reklama
jak będzie tak rosła to ja jak nic na cesarke, bo nie dam rady urodzic wielkiego szkraba
A ja ostatnio się zdziwiłam u mojego gina, bo ja miałam problemy z kręgosłupem, w wieku 15-17 lat nosiłam gorset usztywniający, no i lekarz do mnie a pani już po porodzie a ja że nie, że w ciąży a ona " bo taka długa karta opisu ciąży?" A ja do niej że to skserowane wyniki z mojego kręgosłupa z Poznania a ona "achaa" bo miałam już 3 wizyty u gina i natknęłam się na co wizytę to na innego lekarza jaki bezsens. No i ona się mnie pyta czy ja wolę cesarkę czy normalnie Yyyy że co? To ja sobie wybrać mogę? Powiedziałam, że normalnie chcę rodzić a ona do mnie że w końcu normalna kobita przed nią siedzi
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Anisen
kochamy Cię mocno
to że zapytala o cesarke sie nie dziwie. Moja kuzynka ma problem z kręgosłupem i radzili jej cesarke, a teraz zona kuzyna męza (rany ale ciąg) miała cesarke bo ma problem z sercem. Wiec jakby było wyraźne wskazanie to by Ci powiedzieliA ja ostatnio się zdziwiłam u mojego gina, bo ja miałam problemy z kręgosłupem, w wieku 15-17 lat nosiłam gorset usztywniający, no i lekarz do mnie a pani już po porodzie a ja że nie, że w ciąży a ona " bo taka długa karta opisu ciąży?" A ja do niej że to skserowane wyniki z mojego kręgosłupa z Poznania a ona "achaa" bo miałam już 3 wizyty u gina i natknęłam się na co wizytę to na innego lekarza jaki bezsens. No i ona się mnie pyta czy ja wolę cesarkę czy normalnie Yyyy że co? To ja sobie wybrać mogę? Powiedziałam, że normalnie chcę rodzić a ona do mnie że w końcu normalna kobita przed nią siedzi
ja bym chciała normalnie urodzić, ale najważniejsze jest zdrowie dzieca i moje wiec jak lekarz zadecyduje o cesarce to sie zgodzę
poziomeczka_82 :Mimo, że boli to chyba wolę to niż cięcie!
Eee tam kto ci powiedział że boli?
No tak po cesarce to chyba blizny pozostają? Nie wiem, wiem tyle tylko że mniej boli.
A właśnie ja mam pytanie takie dotyczące lewatywy. Czy lewatywa jest konieczna?!
Ostatnia edycja:
a teraz zona kuzyna męza
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama