reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej brzuchatki :-D

Tyśka, Moni_ka grzecznie leżcie i rośnijcie zdrowo :-) A spacerków jeszcze będziecie miały dosyć :-p

Daga.p trzymam kciuki za "niechemiczną" ciążę :tak:

Co do wieku to ja mam 29 lat i to jest moja... 6 ciąża, a mam tylko jednego synka. Ale tym razem na bank się uda !! Czuję to :tak:

Miłego dzionka kochane ;-)

czesc, a u mnie w Norku znowu upaly, zapowiada sie piekny sloneczny dzionek.

Mam od 3 dni 28 lat, moja pierwsza dzidzia ale nie ostatnia :-), mielgo dnia

Powiem wam, ze nie pamiatam tak cudnej pogody.. Wymarzone lato.. A napiszcie jakie macie plany na wakcje, gdzie jedziecie..Ja planowalam Dominikane, hehe, ale nie wypali na bank. Moze za rok juz we 3 :)

Ciesze sie ze juz piatek, bede mogla w koncu odpoczac przez weekend!!

U nnie tez dzisiaj cieplutko wiec napierw mala sie wyspi a ja w tym czasie posprzatam a potem juz do wieczora dwor trzeba kozystac , moja mam sie smieje,ze szykuje gniazdo podobno tak jest w 1 i ostatnim trymestrze.Co do urlopu to my 3 jedziemy na 2 dni do holadji ale takiego prawdziwego urlopu raczej nie planujemy.

Dziewuszki lecę na biurową imprezkę :-D Mamy podwójną okazję - imieniny koleżanki i druga w lipcu ma urodzić córcię i to ma być takie pożegnanie :-)

Odezwę się po południu :-) Buziaczki

reklama
Do góry