reklama
Nie nadążam.... kur*a... nie nadążam....
Ale źle się z tym czuje, ....
Coś ze mną nie tak.... walnę głową o ścianę, może to pomoże.....
kur*a!
kur*a!
kur*a!
Rechotek.... gratuluje synka (wybacz, domyśliłam się dopiero po gliterku - bo nie dam rady nadrobić tego co tu spłodziłyście)!
W końcu i Ty wrócisz z nowym członkiem do domu hehe....
no ty.....chociaż ktoś w tej chałupie będzie miał jaja....
no ty.....chociaż ktoś w tej chałupie będzie miał jaja....
Spoko spoko, Ty niby kobieta ale ... Generalnie jesteś baba z jajami :-):-)
Ej wieta co? Tak patrzę na mojego psa...i chyba się dołączę...
Słodziuchny..... Ale dla Ciebie braknie miejsca na tym kocyku! Mówie Ci! Lepiej tu zostań!
Andżela hehe, ja ostatnio swoją ogoliłam! Masakra....kosiarka się stępiła, wzięłam to do strzyżenia psów i ledwo ledwo... krew sikała i 3 maszynki zużyłam, ale się dało! hehe
Dobrze, że nie pensetą czy jak to się tam literuje
Dla mnie zawsze brakuje miejsca czy to śpi Zbiguś, czy mój Damian i jeden i drugi rozwalają się na łóżku, a ja podtrzymuje się stopkami, a jak zwrócisz im uwagę to i jeden i drugi warknie więc jestem bezbronna, balkon w sumie jeszcze pozostajeSłodziuchny..... Ale dla Ciebie braknie miejsca na tym kocyku! Mówie Ci! Lepiej tu zostań!
Dobrze, że nie pensetą czy jak to się tam literuje
Kochana! Pęsetą? (czy jak to tam się pisze czy wymawia) ... syzyfowa praca! Dobrze, że mam duży brzuch, który zasłaniał mi ten busz! Gorzej było z moim mężem, który stwierdził, że upodabniam się do mojej mamy, która zapewne też się nie goli hehe,
I kurde tym się zmobilizowałam! hehehe....
reklama
Dla mnie zawsze brakuje miejsca czy to śpi Zbiguś, czy mój Damian i jeden i drugi rozwalają się na łóżku, a ja podtrzymuje się stopkami, a jak zwrócisz im uwagę to i jeden i drugi warknie więc jestem bezbronna, balkon w sumie jeszcze pozostaje
Z balkonem spoko rozwiązane, ale nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie pizga ...
A pies nie ma koszyka do spania? Może w nim byś się ułożyła.... :-):-)