Majsii
Fanka BB :)
No nie wiem własnie hahahha ale inne Kobietki tu piszą, że są 90 rocznik więc jakoś to niestety sie napisało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie wiem własnie hahahha ale inne Kobietki tu piszą, że są 90 rocznik więc jakoś to niestety sie napisało
Ooo to taki sam rocznik jak mój chłop A u mnie ja najstarsza będę miała dzidziusiahahahaah, MAJSI!!!!! ja to juz w ogole jak dinozaur ja jestem 82 !!!! a i tak sposrod moich najblizszych kolezanek ja pierwsza spodziewam sie dziecka !!!!! reszta naweet o tym nie mysli
Rechotku palnij mi bo mi odbija ostatnio może się troszkę uspokoję
no nie przesadzaj jeszcze młodziutka jesteś mój mężuś jest rocznik 82 i jemu to zawsze się oczka świeciły na widok dzieci Mi zależało żeby szkołe skończyć, ale już wcześniej się staraliśmy, bo przecież w każdej sytuacji sobie człowiek poradzi;-)No bo zawsze chciałam około 20 maź 21 lat miec dzidziusia ale wtedy spotykałam samych palantów więc musiałam troszkę poczekać na tego odpowiedniego mężczyznę i tak 5 latek do przodu pyknęło A żeby zostawić testament trzeba się najpierw dorobić
Moze i źle nie chce ale mnie denerwuje. Wole trzymac ją w błogiej nieświadomości
Ale tanie łozeczko wypatrzyłaś, niesamowicie tanie.
Ja dzis wyszperałam w sklepie sliczną pościel z baldachimem i ochraniaczem na szczebelki za 160zł. To było najtańsze w sklepie jakie widziałam. Na Allegro to co mi sie podoba kosztuje 140zł+ przesyłka, w tym jest podusia i kołderka. taniej nigdzie nie widziałam tego co by mi sie podobalo. a moje kochane kangurki prawie 500zł komplet. rany nie dam 500zl za posciel skoro łozeczko z materacykiem kupiłam za 310
Kurdę, Kurdę staro się poczułam
Zaraz coś ci zrobie przysięgam D85 niestety ;-)
Ja tam sie nie czuje dinozaurowato - lekko wielorybowato, może orkowato... ale dinozaur??))hahahaah, MAJSI!!!!! ja to juz w ogole jak dinozaur ja jestem 82 !!!! a i tak sposrod moich najblizszych kolezanek ja pierwsza spodziewam sie dziecka !!!!! reszta naweet o tym nie mysli