reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
koło 1000 odcienka odwiozą mnie do wariatkowa albo wyląduje na porodówce i się bajka skończy bo bohaterka to teraz jakby jest potrzebująca :) a potem to na h,..... jej chłop

ale powiem wam że ja miałam tak samo najpierw gardło potem katar, i naprawdę jak po 3 dniach nie dajecie rady lećcie do lekarza, nie tylko infekcja jest groźna ale u mnie np już od ponad tyg leżą cukry nie pracuje organizm i jeszcze na Andżelę przeszło.....
w pon zapraszam Panie do przychodni......
Biedactwo Nie martw się będzie dobrze:tak: pamiętaj zawsze masz nas Lodóweczki;-) Jak Ci nie przechodzi ta infekcja to nie ma co czekać idź do lekarza po paru dniach będziesz miała spokój;-) Trzymaj się Kochana:tak::-) A propo telenowel zawsze mają dobry koniec;-):-)

Dzień dobry Kochane :)
Dopiero wstałam :szok:
ludzi w domu więcej niż łóżek już nie mogę się doczekać aż sobie pojadą ;]
Idę zrobić sobie śniadanko i poczytać co pisałyście bo znów jestem do tyłu :-(

bo mi siostra dala jakies leki homeopatyczne ktore lekarz jej zalecil jak byla w ciazy i nie wim czy je moge brac bo nie moge nawet poczytac ulotek bo juz nie maja!

leki homeopatyczne to jakaś mikroskopijna ilośc czekoś rozpuszczona milion razy w wodzie w otoczce z cukru, także nic Ci nei zrobią, ale wyleczyc też Cię nei wyleczą. A nazwe możesz wpisac w googlu i znajdziesz ulotkę.

koło 1000 odcienka odwiozą mnie do wariatkowa albo wyląduje na porodówce i się bajka skończy bo bohaterka to teraz jakby jest potrzebująca :) a potem to na h,..... jej chłop

ale powiem wam że ja miałam tak samo najpierw gardło potem katar, i naprawdę jak po 3 dniach nie dajecie rady lećcie do lekarza, nie tylko infekcja jest groźna ale u mnie np już od ponad tyg leżą cukry nie pracuje organizm i jeszcze na Andżelę przeszło.....

w pon zapraszam Panie do przychodni......

Rechot to jasno sprawe chłopu przedstawić, bo te chłopy to głupie bywają i sie nie domyślają o co chodzi.

Teraz walczę z tym przeziebieniem ,bo nei chce 3 raz brać antybiotyków. W poniediząłek idę do lekarza to mnie osłucha czy na płuca nie idzie,a w srode do gin, także mam nadzieję że coś wymysli, byle nei antybiotyki.

Cześć dziewczyny witam niedzielnie. Umnie też kiepsko ze zdrówkiem już zewzględu na ostre zapalenie w nerkach biorę antybiotyk a tu jeszcze katarzysko sie przyczepiło. Ehhhhhh. Jesien sie zbliża najgorszy okres bakteriowy.

Rechot to jasno sprawe chłopu przedstawić, bo te chłopy to głupie bywają i sie nie domyślają o co chodzi.

Teraz walczę z tym przeziebieniem ,bo nei chce 3 raz brać antybiotyków. W poniediząłek idę do lekarza to mnie osłucha czy na płuca nie idzie,a w srode do gin, także mam nadzieję że coś wymysli, byle nei antybiotyki.
Ty też kobieto do lekarza żeby gorzej nie było.

reklama
witam ja tez wszystkim zycze udanej slonecznej niedzieli! Bo u mnie pieknie swieci slonko i zapowiada sie wspaniala pogoda! Maz mnie dzis ciagnie do strazy pozarnej na jakies tam swieto jak dla mnie to nudy ale on jest strazakiem wiec zeby nie robic mu przykrosci to grzecznie z nim pojde! MILEGO DNIA

Margaaa... a nie jakies 80 lecie OSP czy coś?? ;)

jutro idę do gina pożyczylam kasę i ide sprawdzić co tam na dole się dzieję że tak swędzi i piecze
Kurcze to jest szczyt żeby kobieta w ciąży musiała pozyczać kasę na prywatne wizyty u gina bo zaden becwał jej Panstwowo nie przyjmie bo miejsc nie ma czy coś!!! Trzymaj sie Rechotku!!

Do góry