reklama
marga82
Lutóweczka2010
Jak narazie doszlismy do malego kompromisu i wybralismy 3 imiona i sposrod nich musimy cos wybrac( Mateusz, Wiktor, Bartek) ale to tez nie jest łatwe mamy innych faworytów :-) a wy co myslicie o tych imionach??MARGA- doskonale Ciebie rozumiem...zarowno w kwestii finansow, jak i imienia dla synka....zadne nam sie nie podoba na tyle, zeby sie zdecydowac...a myslimy nad tym juz od miesiaca...A co do finansow...to dobija mnie wieczny brak kasy....dla synka jeszcze nic nie kupilismy....tylko jakies pojedycze ubranka, ale to kropla w morzu potrzeb...a co dopiero mowic o wiekszych zakupach typu wozek, lozeczko...
Ja nie wiem jak to sie dzieje..oboje pracujemy, mamy 2 pensje, kochanie jeszcze czasem zlapie jakies dodatkowe zlecenie (informatyk, grafik), a i tak ciagle mamy problemy z kasa a za rok mamy wesele..teraz musimy placic zaliczki na sale i orkiestre i 2,5 tys pojdzie ((( strasznie mnie to doluje
Ja chodze do gina panstwowo i jak nrzie nie narzekam mialam usg 3 razy plus do tego dwa razy tak zeby posłuchac serduszka razem 5 choc jak dla mnie i tak malo ja bym mogla moja dzidzie ogladac 24 h
A ja się przed chwilką dowiedziałam, że ciocia dostała od znajomej cały karton ubranek dla dziecka, w niedzielę/sobotę mamy przyjechać, mieliśmy pojechać z Damianem i mamą na Wszystkich Świętach i odebrać, ale ja nie wytrzymam tyle czasu, wystarczy, że miesiąc na połówkowe muszę czekać jeszcze...
A dopochwowe to jakie to? Wsadzanie palców przez lekarza? Bo jeżeli te, to chyba z 10 razy miałam!
A dopochwowe to jakie to? Wsadzanie palców przez lekarza? Bo jeżeli te, to chyba z 10 razy miałam!
marga82
Lutóweczka2010
to na jakiej podstawie potwierdzili twoja ciąże??A ja się przed chwilką dowiedziałam, że ciocia dostała od znajomej cały karton ubranek dla dziecka, w niedzielę/sobotę mamy przyjechać, mieliśmy pojechać z Damianem i mamą na Wszystkich Świętach i odebrać, ale ja nie wytrzymam tyle czasu, wystarczy, że miesiąc na połówkowe muszę czekać jeszcze...
Majsii
Fanka BB :)
U mnie to troszkę dziwnie bo mój gin twierdzi, że w szpitalu mają lepsze usg niż on ma w gabinecie i pomyka ze mną do szpitala jak mój urolog akurat jest Ale nie mam na każdej wizycie ponieważ mam tylko jedną nerkę która w ciąży czasem odmawia posłuszeństwa i muszę mieć częste usg nerki i podbrzusza czyli miejsca gdzie teraz znajduje sie Dzidziuś więc robią mi USG jak razem co by nie okazało się, że jeden robi np dziś a następny za dwa dni i tak w kółko a, że w szpitalu się Usg popsuło to teraz na wizycie nie miałam a byłam już tak nastawiona ehhhh oj ile my potrzebujemy cierpliwościja tam prywatnie chodzę i mam na każdej wizycie , jeszcze sie nie zdarzyło żebym nie miała .. a to dziwne myslalam ze to kiedys jak jeszcze stare usg były to sie robiło rzadko a ze teraz raczej nie szkodzi tylko to dopochwowe . dlatego robi sie je tylko raz .. ale ja tam sie mylic moge tylko mam nadzieje ze to nie szkodzi mojemu Jaśkowi , a z drugiej strony to chyba nie mogłabym powiedziec gince ze nie chce usg bo to przeciez takie wspaniałe jest kiedy można swoja Dzidzie zobaczyc jak sie miewa)) a Wy dziewczyny nie macie na każdej wizycie?
Na podstawie wysokości macicy w 8 tygodniu.to na jakiej podstawie potwierdzili twoja ciąże??
reklama
Na podstawie wysokości macicy w 8 tygodniu.
a nie na podstawie usg???? mi robili usg, najpierw byl pecherzyk a potem na kolejnym usg zobaczylam, ze jest bijace serduszko