reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

na generalny remont sie nie zdecydujemy bo mieszkanie ma byc tylko na rok. Potem trzeba szukać czegos innego. Teraz co najwyzej odmalujemy kuchnie i pokój.
okolica ok, mieszałam w tym samym bloku 7 miesięcy a potem 3 bloki dalej prawie 2 lata
mam taki kocioł w łepku ze sama nie iwem co mam robic. zostać tutaj, to być moze w zimie będziemy płacic prawie 1700 , przenieśc sie tam, to być moze nie bede miec internetu, będe zamknieta w tym mieszaniu i bede psioczyć na świt caly ze sie przenioslam. ehh, jakby było inne wyjscie. strasznie sie martwie

reklama
czesc dziewczyny przeczytacie mnie jutro ale to normalne niedawno wrocilam z pracy jestem wykonczona - ale juz nadrobilam te wasza wene tworcza cholera duzo stersu mam juz w pracy zastanawiam sie ile stron czyt mnie dzis czeka . DZIEWCZYNY MUSZE SIE POCHWALIC- MOJA DZIDZI JUZ DAJE MI SIE WE ZNAKI I TO NAJBARDZIEJ WTEDY KIEDY JA IDE SPAC MALY UPARCIUSZEK . JESTEM JUZ TAKA DUZA ...

Tak wogole mleczarnie mam taka ze poezja - nie dosc ze wygladaja jak arbuzy to na dodatek pekaja mi na nich naczynka - cale mam pokryte pajeczynkami kropne - moj facet mowi ze lubi duze ale ciekawe co powie na moje arbuzy z pajeczynami fuj

Poza tym brzuszko mi wypchalu ze ledwo swoja mala widze juz niedlugo to wogole nic nie bede widziala , a tak wogole marujecie sie czyms na rozstepy ja uzywam oliwki dla dzieci czytalam ze to pomaga trzeba smarowac na wilgotna skore . Mam co prawda krem przeciw rozstepom ale jest mi zimno po nim po strasznie chlodzi.

MAMO SOWKO - ja ide za tlumem swoja opinie wydalam wczoraj ale ide za glosem serca czyli za tlumem DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIE I BLAGAM NIE PISZCIE JUZ TYLE PO CALYM DNIU PRACY MUSZE NOC ZAWALIC ZEBY ZA WAMI NADARZYC

Poza tym mam problem nie wiem jak mam wkleic suwaczek tyle razy probowalam prosze o wskazowki takie jak dle chlopa bo ja to troche taka starsza od was jestem i mozg juz tak nie nadaza hi hi - zdjec tez nie moge dac

Jestescie kochane buziaki ---ps a niech mi ktos zarzuci ze sie nie udzielam - zroie wam jeszcze niespodzianke i sama 15 stron naskrobie a zobaczycie jak to bedzie . Kochaniutkie spedam bo juz padam buziole pa

chathamka mam Mustele 9 miesiecy. Na razie ani jednego śladu a przytyłam juz bardzo dużo i to w brzuchu i biuście najwiecej. Smaruje nia zaraz po kąpieli raz dziennie mimo ze pisze zeby 2 razy. szybko sie wchłania i jest bardzo wydajna.
do nóg mam Perfecta mama i to samo będe miała później do brodawek. Perfecta według 2 moich kolezanek jest tez dobra przeciwko rozstępom no i jest sporo tańsza niz Mustela.

ja nie moge spac bo rozmyślam. Małżonek pojechał do Krakowa, jutro musi być juz o 7.30 podpisać wazną umowę wiec dzis sama zostałam w mieszkaniu. Jak ja nienawidzę spac bez niego. no i nie pogadalismy tak solidnie o tym mieszkaniu które ogladalismy. Tyle tylko ze obiecał, jesli sie do niego wprowadzimy to na pewno na ok 9 miesiecy i on odsprząta łazienke zanim ja sie tam wprowadzę. Jarek wie jak teraz reaguje mój nos, żołądek i głowa na zapach domestosu. Nie dala bym rady zjeśc nic przez cały dzien albo dłuzej.
Mała dzis ma akcje czkawek i kopani. teraz kopie jakby chciała powiedziec- ja jestem, nie zostalaś sama.

reklama
To moze jeszcze ci potowarzysze skoro jestes sama nie martw sie skpro maz powiedzial ze ci pomoze a ty wiesz ze mozesz na niego liczyc to zrob tak jak ty myslisz twoja intuicja ci podpowie co bedzie dobre dla was

Do góry