reklama
rossa
Fanka BB :)
Dzień dobry
u nas znowu pochmurno i deszcz, ale dobrze że piąteczek. Ja mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża
u nas znowu pochmurno i deszcz, ale dobrze że piąteczek. Ja mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża
Hej brzuchatki
Tyśka, Moni_ka grzecznie leżcie i rośnijcie zdrowo :-) A spacerków jeszcze będziecie miały dosyć
Daga.p trzymam kciuki za "niechemiczną" ciążę
Co do wieku to ja mam 29 lat i to jest moja... 6 ciąża, a mam tylko jednego synka. Ale tym razem na bank się uda !! Czuję to
Miłego dzionka kochane ;-)
Tyśka, Moni_ka grzecznie leżcie i rośnijcie zdrowo :-) A spacerków jeszcze będziecie miały dosyć
Daga.p trzymam kciuki za "niechemiczną" ciążę
Co do wieku to ja mam 29 lat i to jest moja... 6 ciąża, a mam tylko jednego synka. Ale tym razem na bank się uda !! Czuję to
Miłego dzionka kochane ;-)
AsiaMoss
Fanka BB :)
Powiem wam, ze nie pamiatam tak cudnej pogody.. Wymarzone lato.. A napiszcie jakie macie plany na wakcje, gdzie jedziecie..Ja planowalam Dominikane, hehe, ale nie wypali na bank. Moze za rok juz we 3
Ciesze sie ze juz piatek, bede mogla w koncu odpoczac przez weekend!!
Ciesze sie ze juz piatek, bede mogla w koncu odpoczac przez weekend!!
Ja planowałam wypad tygodniowy nad morze, a resztę wakacji spędzę na działeczce
Zobaczcie jaką stronkę jeszcze wyczaiłam
Ultrasound Tools To Calculate Pregnancy Findings
Zobaczcie jaką stronkę jeszcze wyczaiłam
Ultrasound Tools To Calculate Pregnancy Findings
U nnie tez dzisiaj cieplutko wiec napierw mala sie wyspi a ja w tym czasie posprzatam a potem juz do wieczora dwor trzeba kozystac , moja mam sie smieje,ze szykuje gniazdo podobno tak jest w 1 i ostatnim trymestrze.Co do urlopu to my 3 jedziemy na 2 dni do holadji ale takiego prawdziwego urlopu raczej nie planujemy.
reklama
Milej imprezy tylko nie szalej zabardzo:-)Dziewuszki lecę na biurową imprezkę Mamy podwójną okazję - imieniny koleżanki i druga w lipcu ma urodzić córcię i to ma być takie pożegnanie :-)
Odezwę się po południu :-) Buziaczki