reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Marga82 , ggosia nie ma co się przejmować wagą, jak ma się ochotę na jedzonko to się je pożera a po porodzie zgłosimy się do Majsii na ten fitness i aerobik ;-)

rechot1sb nie wiadomo co robić, my w szpitalu zawsze przyjmowaliśmy z pierwszeństwem kobiety w ciąży a tu Cię tak olewają - durnie!

Marga82 , ggosia nie ma co się przejmować wagą, jak ma się ochotę na jedzonko to się je pożera a po porodzie zgłosimy się do majsii na ten fitness i aerobik ;-)
Hahahahha zapraszam bardzo chętnie ale to już bez profesjonalnej sali bo do tej pracy nie wrócę już :no::no::no:
Ja przytyłam 0.6 kg :baffled: i się bardzo tym martwię, że waga nie rośnie :baffled: mimo, że lekarz powtarza, że Dzidziuś się dobrze rozwija więc nie wiem dlaczego tak :confused:

[QUOTE=poziomeczka_82;4188560]Marga82 , ggosia nie ma co się przejmować wagą, jak ma się ochotę na jedzonko to się je pożera a po porodzie zgłosimy się do Majsii na ten fitness i aerobik ;-)
Hi, hi, to świetny pomysł, ale powiem szczerze że mnie troche przeraża moja waga, ale na razie nic z tym nie robię, badania mam prawidłowe, po 1 ciązy wszystko zrzuciłam karmiąc piersią, a przytyłam 18 kg, ale wtedy tez nie miałam takiego apetytu, więc pewnie teraz więcej przytyję

umówiłam sie do lekarza na 23 godzina 18. będe miec USG połowkowe :-)

juz sie nie moge doczekać
To już niecały tydzień:-) Będzie dobrze będziemy trzymac kciuki:-)

słychajcie a może zostanę nowym ministrem zdrowia co????????????????
RECHOTEK NA MINISTRA!!!!:-)
Rechotku nie przejmuj sie.........Bedzie dobrze.

A ja musze do szefa zadzwonic zaraz i powiedziec o L4. Ale boje sie i denerwuje. :baffled:
Qurwa ja też się boję momentu kiedy będę musiała wręczyć to L4...:baffled:

reklama
Do góry