reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

bry :-)

Nadrobiłam zaległości (jupiiii!!)
Sporo Lodóweczek jest chorych :-( to nie dobrze ...
Leżcie i kurujcie się, a zdrowe Śnieżynki nie wypoczywają :-D

Odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek :-D

Buziaki

reklama
Witajcie w niedzielny poranek kochane Śnieżynki:-D

Poczytałam co u Was się tutaj działo, ale nie mam siły odpisywać... Meble nam przyjechały dzisiaj do pokoju Adasia :) Już tylko puste miejsce na łóżeczko jest przygotowane!

Najeli najważniejsze, że pokoik prawie gotowy i czeka na Adasia:-)
a teraz kochana odpoczywaj:tak:

hey brzuchatki męczę się niemiłosiernie, nie mogę oddychać, mam obrzęk oskrzeli ale jeszcze nie zapalenie, i do tego z gardełkiem nieciekawie ale jeszcze nie zapalenia, dałoby się to wyleczyć domowymi sposobami ale nie u mnie.....cukrzyca ponownie wszytko komplikuje, ta infekcja zadzialala na insulinę i nie zbija mi cukrów, zwiększono mi dawki dostałam antybiotyk, a na katar to polecił mi lekarz maść majerankowa dozwolona w ciąży smarujesz pod noskiem i se wdychasz......

Uważaj na siebie rechotku i trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku:tak:

Witam kochane brzuchatki po mojej długiej nieobecności:-)
wpadłam tylko na chwilunie, żebyście nie pomyślały że tak poprostu znikłam:-p ale zaczął mi się remont w domu i mój laptop leży schowany, a pozatym nie mam się gdzie podziać i pomiszkuje u teściowej;-) obiecuje że wszystko nadrobię w przyszłym tygodniu, bo teraz nie mam jak:-(
a poza tym dopadło mnie pierwsze przeziębienie, katar, kaszel, gardło

Kochana nic się nie przejmuj:-) najważniejsze, żebyś była zdrowa:-D

Dziewczyny ja już od rana nie śpię, bo Mężuś pojechał na grzyby i mnie "niechcący" obudził:-p

A jak tam u Was???:-D

Witajcie Lutóweczki :-)
Witam się i mimo,że miałam nadzieję, że na weekendzie odpocznę i będę mogła posiedzieć z Wami,, ale niestety od wczoraj od 13 czyli jak skończyłam pracę mam gości:eek:,,,, i teraz już lecę obiad gotować na 6 osób a mieliśmy spędzić dzionek tylko z mężusiem na wyjeździe,,, :szok:ide nie ma co narzekać odezwe się później,,, papa
my czujemy się dobrze, choć jak przesadzę z bieganiem to mam wymuszoną przerwę, ale może to i dobrze!!!! wszystkim kochanym choruskom życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! WYPOCZYWAJCIE :-)

Miłego oglądania :-) Jeszcze jak coś to polecam film Oszukana z Angeliną Jolie ;-) Poryczałam się jak bóbr na nim :-p

Fantastyczny film .Mimo, ze strasznie długi i nie lubie Ageliny ;-).

Poszłam spać o 3, ale mnie mąż chcący obudził.
Cos się lecnicie w ten weeked. Rechotku Ciebie rozumiem, ze przed kompem nie siedzisz. Ale reszta??? Co do antybiotyku t osię nie martw. Lepsze dla dzidzici jest szybkie wyleczenie, niż długie zakażenie, kótre mogłoby przejśc na płuca. Trzymaj się dzielnie. Na chorobę dodatkowo polecam, rano się umyć ładnie uczesac, oczka pomalowac, ładny dresik do łoźka załozyc. I jak wtedy wstajesz i zerkasz do lustra to od razu lepiej isę czujesz. Samopoczucie tez dużo daje :)

Mamo Sówko daj znać czy u Ciebie już są grzybki, bo mój M. też chce się wybrać:tak:

Dziewczynki czuję się fatalnie:-( gardło mnie tak boli, że cieszę się że tu się pisze a nie mówi bo nie dałabym rady:no: mam ogromny katar:wściekła/y:. Na całe szczęście nie mam wielkiej temperatury:sorry2: Miałam jechać z mamą na zakupy, bo obiecała że coś kupi dla mnie i dla dzidziusia, ale niestety dzisiaj cały dzień spędzę w łóżeczku:-(

Hellou Laski:-)

Fantastyczny film .Mimo, ze strasznie długi i nie lubie Ageliny ;-).

Poszłam spać o 3, ale mnie mąż chcący obudził.
Cos się lecnicie w ten weeked. Rechotku Ciebie rozumiem, ze przed kompem nie siedzisz. Ale reszta??? Co do antybiotyku t osię nie martw. Lepsze dla dzidzici jest szybkie wyleczenie, niż długie zakażenie, kótre mogłoby przejśc na płuca. Trzymaj się dzielnie. Na chorobę dodatkowo polecam, rano się umyć ładnie uczesac, oczka pomalowac, ładny dresik do łoźka załozyc. I jak wtedy wstajesz i zerkasz do lustra to od razu lepiej isę czujesz. Samopoczucie tez dużo daje :)

Te słowa zmobilizowały mnie do wyjścia z łóżka i zrobienia coś koło siebie:-p:-) Mieliśmy iść z Andrzejem na długi niedzielny spacer, ale oczywiście jak on ma wolne to musi padać bardzo:baffled: Śniło mi się, że skakałam po linach w cyrku więc ogólnie tragedia haha a Andrzej rano przez sen opowiadał mi o "małej, brązowej rybce" więc pośmiałam się na dzień dobry:-p Lecę teraz do łazienki i na śniadanko! Buziaczki Dziewczynki i Miłego Poranka :-)

p.s. gdzie wyście się w większości podziały w ten weekend ?:-)

Mamo Sówko daj znać czy u Ciebie już są grzybki, bo mój M. też chce się wybrać:tak:

Dziewczynki czuję się fatalnie:-( gardło mnie tak boli, że cieszę się że tu się pisze a nie mówi bo nie dałabym rady:no: mam ogromny katar:wściekła/y:. Na całe szczęście nie mam wielkiej temperatury:sorry2: Miałam jechać z mamą na zakupy, bo obiecała że coś kupi dla mnie i dla dzidziusia, ale niestety dzisiaj cały dzień spędzę w łóżeczku:-(

A mleko z miodem i czosnkiem piłaś ? ;-)

A mleko z miodem i czosnkiem piłaś ? ;-)

Tak piję to wszystko na okrągło: mleko z miodem, herbatki z cytryną i sokiem z malin, lipę, płuczę usta szałwią:-( i cały czas zdycham, a dzisiaj taka piękna niedziela. Ale dzisiaj leże, a jutro mam już zamiar podnieśc dupsko z wyra.:tak:

reklama
Do góry