marga82
Lutóweczka2010
RECHOTKU kazda telenowela ma szczesliwe zakonczenie! wiec uszy do gory bedzie dobrze;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedactwokoło 1000 odcienka odwiozą mnie do wariatkowa albo wyląduje na porodówce i się bajka skończy bo bohaterka to teraz jakby jest potrzebującaa potem to na h,..... jej chłop
ale powiem wam że ja miałam tak samo najpierw gardło potem katar, i naprawdę jak po 3 dniach nie dajecie rady lećcie do lekarza, nie tylko infekcja jest groźna ale u mnie np już od ponad tyg leżą cukry nie pracuje organizm i jeszcze na Andżelę przeszło.....
w pon zapraszam Panie do przychodni......
bo mi siostra dala jakies leki homeopatyczne ktore lekarz jej zalecil jak byla w ciazy i nie wim czy je moge brac bo nie moge nawet poczytac ulotek bo juz nie maja!
koło 1000 odcienka odwiozą mnie do wariatkowa albo wyląduje na porodówce i się bajka skończy bo bohaterka to teraz jakby jest potrzebującaa potem to na h,..... jej chłop
ale powiem wam że ja miałam tak samo najpierw gardło potem katar, i naprawdę jak po 3 dniach nie dajecie rady lećcie do lekarza, nie tylko infekcja jest groźna ale u mnie np już od ponad tyg leżą cukry nie pracuje organizm i jeszcze na Andżelę przeszło.....
w pon zapraszam Panie do przychodni......
Idź idź kochana i nic się nie martw bedzie wszytsko dobrze.jutro idę do gina pożyczylam kasę i ide sprawdzić co tam na dole się dzieję że tak swędzi i piecze
Ty też kobieto do lekarza żeby gorzej nie było.Rechot to jasno sprawe chłopu przedstawić, bo te chłopy to głupie bywają i sie nie domyślają o co chodzi.
Teraz walczę z tym przeziebieniem ,bo nei chce 3 raz brać antybiotyków. W poniediząłek idę do lekarza to mnie osłucha czy na płuca nie idzie,a w srode do gin, także mam nadzieję że coś wymysli, byle nei antybiotyki.
witam ja tez wszystkim zycze udanej slonecznej niedzieli! Bo u mnie pieknie swieci slonko i zapowiada sie wspaniala pogoda! Maz mnie dzis ciagnie do strazy pozarnej na jakies tam swieto jak dla mnie to nudy ale on jest strazakiem wiec zeby nie robic mu przykrosci to grzecznie z nim pojde! MILEGO DNIA
Kurcze to jest szczyt żeby kobieta w ciąży musiała pozyczać kasę na prywatne wizyty u gina bo zaden becwał jej Panstwowo nie przyjmie bo miejsc nie ma czy coś!!! Trzymaj sie Rechotku!!jutro idę do gina pożyczylam kasę i ide sprawdzić co tam na dole się dzieję że tak swędzi i piecze