reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

czesc dziewczyny nie moglam sie dostac do waszego grona - sprawilo mi to troche trudnosci mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego zacnego stadka lutoweczek pozdrawiam;-)
a ty na kiedy masz termin i jak sie czujesz , czujsz juz ruchy twojej pociechy a moze moglabys mi jeszcze cos polecic co prawda ogladam teraz mecz bulgaria - rosja (ktory tak troche mnie interesuje) czekam na deser polska - francja ,

Witam serdecznie w gronie Śnieżynek i ogromnie gratuluję ciąży :-D tym bardziej, że to tak długo wyczekiwana pociecha;-) miałaś jakieś trudności, ale mam nadzieję, że już z nami zostaniesz:-D wpisałam Cię na listę:-) ja też czekam z niecierpliwością na mecz Polska-Francja, bo ja uwielbiam siatkówkę:-D

Właśnie wróciliśmy od sióstr:-) oczywiście jak zwykle mega się najadłam i ledwo się ruszam:-p a teraz dłubię sobie słonecznik:-)

reklama
mamy podobne terminy ja za bardzo jeszcze nie rozrozniam ruchow a jesli nie sprawi ci to klopotu mozesz to opisac postaram sie wczuc tez chcialabym juz tego doznac, czuje ze cos sie dzieje z moim brzuszkiem w srodku ale nie wiem ... moze mozesz polecic jakies forum ps podoba mi sie imie jakie wybralas dla dziewczynki ale w moim przypadku to jest daleko idacy kampromis jesli chodzi o imiona zamiast MILUSI( patrz MILENKA) moze byc Izolda a zamiast JASIA moze byc Vlastimil - sama ocen nasz kompromis jest chyba ok???

Ja czuję takie bulgotania, albo łaskotanie od wewnątrz ale każda z nas inaczej to interpretuje. Kiedy Cię kopnie to napewno będziesz wiedziała że to Twój Skarb. Kompromis jak najbardziej ok. Mamy już tutaj jedną Milenkę:-)

Witajcie moje drogie...
Pojawiam się na chwilkę, bo jestem tak głodna :-) Trzeba zjeść drugą kolację! hehe!

Znachorka
obiadek miałaś naprawdę cudowny! Kurcze,,, a mi na wieczór smaka narobiłaś! Hehe... mmm kluseczki....

kalina82 z tą wieczorną częścią prezentu zostawiamy Cię samą, znasz nas i wiesz jaką mamy wyobraźnie, hehe więc nie potrzebujemy szczegółów :-):-)

chathamka witaj kochana wśród lootuwek :-) Życzę Ci samych miłych chwil i dobrego samopoczucia!
Czyli termin masz niedaleko mnie! Ja mam na 17 lutego, i z mężem czekamy na synka :-) Jeszcze raz gratuluję truskaweczki!

Odezwę się później, jak pojem hehe!
Buziakii !

reklama
Witam wieczornie Śnieżynki :-)
nooo wkońcu mogę powiedzieć,że jest weekend, szkoda tylko,że się kończy,,, no ale jest i tego plus, jutro mam wizyte :D o 15:00 i bardzo proszę o trzymanie kciuków i pozytywne wibracje dla moich maluszków :tak:najpierw USG 3d4d połówkowe a później standardowa wizyta u mojego ginka, tam taki porządek w tej przychodni,że każdy lekarz ma swoją "działkę" i jest m.in. oddzielny gabinet tylko do USG, z jednej strony to ok, bo nie trzeba czekać ekstra na samo badanie USG, aleeeeeeeeeeeeeeeeee nie ekstra jest to,że każde badanie płaci się oddzielnie,,,,,,,,,,,, :happy: no ale czego nie robi się dla ukochanych skarbów....
idę dalej meczyk śledzić bo już po przerwie :)
BUZIAKI

Do góry