reklama
KOCHAM WAS NORMALNIE WAS KOCHAM!!!!
Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu
Baaaaaj
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Aaaaa.... no to ja tempak kompletny już wiem o co cho.. mojej kumpeli, że se walnęła taką ilustrację w fotkach na NK:
Nie nadążam.... kur*a... nie nadążam....
Ale źle się z tym czuje, ....
Coś ze mną nie tak.... walnę głową o ścianę, może to pomoże.....
kur*a!
kur*a!
kur*a!
Rechotek.... gratuluje synka (wybacz, domyśliłam się dopiero po gliterku - bo nie dam rady nadrobić tego co tu spłodziłyście)!
W końcu i Ty wrócisz z nowym członkiem do domu hehe....
Ale źle się z tym czuje, ....
Coś ze mną nie tak.... walnę głową o ścianę, może to pomoże.....
kur*a!
kur*a!
kur*a!
Rechotek.... gratuluje synka (wybacz, domyśliłam się dopiero po gliterku - bo nie dam rady nadrobić tego co tu spłodziłyście)!
W końcu i Ty wrócisz z nowym członkiem do domu hehe....
Ja mam rodzinę w Toronto hahaha, której nie pamiętam
Miłego i powolnego bzyku, uszy 3 razy to już na tydzień ci Skarbie wystarczy i miłych snów:*
Idę już do wyra, pipkę wymoczę, uszy o wannę ze trzy razy (powinno wystarczy Gucha nie?) uspokoję Głodzillę bo czuję uszami wyobraźni jak wrzeszczy "Matka żryyyyyć" , może jakieś małe bzykanko i grzecznie podreptać lulu
Baaaaaj
Miłego i powolnego bzyku, uszy 3 razy to już na tydzień ci Skarbie wystarczy i miłych snów:*
Baaaaaj
3x to miód nawet nie wyleci in się poluzuje co zaczniesz słuszeć......Wyparz Andzelę może będzie używana....
reklama
aż tak wysoki to nie jest, jakieś 186cm ale ja 162 więc różnica jest ale spokojnie mogę obcasy nosić
a z tą ceną to się mega cieszę bo będzie więcej na remont, bo i tak kupujemy na styk naszych możliwości, miało być mniejsze tańsze a tu się trafiło tylko 20tys droższe a 10metrów większe...ale remonty nas zjedzą bo tam stare okna, podłogi,łazienka i kuchnia cała do wymiany... no i czas nas goni...
Witam sliczne brzuchatki!
Ja niedawno co wrocilam z parcy mam dzis straszny dzien niedosc ze pogoda okropna to jestem strasznie zla bo coraz czesciej dopda mnie wizja problemow finansowych a tu tyle wydatkow sie szykuje (tak to jest jak sie nie umie zadzic pienizkami) a tu tyle rzeczy dla dziecka trzeba kupic:-( :-(
Dotego od dwoch dni staramy sie wymyslic imie dla naszego chlopaka i nic nam sie wspolnie nie podoba mi to ogolnie sie podabaja imiona tylko dla dziewczynek! Masakra
Zjem sobie cos słodkiego to moze poprawi mi to humor :-(
Marga82 dasz radę, czytałam gdzieś że co jak co ale na dziecko pieniądze się zawsze znajdzie i nawet bez bólu to czy tamto sobie odmówisz a dziecku coś kupisz...
co do imion to odkąd wiemy że będzie synek to mi się dziewczyńskie (tak mój brat jak był mały mówił na kobiece rzeczy ) imiona podobają...
Kochana....to kartkę z napisem na drzwiach : "Rezerwejszyn baj Tygrynka" mam ściągać? Chyba, że rezerwowo zostawić.... :-):-)
zostaw zostaw!!!najwyzej będzie to rezydencja letnia
Chodzi o serie powiesci Terry Pratcheta - mistrza humoru. Ciezko okreslic co to za gatunek literacki - niektorzy mowia ze fantastyka ale dla mnie pratchet to pratchet - jedyny w swoim rodzaju. Bosko sie czyta i gwarancja miliona usmiechow, smiechow, a nawet posikania sie
zaintrygowałaś mnie.. a więc: allegro lub empik.com w ruch