reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Najeli - ja płacę za to genetyczne w Krakowie w Fertility Clinic -200 zł. Tyle samo płaciłam za to prenatalne (dostałam tylko zdjęcia z tej wizyty, ale mnie to wszytsko jedno czy dadzą płytę czy zdjęcia, NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY DZIECKO BYŁO ZDROWE).

reklama
Hej Dziewczyny Ale jestem zawalona pracą już siły nie mam:-( Wypełniam masę papierów bo jutro wyjeżdża duża delegacja na targi Agro Show do Bednarów i mam kupę roboty i sprawdzania wszystkiego:-( Dobrze że po południu się odstresuje;-):-) Dzięki dziewczyny za kroczkowe kciukasy:-D:laugh2::-D Jutro zdam Wam relacje bo nie wiem ile mi tam zejdzie wiem że nawet po 22 przyjmuje tak ma dużo pacjentek:-( Napiszę i Was poczytam jak zrobię sobie przerwę;-)
I nie denerwujcie się Gucha Ty najlepeij wiesz czego chcesz i to Ty podejmiesz ostateczną decyzję przemyśl wszystko a będzie ok;-) Rechotku napisz jak było u diabetologa i co z Twoim cukrem;-)

Patrycja, ach te papiery najgorsze co może być co? Chociaż w sumie lepsze to, niż popierdykać fizycznie prawda?Dasz radę, lodówki są twarde i zawsze będą.
A no właśnie, jak z Rechotkiem, ona dzisiaj ma wizytę w sprawie tego cukru tak, bo nie doczytałam...:(

Ze mną jest coś nie tak albo ze sklepami u mnie w miejscowości :eek: ciążowe rzeczy są na mnie za duże i chciałam coś ładnego pierwszego kupić dla maleństwa i jakoś tak nie umiem :-( nie wiem dlaczego ;/ Może po tym USG połówkowym mi się coś zmieni i w końcu wezmę się za zakupy bo cały czas wydaje mi się, że to za wcześnie :p

Gucha Podpisuję się pod tym wszystkim co inne Dziewczynki napisały w 100%.
Od siebie dodam tyle, że z Narzeczonym planowaliśmy ślub na koniec 2010 roku lub początek 2011 i tak też go weźmiemy. Jak tylko lekarze mi oświadczyli, że nie będę mogła mieć dzieci zaczęliśmy staranka od razu i udało się w pierwszym miesiącu :-) (walone konowały ci lekarze :wściekła/y: ) i to, że bardzo chcieliśmy Dzidzię nie zmusiło Nas by przesunąć termin ślubu na teraz możemy stworzyć kochającą się rodzine dla dziecka i bez tego. Dobijają mnie pytania do dziś "kiedy ślub?" Jak będzie odpowiedni czas to go weźmiemy i juz! U Ciebie nie wiem czy planowaliście ten ślub czy bierzecie go tylko dlatego, że jesteś w ciąży. Jesli to drugie to radzę się zastanowić bardzo poważnie czy naprawdę tego chcesz bo tak jak już pisałam bez ślubu też możecie być Kochającą się Rodziną :happy: Rozważ Kochana wszystkie za i przeciw porozmawiaj z partnerem szczerze o obawach itd i mam nadzieję, że wszystko się ułoży i pamiętaj nic na siłę całe życie przed Wami :)

Też mnie wkurza pytanie "a kiedy ślub?" albo "staraliście się czy wpadliście?" a ***** to kogoś obchodzi! brak taktu u ludzi, ale to straszny... dlatego na głupie pytania głupie odpowiedzi i ja mówię, że nie wiem kiedy ślub, bo jak na razie nie będę miała się jak opić a nie wyobrażam sobie wesela na trzeźwo :-p:-p

Też mnie wkurza pytanie "a kiedy ślub?" albo "staraliście się czy wpadliście?" a ***** to kogoś obchodzi! brak taktu u ludzi, ale to straszny... dlatego na głupie pytania głupie odpowiedzi i ja mówię, że nie wiem kiedy ślub, bo jak na razie nie będę miała się jak opić a nie wyobrażam sobie wesela na trzeźwo :-p:-p

no to faktycznie bardzo taktownych ludzi spotykasz...w sumie to im dobrze mowisz haha...moja przyjaciolka strasznie chciala miec dziecko ale bez slubu(bo niby gdzie jest zapisane ze musi byc slub zeby dziecko miec????)i teraz maja peinka dziewczynke 7 miesiecy a na pytanie o slub odpowiadaja ze im nie potrzebny ...szczesliwszej pary na oczy nie widzialam....i jest dobrze:))))))

Ejjj nie da się g*wno napisać haha bo blokuje... fak :-p

Ilonko muszę! Nie ma bata, trzeba być twardym co nie? Jeszcze raz dziekuje Wam dziołchy, Skarbki Moje:*

No pewnie, że trzeba :-) Nie ma za co, zawsze do usług :rofl2: :*

Hej Dziewczyny Ale jestem zawalona pracą już siły nie mam:-( Wypełniam masę papierów bo jutro wyjeżdża duża delegacja na targi Agro Show do Bednarów i mam kupę roboty i sprawdzania wszystkiego:-( Dobrze że po południu się odstresuje;-):-) Dzięki dziewczyny za kroczkowe kciukasy:-D:laugh2::-D Jutro zdam Wam relacje bo nie wiem ile mi tam zejdzie wiem że nawet po 22 przyjmuje tak ma dużo pacjentek:-( Napiszę i Was poczytam jak zrobię sobie przerwę;-)
I nie denerwujcie się Gucha Ty najlepeij wiesz czego chcesz i to Ty podejmiesz ostateczną decyzję przemyśl wszystko a będzie ok;-) Rechotku napisz jak było u diabetologa i co z Twoim cukrem;-)

Współczuje papierkowej roboty, byle do 16 !:-) ...a też taką mam i z moim charakterkiem to czasem różnie bywa....:-p

reklama
U mnie w klasie znajoma właśnie się mnie zapytała czy to wpadka czy nie a ja jej odpowiedziałam " jasne, że nie! Czego nam do szczęścia potrzeba było, no pomyśl?!"
Szkoda że teraz troszkę się pozmieniało...ale muszę być dobrej myśli. A co do ludzi macie rację, w 4 literach mieć ich poglądy!

Do góry