reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Anisen no więc tak jak na razie rozmawiamy o psach. ponieważ rechotek ma problem z zachowaniem swojego psa w kierunku dzieci, i zastanawia się co ma z tym zrobić?
Martwimy się o Tygrynkę, nie mamy żadnych wieści...:-(
Śmiałyśmy się z rechotkiem, że powodem mojego bólu półdupków było ich ściskanie z powodu nie posiadania chęci na sex od tyłu:-D
Ogólnie my wszystkie miałyśmy dzisiaj dziwne noce, koszmary i złe samopoczucia.
Milenka ma dzisiaj wizytę o 17:00, trzymamy kciukasy:tak:
A i jeszcze chwilę o teściowych rozmawiałyśmy, głupie baby :-D
Skarbie wielkie dzieki jesteś niesamowita
no to ja mocno trzymam kciuki za Milenkę , bardzo mocno.
a co nawyżej przywalę komuś w pracy z piąchy.
co do zwierzaków to trzeba psiaka przygotować na przyjście malego czlonka rodziny. Najlepiej zapoznawać psa z zapachami dziecka zanim sie pojawi. co do wstępu do pokoju dziecinnego to ja bym psu zakazała, ale to ja.

reklama
ja mialam kiedys psa co strasznie nie lubil dzieci! Tylko dlatego ze od melego zawsze mu dokuczaly bo mieszkamy przy samej szkole podstawowej -w zime zucaly w niego sniezkami wielokrotnie przylatuwal opluty apbo bili go kijem przez brame! Naszczescie dzieci jeszcze w rodzinie nie bylo wiec nie wiem jak by sie zahowywal! Teraz mam mloda suczke 7 mies i jak narazie nie wykazuje agresji do dzieci choc one sie jej boja bo jest duza i chce sie bawic wiec ich podgryza ;-)

PANIKA !!!!!
Jak to ? JUZ 13 !!!>???

A ja nadal w piżamie , a smieci nie posegregowane , nie wiem o której szefowa z kartkami przyjedzie , ogólnie to nieogarnieta , pranie nie wrzucone ...Łeeee !!! Zaraz zacznę tłuc głową o ściane !!! O psach sie rozgadałam a mam ważniejsze rzeczy do roboty ... Lece dziewuchy ... Chyba jak potem wpadne to też poprosze o taki skrót jak Anisen ... A jeszczo 17 jedziemy po łóżeczko :D

dzien dobry kochane brzucholki (coraz wieksze) czy macie wiadomosci od tygrynki - strasznie sie denerwujjak wy wszystkie cala noc nie moglam spac . dopiero wstalam i zaraz wychodze do pracy wiec nie zdazylam przesledzic co sie dzieje na bb . boze jeszcze jakies 8 tyg i bede grzecznie lezec w domku i ani mysle juz pracowac . pozdrawiam was brzucholki

Anisen trzymamy kciuki, nie denerwuj się, i zjedz coś bo o pustym żołądku nic nie zdziałacie :tak:Co do pokoju dziecka i psa ja również wolałabym nie wpuszczać psa do pokoju, dopóki nie podrośnie maluch.
Marga82 jesteś mocna kobita co to dla ciebie, dasz radę, lodóweczki ze wszystkim sobie poradzą:-D
Znachorka a jakie łóżeczko wybraliście? Drewniane czy takie składane?:-)

Anisen trzymamy kciuki, nie denerwuj się, i zjedz coś bo o pustym żołądku nic nie zdziałacie :tak:Co do pokoju dziecka i psa ja również wolałabym nie wpuszczać psa do pokoju, dopóki nie podrośnie maluch.
:-)
Wielkie dzieki :-)
A ty czarować umiesz, bo skąd wiesz ze jeszcze nie dalam rady nic przełknąć ;-)

Anisen kochana bo jak człowiek się denerwuje i wie, że ma 1000 spraw na głowie to przeważnie o sobie pomyśli na końcu wiem, bo sama tak mam, buziaki Kochana:*

reklama
Do góry