reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Sorry dziewczynki, że wzoraj juz nie napiasalam ale po wizycie padałam na pysk..
dziasiaj reszta tez padam bo od rana latalam na badania jeszcze na KTG bo okazalo sie ze dzidzi za szybko serduszko bije ... ale niby wszystko w granicach normy .. Iii... będzie Mały Jaś!!!!!!!;))))))))))))))))))))) Dziewczyny chyba nigdy nie bylam taka szczesliwa!!! i wogole wszystko w porządku , oprócz tego serduszka
za tydzien jeszcze bede miała USG połówkowe bo podczas wczorajszego badania strasznie stawialam mi sie macica i ginka stwierdzila ze nie bedziemy juz jej dzis maltretowac. i jeszcze za tydzien znow KTG ale maleńki był żywy bardzo ;)))
Jestem przeszczesliwa.

Hunjord Gratuluję Siusiaczka!!! Cudownie. Kochana trzyma mocno kciuki żeby wszystko było ok - z resztą na pewno będzie. :):-):-)

reklama
Często smarujecie swoje brzuszki? I Czy w ogóle smarujecie?
Mi się przypomni co 2 dzień
Ale staram się już nie zapominać, smaruję kremem Gerbera na rozstępy, mam nadzieję,że pomoże.

i ja gratuluje Jasia, jak wiecie ja od poniedzielku mam Lenkę:)

od dzis jestem na zwolnieniu 50 % wiec strasznie sie ciesze z tego powodu, w koncu bede mogla bardziej zadbac o siebie i o moja corunie

pozdrawiam was i milego weekendu zycze:)

Witajcie Lutóweczki :-)
ale dajecie czadu z tym pisaniem :) ake dobrze, jak już będę na L4 to będę Wam pomagać!! haha a teraz uciekam sprzątać PaPa ;-)

Przed chwilą się dowiedziałam, że 3 dni temu rodziła mama mojej kumpeli, miała wstrzymany poród na jakiś czas(kwestia godziny), ponieważ obok rodziła kobieta i miała poważne problemy przed samym porodem, wstrzymanie porodu mojej kumpeli mamy spowodowało sinienie maleństwa, parę minut po porodzie. Jeżeli mi przytrafiłoby się coś takiego, podałabym szpital do sądu bez żadnych skrupuł !

Często smarujecie swoje brzuszki? I Czy w ogóle smarujecie?
Mi się przypomni co 2 dzień
Ale staram się już nie zapominać, smaruję kremem Gerbera na rozstępy, mam nadzieję,że pomoże.
Ja z moją obsesją to nawet 4 razy dziennie :-D dopiero co pisałam,że dziwne włoski mi wyrosły ale to podobno normalne :-D i to nie tylko brzusio ale piersi biodra i uda też :-D
i ja gratuluje Jasia, jak wiecie ja od poniedzielku mam Lenkę:)

od dzis jestem na zwolnieniu 50 % wiec strasznie sie ciesze z tego powodu, w koncu bede mogla bardziej zadbac o siebie i o moja corunie

pozdrawiam was i milego weekendu zycze:)
a ja gratuluję Jasia i Lenki :tak: i na wzajem miłego weekndziku :)
Dziewczyny właśnie wróciłam z usg i zgadnijcie co będzie?
???
???
???
???
???
Dziewczynka :-)
Suuuuuper gratulacje ! :tak:
Przed chwilą się dowiedziałam, że 3 dni temu rodziła mama mojej kumpeli, miała wstrzymany poród na jakiś czas(kwestia godziny), ponieważ obok rodziła kobieta i miała poważne problemy przed samym porodem, wstrzymanie porodu mojej kumpeli mamy spowodowało sinienie maleństwa, parę minut po porodzie. Jeżeli mi przytrafiłoby się coś takiego, podałabym szpital do sądu bez żadnych skrupuł !
Zabiła bym na miejscu chyba :-(
:) :-) wszystkie bedziemy szalec ;)
Hahahaha dobry pomysł :-D

reklama
Do góry