reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hej Forowiczki :) pare minut mnie nie było a tu proszę 6 stron przybyło no nieźle nieźle :) teraz to już na pewno założy nam to podforum :D
aaaaa i zapomniałabym Losek :D gratuluje Pani Magister :)

z tą kawusią to u mnie jest tak,że wypijam rano filiżankę rozpuszczalnej z mleczkiem a później jakoś wytrzymuje :D
za to teraz sącze mus owocowy z truskawek i jagód, ma ktoś ochotę?? zapraszam :D

reklama
też uważam, żę Śnieżynki super pomysł, Ja pozwalam sobie na jedną kawusię w pracy ze smietanką - ale taki mus to też bym sobie zafundowała
Ale już chciałabym pujść do domku, bo spać się chce:sorry2:

U mjie na obiad dzisiaj eskalopiki z pieczarkami do tego mlode ziemniaczki i mizerjaaz mki slinka leci przepis od styczniowek , co do kawy to ja pije z cykorji zawiera mniejsz ilosc kofeiny wiec sobie pozwalam i zgadzam sie ciaza to nie choroba wiec powinno sie normalnie zyc oczywiscie nie mowie tu o alkocholu fajkach czy jakis innych uzywkach

Hej dziewczyny!
Widzę, że u większości samopoczucie dobre :-) Wrzuciłam sobie nowe suwaczki i muszę sprawdzić jak to wygląda.
Ja mam 34 lata i coś tam (z lutego jestem), więc póki co jestem chyba najstarsza. W każdym razie dziecko mam najstarsze ;-)
Do gina miałam iść dopiero w lipcu, ale wymiękłam, chyba nawiodę faceta jutro. Wprawdzie na USG nie będzie dużo widać, ale może facet wykluczy jakieś tam pozamaciczne i inne obawy. Jakoś tak się nie chciałam spieszyć - poprzednim razem miałam takie niefajne doświadczenia z ginem, kiedy przyszłam w 5 tygodniu (facet nie był moim prowadzącym, ale jednak), no i myślałam, że pójdę później, ale wczoraj sie trochę nastraszyłam i teraz sama nie wiem: czekać do poniedziałku czy iść jutro?
An

też uważam, żę Śnieżynki super pomysł, Ja pozwalam sobie na jedną kawusię w pracy ze smietanką - ale taki mus to też bym sobie zafundowałaAle już chciałabym pujść do domku, bo spać się chce:sorry2:

A ja się objadam nektarynkami i bananami:-)

Hej dziewczyny!
Widzę, że u większości samopoczucie dobre :-) Wrzuciłam sobie nowe suwaczki i muszę sprawdzić jak to wygląda.
Ja mam 34 lata i coś tam (z lutego jestem), więc póki co jestem chyba najstarsza. W każdym razie dziecko mam najstarsze ;-)
Do gina miałam iść dopiero w lipcu, ale wymiękłam, chyba nawiodę faceta jutro. Wprawdzie na USG nie będzie dużo widać, ale może facet wykluczy jakieś tam pozamaciczne i inne obawy. Jakoś tak się nie chciałam spieszyć - poprzednim razem miałam takie niefajne doświadczenia z ginem, kiedy przyszłam w 5 tygodniu (facet nie był moim prowadzącym, ale jednak), no i myślałam, że pójdę później, ale wczoraj sie trochę nastraszyłam i teraz sama nie wiem: czekać do poniedziałku czy iść jutro?
An

Anyolki w sumie rzeczywiście jutro na USG pewnie nie będzie dużo widać, choć to już będzie 5tc, a ja byłam u ginka w 5 tc i 2 dc, bo też miałam iść później, ale swierdziłam, że po moich przejściach pójdę wcześniej i dobrze zrobiłam:-) tak dla własnego spokoju:-D

Hej babeczki.

Idę zaraz do gina więc lekki stresik jest - na zaparcia super sprawa...;-)

Losek-gratuluję PANI MAGISTER!:-)

Ja mam 33 lata...W pierwszej ciąży mnie od kawusi tak skutecznie odrzuciło(a piłam 5 dziennie), że wstręt do dziś mi został.

Odezwę się wieczorem jak młody pójdzie lulu

hej Forowiczki :) pare minut mnie nie było a tu proszę 6 stron przybyło no nieźle nieźle :) teraz to już na pewno założy nam to podforum :D
aaaaa i zapomniałabym Losek :D gratuluje Pani Magister :)

z tą kawusią to u mnie jest tak,że wypijam rano filiżankę rozpuszczalnej z mleczkiem a później jakoś wytrzymuje :D
za to teraz sącze mus owocowy z truskawek i jagód, ma ktoś ochotę?? zapraszam :D
Aga to ja wpadne na ten mus, bo mam do Ciebie dosyć blisko jakies 60-70 km :) z Oleśnicy jestem :)

Hej babeczki.

Idę zaraz do gina więc lekki stresik jest - na zaparcia super sprawa...;-)

Losek-gratuluję PANI MAGISTER!:-)

Ja mam 33 lata...W pierwszej ciąży mnie od kawusi tak skutecznie odrzuciło(a piłam 5 dziennie), że wstręt do dziś mi został.

Odezwę się wieczorem jak młody pójdzie lulu
Koniecznie daj znac jak tam wizyta ja tez chce wyjsc z NIcol ale teraz jest wojna bo ona chce wyjsc razem ze smoczkiem wiec jaj powiedzialm ze albo smoczek albo dwor czekam na reakcje.:wściekła/y:

reklama
Aga to ja wpadne na ten mus, bo mam do Ciebie dosyć blisko jakies 60-70 km :) z Oleśnicy jestem :)

Zapraszam :) ale uprzedzam musisz się pośpieszyć bo może za chwile być po musie :)
jakaś mnie wena do pracy nawiedziła i właśnie umyłam 2 okna i czekam aż pralka skończy :D ale to wszystko dlatego że SŁONKO :-Dświeci :) zaszczyciło nas wkońcu swoją obecnością :) Przyjemnego popołudnia

aha bo widzę,że wszystkie już podały swoje latka, więc się dołączam :) w marcu skończyłam 26 i to moja pierwsza ciąża :-)
do później babeczki PAPA

Do góry