reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
od zwsze miałam psa w domu i nie wyobrażam sobie by go nie miało być jako małe dziecko mieliśmy boksera - opinia jest ze ta rasa nie nalezy do bezpiecznych co jest kompletną bzdura wszystko zależy od włascicela jak go wychowa nasz był potulny jak baranek do ludzi a dzieci zwłaszcza chociaż zdarzył się wypadek że moją siostrę ugryzł ale to zdecydowanie był wypadek bo ona go strasznie męczyła i jak szczeknoł żeby odeszła od niego to ona sie tak niefortunnie podsuneła że akurat kłakiem zachaczył:eek: ale to był wypadek i nikt przez nawet sekundę nie pomyslał o tym żeby sie psiaka pozbyć !
a teraz moja sunia jest najłagodnieszym najweselszym psiakiem na świecie dużo przebywa z dzieciakami małymi i jest wtedy przeszczęśliwa i w życiu bym jej nie oddała ale cóż teściowa marudzi że i tak to jest niebezpieczeństwo!!! brak mi już słów i cierpliwości to jej pomysłów i teorii!!

Moja siostra tez miała boksera, potem pojawił sieMatiś i jedym zagrożenimem, jak już mlody raczkował było to, że klara za nim łaziła i wyjadała mu ciastka z ręki... :-)

Moja siostra tez miała boksera, potem pojawił sieMatiś i jedym zagrożenimem, jak już mlody raczkował było to, że klara za nim łaziła i wyjadała mu ciastka z ręki... :-)
A to niedobry piesek!:-D Biedne dziecko z ciastek go piesek okradł:-D Albo może stał na straży jak stomatolog;-):-)

Anisen kochana bo jak człowiek się denerwuje i wie, że ma 1000 spraw na głowie to przeważnie o sobie pomyśli na końcu wiem, bo sama tak mam, buziaki Kochana:*

Powodzenia w załatwieniach;-):tak::-) I nie denerwuj się pomyśl o Kingusi!:-)
Wielkie buziaki
Znikam, moze uda sie po korepetycjach wpaśc na chwile.
Miłego dnia kochane Słoneczka.

A ja o 15 do szkoły, ale na szczęście tylko 2 godzinki. Kurcze tak patrzę na siebie i widzę, że odrosty mam już na pół km, wypadałoby coś z tym zrobić

Gocha uwielbiam cię dzięki

Śmiałyśmy się z rechotkiem, że powodem mojego bólu półdupków było ich ściskanie z powodu nie posiadania chęci na sex od tyłu:-D

wiesz trzeba dbać o własną dupę

Rechot masz pół roku na wymyslenie jak psa z dzieckiem oswoić. Może jak dziecko będzie od niego ze stada to się przekona i będzie ok. Co do oddawania psa to dla tekigo dużego, domowego psa to jest koszamar.

wolałabym nie robić nic ale zobaczymy...

W ogóle tak teraz na przemyślenia mi się zebrało i stwierdziłam, że ja w ogóle nie orientuję się w cenach artykułów dla dzieci. Np. teraz sprawdziłam sobie ile mniej więcej kosztuje ręczniczek z kapturkiem...matko kochana 80zł?To ja chyba jak już tą środę wybrałam na kupno sukienki, to może jednak wyciągnę też mojego D. na orientację cen ile mniej więcej kosztują takie rzeczy w sklepach w Grudziądzu.

reklama
Do góry