reklama
A ja zamiast się uczyc na egz to oglądam wózeczki i najbardziej mi się podoba ten : Wózek GŁĘBOKI+SPACER.+FOTELIK Baby Active JET (660677903) - Aukcje internetowe Allegro
kolor p4 i p10 ten beżowy w kółka
Fajowy Będzie mały Picasso :-)A ja zamiast się uczyc na egz to oglądam wózeczki i najbardziej mi się podoba ten : Wózek GŁĘBOKI+SPACER.+FOTELIK Baby Active JET (660677903) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też już sobie upatrzyłam karetę dla Fasolki
CHICCO WÓZEK TRIO TOUR AUTO-FIX 2009 GRATISTOPAZI (666595076) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
rossa
Fanka BB :)
Witajcie
jestem po pierwszej wizycie u ginka, wygląda na to że wszystko ok. Dzisiaj zrobiłam zlecone badania - straszenie dużo tego, nigdy nie miałam pobieranej takiej ilości krwi, Teraz tylko czekam na wyniki. A na USG idę dopiero 1 lipca - nie mogę się doczekać
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)
jestem po pierwszej wizycie u ginka, wygląda na to że wszystko ok. Dzisiaj zrobiłam zlecone badania - straszenie dużo tego, nigdy nie miałam pobieranej takiej ilości krwi, Teraz tylko czekam na wyniki. A na USG idę dopiero 1 lipca - nie mogę się doczekać
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)
agaB
Cześć Aga
Jak tam samopoczucie ??
Witaj
Dziękuje chyba nie moge narzekać :-) po nieprzespanej nocy wstałam o 7 jak mąż wychodził do pracy a później drzemka no i właśnie stwierdziłam,że muszę się przywitać z moimi nowymi koleżankami, dolegliwości nie mam więc jest OK, a jak u Ciebie??
Miłego dzionka życzę
AsiaMoss
czesc dziewczynki
u mnie w Norwegii pogoda czystko letnia, wrecz upalnie jest, ponad 30 stopni, wiec przesylam wam troszke slonca. U mnie samopoczucie raz lepiej raz gorzej, ale mdlosci sa caly czas i lekkie zawroty glowy. do lekarza ide we wtorek i juz nie moge sie doczekac
A co do karety dla dzidzi ja juz tez ogladam, przegladam i wybieram, nei jest lawto.To wybor niczym autka dla dziecka, wygodne i komfortowe .pozdrowionka, jestem w pracy ale bede zerkala na BB
u mnie w Norwegii pogoda czystko letnia, wrecz upalnie jest, ponad 30 stopni, wiec przesylam wam troszke slonca. U mnie samopoczucie raz lepiej raz gorzej, ale mdlosci sa caly czas i lekkie zawroty glowy. do lekarza ide we wtorek i juz nie moge sie doczekac
A co do karety dla dzidzi ja juz tez ogladam, przegladam i wybieram, nei jest lawto.To wybor niczym autka dla dziecka, wygodne i komfortowe .pozdrowionka, jestem w pracy ale bede zerkala na BB
reklama
Ja także nie mogę narzekać Ale właśnie doszłam do wniosku że mam jeszcze jeden, mało przyjemny objaw tzn zaparcia A poza tym wszystko OK Do wrażliwych cycochów się już przyzwyczaiłam, brzuch już nie dokucza, wczoraj mnie troszkę mdliło, ale szybko przeszło więc jest po prostu rewelka