reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Noooo ładnie jak ja wróciłam to wszyscy sobie poszli pffff!
Naczytałam się naczytałam
Mama Sówka ja sie zgadzam na wszystko :D
A co do reszty to do puki się nie nakarmię ( pierogi się już gotują :D ) to nie jestem w stanie myslec :-(
Znachorka jaki zakwas na chleb :confused:

reklama
jestem po wizycie. Dzidzia nie pokazala plci. Co najlepsze nic nie chciala pokazac! wiercila sie i uciekala i odwracala od usg, co na poczatku bylo smieszne ale potem niepokojace bo nie dalo sie jej zmierzyc. Natrudzilismy sie i jakiestam pomiary mam. Na szczescie usg bedzie niedlugo powtorzone.Zdjecia tez do niczego, bo dziecko jest za bardzo ruchliwe i takie niezbyt mam te zdjecia...

pisalam w poniedzialek :) beda 2 dziewczynki, najprawdopodobniej Danusia i Dorotka :-) milego wieczoru zycze :*
Na wzajem Kochana :*
jestem po wizycie. Dzidzia nie pokazala plci. Co najlepsze nic nie chciala pokazac! wiercila sie i uciekala i odwracala od usg, co na poczatku bylo smieszne ale potem niepokojace bo nie dalo sie jej zmierzyc. Natrudzilismy sie i jakiestam pomiary mam. Na szczescie usg bedzie niedlugo powtorzone.Zdjecia tez do niczego, bo dziecko jest za bardzo ruchliwe i takie niezbyt mam te zdjecia...
Oj to dobrze, że dzidziuś taki ruchliwy :D A skoro masz niedługo następne USG to nie ma co się martwić może akurat będzie sobie smacznie Dzidzka spała ;-)

Ja sobie pojadłam , odpoczęłam i korzystam na spokojnie z internetu

Gucha90 faceci to dziwne stworzenia! Ale cóż....

_milena_ kotuś, ja dzisiaj małego w ogóle nie czułam! Wczoraj wiercił się, aż zasnąć mi nie dał! A dziś nic... ale myślę, że to jeszcze nic niepokojącego, dlatego wiernie czekam....

Mama Sówka:) gratuluje pierwszych kopniaczków! To wspaniałe uczucie, prawda? Tak cudowne, że brakuje słów aby to opisać...

mantezowa cudownie, że wszystko jest wporządku! To jest najważniejsze!

kataszaone rośnie Ci mały rozbójnik! Hehe, ale lutowe dzidziusie to uparciuchy! Mój ostatnio też nie dał się zbadać !

Dziewczyny, ja mam jedno pytanie... kiedy Wy wybieracie się na "wycieczkę" do wybranego przez Was szpitala? Bo ja się zastanawiam.....

Na wzajem Kochana :*

Oj to dobrze, że dzidziuś taki ruchliwy :D A skoro masz niedługo następne USG to nie ma co się martwić może akurat będzie sobie smacznie Dzidzka spała ;-)

kurcze wiesz ono moze czuc ze mama sie stresuje i dlatego wtedy jest takie ruchliwe. Lekarz mowi ze to przez to ze dzidzia go nie lubi ( nie zaprzeczalam,skoro mama go nie lubi to dzidzia tez-odczuwamy we dwoje!):-p

oj AgaB a dlaczego idziesz do spzitala??bo ja nie wiem.. mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje??

Kaasiorek ja nadal jestem nastawiona na Polną, więc tam tez chyba pójdę do szkoły rodzenia, ale jak chcesz gdzieś podskoczyć się popytać to ja mogę z Tobą :).....
Ryba ale to drogi nie zamyka, mozesz chodzić na zajęcia gdzie chcesz i rodzić potem gdzie chcesz, ja ostatecznej decyzji nie podjęłam, ale skłaniam się ku Raszei, zobaczymy, jeszcze raz obejrze te oddziały no i zobaczę jak ciąza się rozwija, narazie jest oki, ale jak coś bedzie nie tak to oczywiście najlepsza jest Polna;-)

Wkońcu dotarłam dzisiaj do domu i jestem wykończona bo najpierw byłam w pracy, potem na wizycie u gina a potem znowu w pracy bo pilnie trzeba było coś skończyć a miałam takie ambitne plany na dzisiaj. Planowałam dzisiaj wziąść urlop iść spokojnie na wizytę kontrolną a potem przygotować kulinarną niespodziankę dla mojego męża z okazji 3 rocznicy ślubu.
Najważniejsze że z dzidzią wszystko ok, usg będę mieć dopiero w piątek ale dzisiaj słyszałam chociaż bicie serduszka, pani doktor zapewniała że w przeciągu tygodnia na pewno będę czuła ruchy i mam się niczym nie martwić bo jestem okazem zdrowia a wyniki mam super, rzadko kobiety w ciąży mają tak dobre:-) Poza tym dała mi namiary na jakąś świetną szkołę rodzenia:-)
Gratulację z okazji rocznicy i cieze się, że u Ciebie i dzidzi wszystko oki:-)oby tak dalej

Szkoda, że nie dało się zdjątka zrobić, ale dzidzia łobuz jest:-D:-D:-D eee w końcu się pokaze zobaczysz;-)

a tak poza tym to uciekam, jutro moge nie wpasć bo mamy z M pracowity dzień, idziemy min. na spotkanie w poradni przedmałżeńskiej:baffled::baffled: trzymajcie kciuki w sumie za mojego mena by to nerwowo wytrzymał, bo on nienawidzi moherowego gadania:-):-):-)buziolki

Majsii , jak to jaki zakwas na chleb ? Ty chyba dziewczynka na sklepowych kajzerkach wychowana jestes :p No zakwas na chleb , naturalne samodzielne przygotowane drożdże :)

reklama
a tak poza tym to uciekam, jutro moge nie wpasć bo mamy z M pracowity dzień, idziemy min. na spotkanie w poradni przedmałżeńskiej:baffled::baffled: trzymajcie kciuki w sumie za mojego mena by to nerwowo wytrzymał, bo on nienawidzi moherowego gadania:-):-):-)buziolki

Niestety każdy z nas to musi przejść! Ja z tego miałam ubaw jak cholera, a mój ówczesny jeszcze narzeczony wkurzał się i siedział jak na szpilkach! Ale trzeba to zaliczyć , niestety...
Życzę powodzenia!!!!!

Do góry