Anisen
kochamy Cię mocno
za 10 minut idziemy ogladać mieszkanko. Bardzo proszę trzymajcie kciuki zeby sie mojemu spodobalo, bo ja do konca ciazy nie wyrobie z tuptaczami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj cały dzionek był super ale zakończenie nie bardzo, strasznie mnie brzuszek rozbolał, niemiłe posiedzonka na kibelku teraz trochę lepiej jest ale ide zaraz do łóżeczka, a no mój facet się rozchorował!!! a wiecie co to znaczy chory facet w domu - porażka!!! i tak na razie nie jest jeszcze tak tragicznie, ale poczekamy, zobaczymy...
miłej nocki
Widze,k że przyszła pora na chorych mężów. Mój tez dzisiaj caly dzień w łóźku, a ja jako dobra zonka z herbatka latałam... masakra
Robiłam już chlebki i bułeczki ale przyznaję się z kupnych drożdżyMajsii , jak to jaki zakwas na chleb ? Ty chyba dziewczynka na sklepowych kajzerkach wychowana jestes No zakwas na chleb , naturalne samodzielne przygotowane drożdże