Anisen
kochamy Cię mocno
za 10 minut idziemy ogladać mieszkanko. Bardzo proszę trzymajcie kciuki zeby sie mojemu spodobalo, bo ja do konca ciazy nie wyrobie z tuptaczami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj cały dzionek był super ale zakończenie nie bardzo, strasznie mnie brzuszek rozbolał, niemiłe posiedzonka na kibelkuteraz trochę lepiej jest ale ide zaraz do łóżeczka, a no mój facet się rozchorował!!! a wiecie co to znaczy chory facet w domu - porażka!!! i tak na razie nie jest jeszcze tak tragicznie, ale poczekamy, zobaczymy...
miłej nocki
Widze,k że przyszła pora na chorych mężów. Mój tez dzisiaj caly dzień w łóźku, a ja jako dobra zonka z herbatka latałam... masakra
Robiłam już chlebki i bułeczki ale przyznaję się z kupnych drożdżyMajsii , jak to jaki zakwas na chleb ? Ty chyba dziewczynka na sklepowych kajzerkach wychowana jestesNo zakwas na chleb , naturalne samodzielne przygotowane drożdże
![]()