reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Rechotku nie tylko Ty mnie, bo ja Ciebie też I w ogóle wszystkich stąd KOCHAM KOCHAM KOCHAM!!!
Joooo na chyba pojadę z tym koksem, bo tera to ja wyglądam jak taki koks hahahaha siabadabada.

reklama
W ogóle tak teraz na przemyślenia mi się zebrało i stwierdziłam, że ja w ogóle nie orientuję się w cenach artykułów dla dzieci. Np. teraz sprawdziłam sobie ile mniej więcej kosztuje ręczniczek z kapturkiem...matko kochana 80zł?To ja chyba jak już tą środę wybrałam na kupno sukienki, to może jednak wyciągnę też mojego D. na orientację cen ile mniej więcej kosztują takie rzeczy w sklepach w Grudziądzu.

a dla dzieciaków popatrz na allegro ja juz poupatrywałam jest znacznie taniej

Fuj ale się obżarłam snakami o smaku hamburgera, teraz mam ochotę na coś zimnego z lodem ale gdzieeeee tam pies mi nie przyniesie
Zbiiiiguś przynieś mi szklankę sodu

wepchnęłam się dziś na 18:20 trzymajcie za mnie kciukasy mam stracha jak nic....zaraz zwariuję

pewnie masz racje ale ja juz mam tyle zakupów na allegro zrobionych ze sie przywykłam zresztą sama zawodowo handluje na allegro na tym polega moja praca

Ale tak ogólnie rzecz biorąc to oczy mi latają, jakoś tak czuję że nic nie widzę:-D Za długo siedzę przed tym kompem, ale co ja mam zrobić? Uzależniłam się od Was

Rechotku no tak ja wiem:tak: Najpierw popatrzymy w sklepach a pózniej najwyżej allegro wejdzie w życie;-) No to super że na 18:20, będzie doooobrze bejbe:-DZobaczysz:tak:

reklama
Do góry