dzien zieeeew dobry
u nas też ohydna pogoda, a jeszcze idziemy na ślub znajomych...a najchętniej zostalibyśmy z mężem pod kołderką, zwłaszcza, że od dawna nie mieliśmy czasu na lenistwo..ee wspólne, bo ja to troche leniu****e na codzień
uhhh Patrycja teraz to ja jestem Lodóweczka aż miło! cały czas głodna!! teraz też męża wysłałam po świeże bułeczki, a na ten czas zapycham się actimelem i kefirem
hej Pysia
wnioskuje że Wy tylko do kościoła?jej zazdroszczę...my mamy jeszcze wesele, uch... a ja mam letnie wersje strojów, a jest ziiiiimnooo...myślę kiedy wypada się zmyć jak wesele zacyzna się po 18 nawet na koncert by mi się nie chciało iść, ale Tobie życzę by Ci się chciało i miło czas spędziło
Milena cisza nocna jest od 22 do 6, więc wiesz..;-) pośpij sobie teraz, odpocznij!
a książkę też mam-fajna jeszcze p[olecam "Dziecko dla odważnych" Talko - kupa śmiechu
biedulko daj znać co Ci lekarz powiedział i trzymaj się ciepło!
u nas też ohydna pogoda, a jeszcze idziemy na ślub znajomych...a najchętniej zostalibyśmy z mężem pod kołderką, zwłaszcza, że od dawna nie mieliśmy czasu na lenistwo..ee wspólne, bo ja to troche leniu****e na codzień
Tygrynka a widzisz a nie mówiłam że w końcu Was też dopadnie żądza jedzenia:-)
uhhh Patrycja teraz to ja jestem Lodóweczka aż miło! cały czas głodna!! teraz też męża wysłałam po świeże bułeczki, a na ten czas zapycham się actimelem i kefirem
Dzien dobry Dziewczynki.
Pogoda faktycznie paskudna. Miałam isc na ślub koleżanki, ale chyba sobie podaruje. Bo pogoda taka, w kościele pewnie będzie zimno. Musze pranko zrobic, zakupy. A wieczorem idzeimy na koncert. Ale tez mi się nei chce.
hej Pysia
wnioskuje że Wy tylko do kościoła?jej zazdroszczę...my mamy jeszcze wesele, uch... a ja mam letnie wersje strojów, a jest ziiiiimnooo...myślę kiedy wypada się zmyć jak wesele zacyzna się po 18 nawet na koncert by mi się nie chciało iść, ale Tobie życzę by Ci się chciało i miło czas spędziło
Wy jesteście takie wesołe a ze mnie taki sucharek...aż mi się płakać chce i chyba zaraz to zrobię. Bo na dodatek nie wyspana jestem bo sąsiedzi mieli balety i nie spałam od 2 do 6!!!ja pierdole!!!
Kupiłam sobie wczoraj książkę Ciężarówką przez 9 miesięcy. Polecam jest bardzo fajna.
Milena cisza nocna jest od 22 do 6, więc wiesz..;-) pośpij sobie teraz, odpocznij!
a książkę też mam-fajna jeszcze p[olecam "Dziecko dla odważnych" Talko - kupa śmiechu
Dzien dobry mac niebardzo.....
ja się czuję masakrycznie, jeste zmeczona całą noc nie spałam, i dodtakowo nic mi nie przechodzi ide dzis do lekarza nie bede się meczyć w całej chałupie wali czosnkiem i cebulką masakra mówie wam......
biedulko daj znać co Ci lekarz powiedział i trzymaj się ciepło!