reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Lodoweczki ja sie pisze do tego tajemnego kregu choc dalej do konca nie wiem o co chodzi no ale chce byc :D haha a teraz mowie dobrej nocki ja ide ogladac Dr House :D papapa

agaB troche mnie przestraszyłaś tym że idziesz do szpitala ale rozumię że nic się nie dzieje i to jest takie bardziej potwierdzenie że wszystko jest ok bo w trójpaku to o was jeszcze bardziej trzeba dbać, trzymaj się mocno i pozdrowionka

mantezowa ciesze się ze z dzidią wszytko jest dobrze, gratulacje rocznicy, my już 2 i pół roku po ślubie a w związku ponad 10 lat;-)

kataszaone - świetnie że z maleństwem wszystko ok, nie przjmuj się że nie poznałas jeszcze płci, chociaz wiem że ciężko jak się człowiek nastawi, my tak tez mieliśmy w piątek było usg i pena że będziemy już wiedzieć a tu psikus dzidzia zawstydzona nie pokazała nam nic następnym razem będzie widać:tak:

kaasiorek84 powodzenia w poradni przedmałżeńskiem, z tego co pamiętam to to byly niezłe przejścia pani miała bardzo ciekawe teorie i mimo że strałam się byc spokojna to zawsze się kończyły jakims konfliktem, najgorsze było to że postawiła nam warunek że nie zaliczy nam poradni jeżeli nie będe prowadziła "kalendarzyka" wiecie temperatórki, wydzielinki itd i to przez conajmniej 2 miesiące - masakra! dzień przed ostatnia wizyta mój mąż preparował kalendarzyk:-D

dzisiaj cały dzionek był super ale zakończenie nie bardzo, strasznie mnie brzuszek rozbolał, niemiłe posiedzonka na kibelku :zawstydzona/y: teraz trochę lepiej jest ale ide zaraz do łóżeczka, a no mój facet się rozchorował!!! a wiecie co to znaczy chory facet w domu - porażka!!! i tak na razie nie jest jeszcze tak tragicznie, ale poczekamy, zobaczymy...

miłej nocki

Anisen 3mamy kciuki, aby mieszkanko spełniło Wasze oczekiwania! Czekamy też na relację! Jestem bardzo ciekawa jakie zdanie będzie miał Twój mąż, jak już będziecie po oględzinach

3mamy z Adaśkiem kciuki!!!!

dzisiaj cały dzionek był super ale zakończenie nie bardzo, strasznie mnie brzuszek rozbolał, niemiłe posiedzonka na kibelku :zawstydzona/y: teraz trochę lepiej jest ale ide zaraz do łóżeczka, a no mój facet się rozchorował!!! a wiecie co to znaczy chory facet w domu - porażka!!! i tak na razie nie jest jeszcze tak tragicznie, ale poczekamy, zobaczymy...
miłej nocki

Wiem o czym mówisz.... Mój Irek ma zapalenie ucha środkowego, jest na antybiotykach! Masakra, gorzej jak z jajkiem!

Widze,k że przyszła pora na chorych mężów. Mój tez dzisiaj caly dzień w łóźku, a ja jako dobra zonka z herbatka latałam... masakra

wpadłam tylko na chwilkę, bo oglądam w11 i czekam na Naznaczonego. A film trochę ciężki więc muszę sie skupić, bo ostatnio moja koncentracja marnie wygląda.:-(

Dziewczynki ja jutro któraś ma wizytę, to ja trzymam kciuki, baaardzooo mocniutko!!!:tak:

Dobranoc Lodóweczki!!!:-):-):-)

Wiem o czym mówisz.... Mój Irek ma zapalenie ucha środkowego, jest na antybiotykach! Masakra, gorzej jak z jajkiem!

Widze,k że przyszła pora na chorych mężów. Mój tez dzisiaj caly dzień w łóźku, a ja jako dobra zonka z herbatka latałam... masakra

chory facet to jest tragedia stan podgorączkowy a on umiera :szok:

reklama
Ale wiecie co chyba pod tym względem o mój facet jest aniołem...chociaż w czymś:) Kiedy chcę przy nim latać z herbatkami to on że nie, że mam spokojnie siedzieć, on sobie poradzi:) Szkoda że nie wie gdzie leży herbata:) Gorzej z tabletkami...i mierzeniem temperatury, godzinę trzeba tłumaczyć po co mierzy się temperaturę i do czego służy termometr, a jak już sobie przypomni to zaczyna oglądać tabletki i twierdzi, że on nie jest królikiem doświadczalnym...kiedy miną 3 godziny a on naprawdę ma temperaturę to wtedy dopiero EUREKO słyszę ..."Kochanie to gdzie położyłaś te tabletki?":)

Do góry