reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

co ty mój pierwszy i drugi był do bani już 3 jest do rzeczy....ciężko dostać się do porządnego ....na początku dziewczyny też niektóre pisały że maja masakre i zmieniają ......

byle polij czymś bąbelkowym.....ja nie moge

Skarbie jeżeli miałabym taką możliwość od razu podreptałabym do ciebie z FUNNY BUNNY skok na sok marchew brzoskwinka jabłuszko, więc jak?

reklama
łeee jezu ty jak palniesz to się ino osroć ze śmichu można :) Nie miałam nic do ich gnatów bo nie czytałam was na głównym, a jak pisałam kilka postów wczesniej jakąś dobrą duszczyczkę o relacje z dzisiejszego dnia to wszystkie były głuche :p ha ha ha

No właśnie, o co chodzi z tym światem dysku? Komputery i te sprawy czy jak?Tygrynko ale się cieszę, że w końcu na swoim będziecie! Twój Tomek to musi być wysoki chłopak:) I najważniejsze, że ładną cenę utargowaliście:)

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

http://pl.wikipedia.org/wiki/Świat_Dysku

Pysiu - a widzialas ekranizacje Wiedzmikolaja i Kolorow Magii??:-):-)

No właśnei jeszcze nie. Nie lubię adaptacji filmowych. Bo zawsze jak czytam to sobie wyobrazam postacie ich głosy, a potem w filmie nigdy tak nie jest i mi się nie podoba.

ojj dziewczyny to ja widzę,że jednak nie tylko ja sie tak tych pająków boje..
Bo jak ostatnio w nocy zobaczyłam na ścianie takiego olbrzyma to dzwonilam po tesciowa ( mieszka 2 bloki dalej) i bidulka musiala przyleciec z chapciem utłuc buraka, bo ja nie dałam rady sie nawet poruszyc i oddychac ledwo wydukalam przez telefon o co chodzi:p ale tesciowa ( przyszla) mam badrdzo kochana wiec nie bylo dla niej problemu:) a cholernik był taki wielki ,że normalnie obudzil mnie w nocy chodzeniem po ścianie .. to był normalnie hardkor dziewczyny nie zycze nikomu .. a potem pól nocy siedziałam z zapalonym światłem bo bałam sie ze z za szafy wyjdzie jakis nastepny hehehe no to juz było głupie ale naprawde az tak sie boje ...

Mi isę włącza sprzątanie. Może być 3 w nocy ,a ja lecę po odkurzacz:-D:-D

Jak narazie doszlismy do malego kompromisu i wybralismy 3 imiona i sposrod nich musimy cos wybrac( Mateusz, Wiktor, Bartek) ale to tez nie jest łatwe mamy innych faworytów :-) a wy co myslicie o tych imionach??

Ja chodze do gina panstwowo i jak nrzie nie narzekam mialam usg 3 razy plus do tego dwa razy tak zeby posłuchac serduszka razem 5 choc jak dla mnie i tak malo ja bym mogla moja dzidzie ogladac 24 h

Wszystkie 3 normalne :), nei ma isę do czego doczepić :-)

Cześć dziewczyny. Przyznaję się,że czytam Was dość często, ale nie jestem w stanie odpisywać na taką ilość postów. I nie ogarniam wszystkich interesujących mnie wątków. Tak więc będę Was dalej podczytywać, bo szalone jesteście ;-)
Pozdrawiam wszystkie lutóweczki.

Dziewuchy, zdarzyła mi się dzisiaj niewesoła sytuacja. Szłam włączyć bajkę mojej córci i mi się w przedpokoju zemdlało, ale tak całkiem i zupełnie. Jak się ocknęłam to stało nade mną dziecko powtarzające "Mamusiu obudź się natychmiast" i w sumie to wielkie szczęście że się nie wystraszyła, ale już sobie wyobrażam minę babci (teściowej) jak jej wnuczka opowie że mama to se drzemki pod drzwiami łazienki ucina;-) Teraz już dochodzę do siebie, ale było mi tak nie za ciekawie. Mam nadzieję że to jednorazowy występ był, bo zaczynam mieć stracha:-(

Córcię koniecznie musisz nauczyć, że jak Ci się tak znowu zdarzy, to ma Cię po buzi klepać, żeby Cię obudzić!

ojj dziewczyny to ja widzę,że jednak nie tylko ja sie tak tych pająków boje..
Bo jak ostatnio w nocy zobaczyłam na ścianie takiego olbrzyma to dzwonilam po tesciowa ( mieszka 2 bloki dalej) i bidulka musiala przyleciec z chapciem utłuc buraka, bo ja nie dałam rady sie nawet poruszyc i oddychac ledwo wydukalam przez telefon o co chodzi:p ale tesciowa ( przyszla) mam badrdzo kochana wiec nie bylo dla niej problemu:) a cholernik był taki wielki ,że normalnie obudzil mnie w nocy chodzeniem po ścianie .. to był normalnie hardkor dziewczyny nie zycze nikomu .. a potem pól nocy siedziałam z zapalonym światłem bo bałam sie ze z za szafy wyjdzie jakis nastepny hehehe no to juz było głupie ale naprawde az tak sie boje ...

strasznie musiała bestia tupać

No i wielki huj...:((((((((

Gdzie?

ale z tego co wiem to Gibaga chyba nie w kraju ma lekarza a w innych często jest tak ,że Usg robią tylko raz lub dwa...:eek:

U nas w UK tylko dwa! Jedno w 12-13tyg. a potem w okolicy 20-23tydz. i to wsio.

aaaaaa w dupie nie będę nadrabiać......przeginacie pałę

taaaa... też tak uważam!

a tak poza tym znowu mnie Andżela swędzi.....ale tym razem chyba z braku rozrywki

ja mam na każdej wizycie a dopochwowe miałam z 5 razy bo się u mnie chwytają wszytkiego

żeby Cię na jakiś czas Andżela nie swędziała ;-)

Nie, nie na podstawie usg tylko na podstawie wysokości macicy! Widocznie w każdym szpitalu jest inaczej, bynajmniej u mnie:happy:

U mnie stwierdzono ciążę, bo zrobiłam sobie w domu test ciążowy i jeszcze tego samego dnia poleciałam do mojego ogólnego i powiedziałam: " jestem w ciąży" a on mi kazał nasikać do pojemniczka i zanieść do pielęgniarki, ona zrobiła test paskowy - taki jak ja w domu i oznajmiła "jest pani w ciąży, ale który to tydzień?", a potem USG w 13 tyg.

Lecę z psem na dwór i do wanny wskakujemy, zajrzę później czy coś nowego naskrobałyście;-)

ja też bardzo kocham mojego psiaka, ale nie pozwalam mu na takie pieszczoty jak kąpiel ze mną w wannie :eek:

reklama
Do góry