reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam nowe mamusie:)
Ja Wam się pochwaliłam jakie to świetne mam samopoczucie dzisiaj a w tej chwili czuję się tak, że sama nie wiem co mam ze sobą zrobić. Mdli mnie jak diabli i w ogóle jakoś tak bleeee.

Hejka :-)
Ja wlasnie wrocilam bo bylam od rana malowac kolezanke na sesje slubna :tak:
Teraz troche odkurzylam i posprzatalam wiec na reszcie mam porzadeczek, czuje sie juz troche lepiej chociaz mdlosci rowniez nadal sa.. jakby delikatniejsze.

Chce sie dzisiaj wybrac do fryzjera, o ile bedzie miala wolne bo stwierdzialm, ze nie wytrzymam z takimi odrostami a przynajmniej mi sie humor poprawi, mysle ze teraz farby juz nie sa tak chemiczne jak kiedys, zreszta jak sie wcoraj naslucham mamy i cioci jak one byly w ciazy to nawet nie wiedzialy co to jest kwas foliowy, usg, jadly wszytsko (nie to ze np nie mozna serow plesniowcy) no i ja i moi kuzynki jakos zyjemy i w sumie mielismy sie zawsze dobrze takze stwierdzialm ze nie ma tego zlego... :-D

Jutro wraca moj M i pewnie bede sie niedlugo szykowala do przeprowadzki do Warszawy.. eh... :happy2:

No to dobrze, bo shingle napisała, że nie widać więc chciałam się upewnić :)

a Wy długo się starałyście o dzidziusia?? to moja pierwsza ciąża i udało się już w pierwszych staraniach :)

a Wy długo się starałyście o dzidziusia?? to moja pierwsza ciąża i udało się już w pierwszych staraniach :)

Patrycjaa to moja druga ciąża, ale Dzidziuś jak się uda będzie pierwszy:-) od stycznia przestaliśmy "uważać" i od razu zaszliśmy w ciążę:tak: potem miałam niestety pusty pęcherzyk:-( po 3 miesiącach (dwóch @) zaś się staraliśmy i zaś udało się za pierwszym razem:-D

ja w pierwszej ciąży której nie utrzymałam starałam sie w jednym miesiacu, nie wyszło, potem miesiac uwazalismy a potem od razu zaszłam, tym razem tez od razu sie udało, nawet wiem kiedy :p 14 maja hihihi:zawstydzona/y:

reklama
Do góry