i wybralismy 3 imiona i sposrod nich musimy cos wybrac( Mateusz, Wiktor, Bartek) ale to tez nie jest łatwe mamy innych faworytów :-) a wy co myslicie o tych imionach??
zadzwonilam do innej prywatnej kliniki i huj zaplace 2 razy wiecej ale mam wizyte za 1.5 godz..wiec niedlugo bede wychodzic...a teraz drinkuje sobie 3 szklanke wody...no pekne zaraz....ale mam nerwa nie ma co...dzieki dziewczyny za wszystko
No no to kciukasy trzymam!!
No właśnei jeszcze nie. Nie lubię adaptacji filmowych. Bo zawsze jak czytam to sobie wyobrazam postacie ich głosy, a potem w filmie nigdy tak nie jest i mi się nie podoba.
A ja zawsze bylam mega ciekawa jak mozna zekranizowac Pratchetta - okazuje sie ze mozna - moim zdaniem BBC zrobilo kawal dobrej roboty.
Proponuje zaczac od poczatku czyli - Kolory Magii :-)zaintrygowałaś mnie.. a więc: allegro lub empik.com w ruch
Hehe u mnie Andzia 1 w tygodniu, oachulce co 3-4 dni a kopyta wcale - taki moj urok ze mi na nogach zadne hery nie rosna :-)Ej no co ty?? To co ty tam lasy deszczowe zapuściłaś?
Ja tam swoją golę co 2-3 dzień tak samo z resztą jak i kopytka i pachulce i większego problemu nie mam pomimo wielkiego brzucha, bo robię to po omacku albo proszę mężusia, a on bardzo chętnie mnie goli
reklama