reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

HEJ :-)

NAJELI- trzymam kciuki!!!! dasz rade!!!!!:) bedzie dobrze!!!!!

Dziewczynki, ja od razu zaczne od tego, co mnie najbedziej interesuje ;) wiecie, ze dzis jest Dzien Chlopaka :) i co planujecie dla swoich mezczyzn????

Przesylam buziaki:)))) u nas jest dzis chlodno, ale slicznie slonecznie:))

Tak niestety wiem:-D Zrobię dziś pierożki ruskie coś co uwielbia w każdej ilości a tak to zamówiłam i zrobią poduszkę ze zdjęciem USG naszego Gabrysia

reklama
Dzięki bardzo za zaproszenie, ja też się cieszę że już wiem, w szczególności że w perspektywie miałam że pewnie pod koniec się czegoś dowiem.....co do zaproszenia to pewnie bedziemy bardzo szybko zmykać spowrotem niestety blisko to ja do Łodzi nie mam.....ale spoko muszę to logistycznie przemyśleć :)

oooooo jaaaaaaaa - jabłecznik
Kurcze nooo, może się jakoś uda to ja na wtedy ten jabłecznik też zorganizuję, nawet się o jakiś mniej cukrowy postaram!

chciałam kupic dzis jakąś kurtke albo płaszcz na jesien, bo juz mam zimno. Wcześniej chodziłam w dopasowanych to sie nie mieszczę, w nic a nic. Wchodze do sklepu, całkiem pokaźny do tego niby dobra jakosc. Ogladam, ogladam, minka mi rzednie. podchodze do sprzedawczyni, dziewczyny ok 20 lat i pytam czy maja płaszczyki trapezowate, takie rozkloszowujace sie pod biutem. Na to jedza farbowana ze nie prowadzą mody dla puszystych tylko porządne ubrania. No to jej sie odgryzłam ze porządne to moze i są te ubrania ale obsłudze brak mózgu i wyszłam. wiecej zeby to był ostatni sklep na mieście tam nie wejdę

Idiotka ta dziewczyna - normalnie mnie zdenerwowała, bo nie chce tu przeklinać. Skąd się tacy ludzie biorą? (aaa - to nie są ludzie w ogóle)

Patrycja weź no Ty bido się za jakieś wcinanie czosnku cytryny i innych takich zabierz żeby Cię nie rozłożyło na dobre.

Kalina, ja to zła, niedobra, brzydka żona jestem i o Dniu Faceta całkiem zapomniałam, dopiero teraz mi przypomniałaś. Jak to zwykle ja w ostatniej chwili pewnie jakieś czekoladki kupię a moje kochane dziecko przy wręczaniu jak to zwykle ma w zwyczaju uświadomi obdarowanego "to dla Ciebie i teraz możesz nas poczęstować" Po kim ona ma to zamiłowanie do czekolady?? ;-) AA no i teraz zrobię tą szarlotkę na pewno to też się trochę jako prezent będzie liczyło, no nie??

Majsii, mam ten sam problem z odpisywaniem, ale teraz sobie obiecałam większą systematyczność więc może jakoś się uda (tylko nie wiem na jak długo mi silnej woli wystarczy)
To tak jak ja tylko, że ja nie umiem w miejscu usiedzieć i ciągle coś robię tu jest cisza cisza cisza wyjdę na 10 minut i zanim doczytam to juz z 5 nowych stron :-D

To się doklejam do Was kobitki też rocznik 90 jestem

Nie noooooooo teraz to już w ogólę się staro czuje :-:)-:)-:)-(
HEJ :-)

NAJELI- trzymam kciuki!!!! dasz rade!!!!!:) bedzie dobrze!!!!!

Dziewczynki, ja od razu zaczne od tego, co mnie najbedziej interesuje ;) wiecie, ze dzis jest Dzien Chlopaka :) i co planujecie dla swoich mezczyzn????

Przesylam buziaki:)))) u nas jest dzis chlodno, ale slicznie slonecznie:))

Mój Chłop jest na końcu świata ewentualnie moge mu wysłać sms który dojdzie za jakies 5 dni :-D
Tak niestety wiem:-D Zrobię dziś pierożki ruskie coś co uwielbia w każdej ilości a tak to zamówiłam i zrobią poduszkę ze zdjęciem USG naszego Gabrysia
O pierożki mniaaaaaam :D A podusie później ładnie Nam pokaż :tak::tak::tak:
Idiotka ta dziewczyna - normalnie mnie zdenerwowała, bo nie chce tu przeklinać. Skąd się tacy ludzie biorą? (aaa - to nie są ludzie w ogóle)
MAsz rację to w ogóle nie sa ludzie ja bym chyba takiemu babsztylowi tam nakopała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Byłam w sklepie co to za mróz jest :eek::confused:

Patrycja weź no Ty bido się za jakieś wcinanie czosnku cytryny i innych takich zabierz żeby Cię nie rozłożyło na dobre.

Kalina, ja to zła, niedobra, brzydka żona jestem i o Dniu Faceta całkiem zapomniałam, dopiero teraz mi przypomniałaś. Jak to zwykle ja w ostatniej chwili pewnie jakieś czekoladki kupię a moje kochane dziecko przy wręczaniu jak to zwykle ma w zwyczaju uświadomi obdarowanego "to dla Ciebie i teraz możesz nas poczęstować" Po kim ona ma to zamiłowanie do czekolady?? ;-) AA no i teraz zrobię tą szarlotkę na pewno to też się trochę jako prezent będzie liczyło, no nie??
Na noc sobie zaaplikowałam dawkę czosnku i mnóstwo herbaty z cytryną ale na razie efektów nie ma:-(
...Nie noooooooo teraz to już w ogólę się staro czuje :-:)-:)-:)-(

Mój Chłop jest na końcu świata ewentualnie moge mu wysłać sms który dojdzie za jakies 5 dni :-D

O pierożki mniaaaaaam :D A podusie później ładnie Nam pokaż :tak::tak::tak:...
Ty stara akurat:laugh2: Jakbyś miała 80 lat to ok rozumiem, ale Ty w kwiecie wieku, weź się nie wygłupiaj, zaraz nam tu jeszcze testament przedstawisz:-D Oj pochwalę się na pewno, jak tylko odbiorę to cyknę zdjęcie:-D

Ty stara akurat:laugh2: Jakbyś miała 80 lat to ok rozumiem, ale Ty w kwiecie wieku, weź się nie wygłupiaj, zaraz nam tu jeszcze testament przedstawisz:-D Oj pochwalę się na pewno, jak tylko odbiorę to cyknę zdjęcie:-D
No bo zawsze chciałam około 20 maź 21 lat miec dzidziusia ale wtedy spotykałam samych palantów :-D więc musiałam troszkę poczekać na tego odpowiedniego mężczyznę i tak 5 latek do przodu pyknęło :sorry: A żeby zostawić testament trzeba się najpierw dorobić :-D

reklama
Do góry