reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
KOCHAM WAS NORMALNIE WAS KOCHAM!!!!

Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu

:) Baaaaaj

Aaaaa.... no to ja tempak kompletny już wiem o co cho.. mojej kumpeli, że se walnęła taką ilustrację w fotkach na NK:

swiatdysku.jpg

Nie nadążam.... kur*a... nie nadążam....
Ale źle się z tym czuje, ....

Coś ze mną nie tak.... walnę głową o ścianę, może to pomoże.....
kur*a!
kur*a!
kur*a!

Rechotek
.... gratuluje synka (wybacz, domyśliłam się dopiero po gliterku - bo nie dam rady nadrobić tego co tu spłodziłyście)!

W końcu i Ty wrócisz z nowym członkiem do domu :) hehe....

Ja mam rodzinę w Toronto hahaha, której nie pamiętam

Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu

Miłego i powolnego bzyku, uszy 3 razy to już na tydzień ci Skarbie wystarczy i miłych snów:*

3x to miód nawet nie wyleci in się poluzuje co zaczniesz słuszeć......Wyparz Andzelę może będzie używana....

reklama
No właśnie, o co chodzi z tym światem dysku? Komputery i te sprawy czy jak?Tygrynko ale się cieszę, że w końcu na swoim będziecie! Twój Tomek to musi być wysoki chłopak:) I najważniejsze, że ładną cenę utargowaliście:)

aż tak wysoki to nie jest, jakieś 186cm ale ja 162 więc różnica jest ale spokojnie mogę obcasy nosić:-D
a z tą ceną to się mega cieszę bo będzie więcej na remont, bo i tak kupujemy na styk naszych możliwości, miało być mniejsze tańsze a tu się trafiło tylko 20tys droższe a 10metrów większe...ale remonty nas zjedzą bo tam stare okna, podłogi,łazienka i kuchnia cała do wymiany... no i czas nas goni...

Witam sliczne brzuchatki!

Ja niedawno co wrocilam z parcy mam dzis straszny dzien niedosc ze pogoda okropna to jestem strasznie zla bo coraz czesciej dopda mnie wizja problemow finansowych a tu tyle wydatkow sie szykuje (tak to jest jak sie nie umie zadzic pienizkami) a tu tyle rzeczy dla dziecka trzeba kupic:-( :-(

Dotego od dwoch dni staramy sie wymyslic imie dla naszego chlopaka i nic nam sie wspolnie nie podoba mi to ogolnie sie podabaja imiona tylko dla dziewczynek! Masakra

Zjem sobie cos słodkiego to moze poprawi mi to humor :-(

Marga82 dasz radę, czytałam gdzieś że co jak co ale na dziecko pieniądze się zawsze znajdzie i nawet bez bólu to czy tamto sobie odmówisz a dziecku coś kupisz...
co do imion to odkąd wiemy że będzie synek to mi się dziewczyńskie (tak mój brat jak był mały mówił na kobiece rzeczy :)) imiona podobają...

Kochana....to kartkę z napisem na drzwiach : "Rezerwejszyn baj Tygrynka" mam ściągać? Chyba, że rezerwowo zostawić.... :-):-)

zostaw zostaw!!!najwyzej będzie to rezydencja letnia:tak:

Chodzi o serie powiesci Terry Pratcheta - mistrza humoru. Ciezko okreslic co to za gatunek literacki - niektorzy mowia ze fantastyka ale dla mnie pratchet to pratchet - jedyny w swoim rodzaju. Bosko sie czyta i gwarancja miliona usmiechow, smiechow, a nawet posikania sie :D

zaintrygowałaś mnie.. a więc: allegro lub empik.com w ruch:-D

Do góry