reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
hahahaah, MAJSI!!!!! ja to juz w ogole jak dinozaur :D ja jestem 82 !!!! a i tak sposrod moich najblizszych kolezanek ja pierwsza spodziewam sie dziecka !!!!! reszta naweet o tym nie mysli :D

hahahaah, MAJSI!!!!! ja to juz w ogole jak dinozaur :D ja jestem 82 !!!! a i tak sposrod moich najblizszych kolezanek ja pierwsza spodziewam sie dziecka !!!!! reszta naweet o tym nie mysli :D
Ooo to taki sam rocznik jak mój chłop :D A u mnie ja najstarsza będę miała dzidziusia :-D
no normalnie bo ci palnę w czerepos.....bo się poczułam jak z jury albo prekambru ...
Rechotku palnij mi bo mi odbija ostatnio :-D może się troszkę uspokoję :-D

No bo zawsze chciałam około 20 maź 21 lat miec dzidziusia ale wtedy spotykałam samych palantów :-D więc musiałam troszkę poczekać na tego odpowiedniego mężczyznę i tak 5 latek do przodu pyknęło :sorry: A żeby zostawić testament trzeba się najpierw dorobić :-D
no nie przesadzaj jeszcze młodziutka jesteś:-D mój mężuś jest rocznik 82 i jemu to zawsze się oczka świeciły na widok dzieci:sorry2: Mi zależało żeby szkołe skończyć, ale już wcześniej się staraliśmy, bo przecież w każdej sytuacji sobie człowiek poradzi;-)

Dzień dobry!!!

P
będzie Tomuś- ma najpiękniejszego peniska na świecie

Rechotku!!! SUPER WIELKIE GRATULACJE!!!
Moze i źle nie chce ale mnie denerwuje. Wole trzymac ją w błogiej nieświadomości
Ale tanie łozeczko wypatrzyłaś, niesamowicie tanie.
Ja dzis wyszperałam w sklepie sliczną pościel z baldachimem i ochraniaczem na szczebelki za 160zł. To było najtańsze w sklepie jakie widziałam. Na Allegro to co mi sie podoba kosztuje 140zł+ przesyłka, w tym jest podusia i kołderka. taniej nigdzie nie widziałam tego co by mi sie podobalo. a moje kochane kangurki prawie 500zł komplet. rany nie dam 500zl za posciel skoro łozeczko z materacykiem kupiłam za 310

Anisen to rzeczywiście sporo za pościel ale na bank da się to ograniczyć albo rozłożyć "na raty". Np. na początku nie będziesz używać ani podusi ani pewnie też kołderki :) I czy na pewno chcesz mieć milionelementową pościel????:)))

Kurdę, Kurdę staro się poczułam :zawstydzona/y::-p
85 niestety ;-)
Zaraz coś ci zrobie przysięgam :DD
Ja tam sie nie czuje dinozaurowato - lekko wielorybowato, może orkowato... ale dinozaur??:)))

no normalnie bo ci palnę w czerepos.....bo się poczułam jak z jury albo prekambru ...

Ja jestem 81 więc już w ogóle czas założyć garsonkę i udać się pod bramy cmentarne czekając aż nadejdzie spokój, a bliscy przynajmniej z transportem już kłopotu mieć nie będą:-p
Co prawda pierwszego dziecia urodziłam 2,5 roku temu, ale wtedy to ja taką dosyć młodziutką mamą byłam, jak się po tych szpitalach włuczyłam i porównywałam z innymi i zdarzało mi się spotykać z ludźmi którzy zdziwieni okropnie byli że tak szybko dziecko.

Baby muszę Was przywołać do pionu:-p Jesteśmy wszystkie piękne, młode i nic nam nie brakuje jakbyście miały po 48 lat i były w ciąży to no trzeba było by pomyśleć i się chwile zastanowić nad tym wiekiem:-p, ale do 40 spokojnie możecie rodzić i będziecie super mamami w odpowiednim wieku

colourstudy-1.jpg

Rechot- gratuluje syneczka!!!!!!!
U nas dzis chlodniej...ja opatulam sie bablula..ostatnio jakos mi zimno....wiec co bedzie w zime...brrr
Milego dnia Kochane

reklama
O wy pińdzie glińdzie co się maskujecie z tymi rocznikami. W końcu sami swoi tu so no nie? No to ja mam... eeee... yyyy... mmmm... yhyyyy... 27 lat :-D:-D:-D a jeśli rocznikowo to 82, wiem wiem stara dupa jestem... ale mąż mówi, że jeszcze całkiem całkiem, więc chyba termin przydatności jeszcze mi nie minął :p hahaha

RECHOTKU moje serdeczne gratulacje! Na pewno twój synuś ma najfajniejszego pisiorka w Polsce ;)

NAJELI Kciukasy mocno zaciśnięte , BYDZIE DOBRZE MÓWIĘ CI MALEŃKA ;)

ZNACHORKA niechaj mały bobek się dzisiaj objawi i pokaże co ma między swoimi ślicznymi nóżkami

łeee jezu ale rym ;P normalnie mogę rapować joł joł hahahah

Do góry