reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Z balkonem spoko rozwiązane, ale nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie pizga ...
A pies nie ma koszyka do spania? Może w nim byś się ułożyła.... :-):-)

Jo ma, ale to jego legowisko jest zbyt ciepłe dla niego, bo nocą się chłopak pocił, i syrki mu się topiły...rozumiesz?:-D A ja to tak nie bardzo, legowisko to najwyżej na jednego cycka mi wystarczy dla miękkości, O!:-D

Barzo długo byłam moderatorem na pewnym znanym czacie na którym było zabronione używanie ciągów znaków interpunkcyjnych i kochałam jeden cytat Terrego
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" hahhahah i czasem dochodzę do wniosku że rzeczywiście tak jest :-D

ups to ja mam chyba zaburzenia...ale chyba to wiedziałam:-D

/* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

a AgaB to do nas szyfrem zaczęła mówić????poproszę tłumacza!!!!!

AniaForever ojć kochana posprawdzaj co tam się sprawdza w omdleniach i nie strasz ani nas ani dziecka... tzn nie ucz małej że mama zasypia wszędzie nawet w locie... a tak serio to dbaj o siebie i zapytaj lekarza skąd to i co zrobić by nie było bo ja za bardzo nic nie mogę od siebie na ten temat napisać :(

a tak poza tym znowu mnie Andżela swędzi.....ale tym razem chyba z braku rozrywki

brawo!!!!!!! to jest bardzo piękne i odważne przyznać się że cipka swędzi i do pisiorka ją ciągnie:-p

a nie na podstawie usg???? mi robili usg, najpierw byl pecherzyk a potem na kolejnym usg zobaczylam, ze jest bijace serduszko:)

my jak po 4 testach polecieliśmy do prywatnej kliniki do ginka na usg i widzielismy pecherzyk to potem myślałam że walnę kobietę... po 10 miesiącach starania w końcu ciąża a ona "proszę się nie cieszyć, z pęcherzyka wcale nie musi być ciąży może być pusty"

A usg miałam za 3 tygodnie. Po co robić wcześniej, skoro i tak nie widać nic? A poza tym to szczerze dla mnie to bez różnicy, czy potwierdzono ciążę USg, czy kijem od golfa, ważne, że wszystko jest i było w porządku.

buahahhahaa kijem hehehehhehehehe

Toma- podwajać .Imię oznaczające bliźniaka.

Opanowany, skryty nie miota się z byle powodu. Bardzo rzadko się waha. Wierny, ufny, uczciwy i sprawiedliwy, dla tych których kocha
zrobiłby wszystko. To człowiek walki, który pragnie nadać sens ludzkiemu życiu. Posiada duże zdolności organizatorskie co owocuje sporymi sukcesami. W życiu gdy raz obierze sobie jakąś drogę bardzo trudno mu z niej zejść.
Pochodzenie:aramejskie
Zdrobnienia:Tomek, Tomuś, Tomaszek,

mój mąż ma na imię tomek i ma brata bliźniaka ale watpię żeby jego mama wiedziała o znaczeniu tego imienia :) poza tym Rechotku super wybór imienia, moge powiedzieć, że mój mąż je potwierdza w 100%!!! chociaż ta skrytość mnie czasem dobija jak np dopiero za 6 razem odp na pytania "co jest"

haha ja nie wiem mi to chyba na slowow honoru uwierzyli ze jestem w tej ciazy...test zrobila to pewnie jest haha

hehehehehhehehehehehehehehehehehhhe

Gucha Ty weź się tak nie wkur.... Daj na luz bo ci gnaty poprzetrącam :p A może masz ochotę na ten kij golfowy... ;) W razie co to załatwie jaki no i jestem do dyspozycjo, czego to się dla koleżanek nie robi ;)

buahhahahahahhahhehheheehhahhahahahah

Córcię koniecznie musisz nauczyć, że jak Ci się tak znowu zdarzy, to ma Cię po buzi klepać, żeby Cię obudzić!

o kurczę może lepiej nie jak mała wszystkim powie że mama lubi jak się ją bije po twarzy?? :-p

Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu

ahhhhhhhh zazdraszczammmmmm

Kochana! Pęsetą? (czy jak to tam się pisze czy wymawia) ... syzyfowa praca! Dobrze, że mam duży brzuch, który zasłaniał mi ten busz! Gorzej było z moim mężem, który stwierdził, że upodabniam się do mojej mamy, która zapewne też się nie goli hehe,
I kurde tym się zmobilizowałam! hehehe....

o siet to on widział Twoją mamę w TYM miejscu????????

dziewczynki normalnie Was kocham, jesteście nie do pobicia, mam z Wami kupę:-pśmiechu:laugh2:

Andżela hehe, ja ostatnio swoją ogoliłam! Masakra....kosiarka się stępiła, wzięłam to do strzyżenia psów i ledwo ledwo... krew sikała i 3 maszynki zużyłam, ale się dało! hehe

Ej no co ty?? To co ty tam lasy deszczowe zapuściłaś?
Ja tam swoją golę co 2-3 dzień tak samo z resztą jak i kopytka i pachulce i większego problemu nie mam pomimo wielkiego brzucha, bo robię to po omacku albo proszę mężusia, a on bardzo chętnie mnie goli
:tak:

Jak narazie doszlismy do malego kompromisu i wybralismy 3 imiona i sposrod nich musimy cos wybrac( Mateusz, Wiktor, Bartek) ale to tez nie jest łatwe mamy innych faworytów :-) a wy co myslicie o tych imionach??
Ja bym wybrala Mateusza - ale moj kocur nie chce - a w Mateuszku Matim jestem absolutnie zackohana :)
zadzwonilam do innej prywatnej kliniki i huj zaplace 2 razy wiecej ale mam wizyte za 1.5 godz..wiec niedlugo bede wychodzic...a teraz drinkuje sobie 3 szklanke wody...no pekne zaraz....ale mam nerwa nie ma co...dzieki dziewczyny za wszystko:)

No no to kciukasy trzymam!!

No właśnei jeszcze nie. Nie lubię adaptacji filmowych. Bo zawsze jak czytam to sobie wyobrazam postacie ich głosy, a potem w filmie nigdy tak nie jest i mi się nie podoba.

A ja zawsze bylam mega ciekawa jak mozna zekranizowac Pratchetta - okazuje sie ze mozna - moim zdaniem BBC zrobilo kawal dobrej roboty.

zaintrygowałaś mnie.. a więc: allegro lub empik.com w ruch:-D
Proponuje zaczac od poczatku czyli - Kolory Magii :-)

Ej no co ty?? To co ty tam lasy deszczowe zapuściłaś?
Ja tam swoją golę co 2-3 dzień tak samo z resztą jak i kopytka i pachulce i większego problemu nie mam pomimo wielkiego brzucha, bo robię to po omacku albo proszę mężusia, a on bardzo chętnie mnie goli
:tak:
Hehe u mnie Andzia 1 w tygodniu, oachulce co 3-4 dni a kopyta wcale - taki moj urok ze mi na nogach zadne hery nie rosna :-)

reklama
Do góry