reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Pandorka do 22 tygodnia nie musisz sie martwic ze nie czujesz ruchów!!!!!
napewno wszystko jest ok...a dzidek pewnie fika koziolki....trzymam kciuki zebys juz poczula swoje maleństwo!!!!

Pandorko gdzieś wyczytałam, że dużo kobiet czuje ruchy w 22 tygodniu więc nie denerwuj się, bo wiesz, że to bardzo szkodzi dzieciaczkowi ! Dlatego w trosce o jego i swoje zdrowie nie denerwuj się;-)

Hello Dziewczynki :-p Już nadrabiam co u Was słychać:-) Ja się wyżyłam z moimi nerwami na mieszkanku, które wysprzątałam... mój dalej jest na tej całej imprezie z firmy i wypiękniłam się, że jak wróci mam zamiar nie zwracać uwagi na niego! a żeby się lepiej czuć podczas fochu muszę ładnie wyglądać haha

Idę w piątek na CHIPPENDALES :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Idzie któraś też ?:-):-):-)
Ilonka w sumie mam niedaleko do Ciebie:-D Ale Grzesiek by chyba zawału dostał bo gdzie ja z Kruszynką po nocy w Tarnowie;-) ach te chłopy... Ale jak oni by byli gdzieś dalej no to przecież nic się nie dzieje:confused2:
ehhh... ciężko mi tak jakoś dzisiaj...:-(
Nie przejmuj się Kochana;-) Pewnie sobie tam buszuje tylko delikatnie zobaczysz jak Cię zacznie kopać tak konkretnie to prędko nie przestanie;-)

Ilonka w sumie mam niedaleko do Ciebie:-D Ale Grzesiek by chyba zawału dostał bo gdzie ja z Kruszynką po nocy w Tarnowie;-) ach te chłopy... Ale jak oni by byli gdzieś dalej no to przecież nic się nie dzieje:confused2:

To sprzedamy go mojemu Andrzejowi haha:-p a my byśmy się sobą dobrze zaopiekowały :-D

czesc dziewczyny i znowu powtorka z rozrywki...jak ja juz sie szanownie zwleke z lozka to ty spicie....booooo

ah takie zycie....no to zostala mi teraz ksiazka...zajze pewnie dopiero we wtorek bo mi sie weekend zaczyna....jak ja kocham swoja prace....

a jeszcze sie wczoraj dowiedzialam(bo sie wczesniej nie interesowalam) ze ta firma w ktorej pracuje jak idziesz na maciezynski nie wyplaca nic...grrrrrrr i dupa blada...a i chca zebym wrocila po 4-6 tyg...ale ja nie bede pewnie chciala babelka zostawic w domu albo z babysitter mowie wam rece mi opadaja...juz nie wiem co mam robic...

Pandorka....ja tez nic nie czuje chyba jeszcze wiec glowa do gory:)))))))))))

kurde spać nie mogę mam pogrzane sny.....sorki że ostatnio tak mało się udzielam ale w moim życiu dzieje się telenowelka pt. " los Rechotkos - matkos dziecios s debilosos kretynos" ....idę się pomęczyć do wyrka......

-że szczupłe kobiety czują ruchy wcześniej (ja należę do tych niezbyt szczupłych)...

[/FONT]
ale ja tez nie jestem szczupla, poczulam dokladnie w pierwszym dniu 19 tyg :) ale to co mowilas wczesniej ze kazdy inaczej to przechodzi to przeciez najwieksza prawda i tego sie trzymajmy! a dzis w nocy u mnie po prosztu moje dziecko chyba sie w tarzana bawilo! nie moglam spac przez to!rano sie uspokoilo no i teraz mam spokoj, narazie :)

Dzień dobry kochane:-D

Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić co pisałyście, bo wczoraj od rana byłam w kuchni, bo piekłam ciasto i takie tam, a potem jechaliśmy do rodziców:tak: a dziś od rana też będziemy mieli gości, więc nie za bardzo mam czas dla Was, ale obiecuję, że wieczorem, ale rano to nadrobię:-)

Buziaczki dla Was i miłej niedzieli życzę, bo u nas ładna pogoda słoneczko od rana świeci i mam nadzieję, że u Was również:-D

reklama
Do góry