reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Znachorko wypłacz się to Ci przejdzie (przynajmniej troszkę), a jeśli któraś dzisiaj myśli "co by tu robić" niech ściągnie sobie film "Chłopiec w pasiastej piżamie"... piękny, piękny, piękny, piękny, piękny, piękny, piękny i jeszcze raz PIĘKNY!

a jak nie ma nastroju na ciezki film, dajacy do myslenia, to polecam komedie Kac vegas. Świetna lekka i przyjemna ;)

reklama
Nie czytaj opisu na necie, bo jest cały opisany ;-) Film opowiada o dwóch chłopcach... jeden jest Niemcem, a drugi Żydem... wszystko rozgrywa się podczas II wojny światowej... a resztę musisz sama zobaczyć, naprawdę warto !

Kac vegas widzialam 2 razy ZAJEBISTY :-D
Ilonka a ten tytuł co podałaś już sie ściąga :D

Btw zachciało mi się fasolki po katalońsku i sobie palucha uciełam :wściekła/y: Dobrze, że nie jestem sama w domu bo na widok krwi "odpływam" i byście musiały mnie cucić :-D

Dziewczyny ja nie jestem na bieżąco w filmach, bo to moja siostra jest specjalistką od nowości:-)

Imprezka się udała...wszyscy zadowoleni...tylko ja padam na pyszczek i teraz tylko odpoczynek i pooglądam Mam Talent:-) mam nadzieję, że dotrwam:-p

Jestem zmęczona, ale lubię takie dni jak dziś, bo chociaż dobrze się czuję;-)

Buziaczki dziewczyny...jutro się odezwę:-)

Dziewczyny ja nie jestem na bieżąco w filmach, bo to moja siostra jest specjalistką od nowości:-)

Imprezka się udała...wszyscy zadowoleni...tylko ja padam na pyszczek i teraz tylko odpoczynek i pooglądam Mam Talent:-) mam nadzieję, że dotrwam:-p

Jestem zmęczona, ale lubię takie dni jak dziś, bo chociaż dobrze się czuję;-)

Buziaczki dziewczyny...jutro się odezwę:-)
No to super, że imprezka się udała :D I miłego wypoczynku :D

Oooo ja w zeszłym roku oglądałam mam talent od tamtego czasu nie włączyłam telewizora muszę zobaczyć czy jeszcze działa :-D

Witajcie dziewczyny!

Poczytałam co u Was się tutaj działo, ale nie mam siły odpisywać... Meble nam przyjechały dzisiaj do pokoju Adasia :) Już tylko puste miejsce na łóżeczko jest przygotowane!
Dziś zabrałam się za sprzątanie mieszkania, troche mi więc zeszło, bo było zapuszczone po tym remoncie, ale na szczęście dałam rady.
Byliśmy też na herbatce u mojego wujka, miłe rodzinne spotkanko!
A później ni z tego ni z owego teście nas nawiedzili, pierwszy raz w tym roku! Szok! Na szczęście było jako tako, tzn rady i porady były nieuniknione, ale miałam wiecznie ciastka w gębie, więc się nie odzywałam ino kiwałam głową! hehe, a jak się ciastka skończyły to chwyciłam się za oliwki :-)

Rano nie miałam internetu przez tą burzę, a teraz chodzi , ale pomału :no: Dlatego szybko staram się napisać :-)

Dobra dziewuszki, idę coś zjeść, bo mały chyba się dopomina! Wierci się dziś cały dzień :-)
Buziaki dla Was i brzuszków!!!!

Kac vegas widzialam 2 razy ZAJEBISTY :-D
Ilonka a ten tytuł co podałaś już sie ściąga :D

Btw zachciało mi się fasolki po katalońsku i sobie palucha uciełam :wściekła/y: Dobrze, że nie jestem sama w domu bo na widok krwi "odpływam" i byście musiały mnie cucić :-D

Miłego oglądania :-) Jeszcze jak coś to polecam film Oszukana z Angeliną Jolie ;-) Poryczałam się jak bóbr na nim :-p

hey brzuchatki męczę się niemiłosiernie, nie mogę oddychać, mam obrzęk oskrzeli ale jeszcze nie zapalenie, i do tego z gardełkiem nieciekawie ale jeszcze nie zapalenia, dałoby się to wyleczyć domowymi sposobami ale nie u mnie.....cukrzyca ponownie wszytko komplikuje, ta infekcja zadzialala na insulinę i nie zbija mi cukrów, zwiększono mi dawki dostałam antybiotyk, a na katar to polecił mi lekarz maść majerankowa dozwolona w ciąży smarujesz pod noskiem i se wdychasz......

reklama
Witam kochane brzuchatki po mojej długiej nieobecności:-)
wpadłam tylko na chwilunie, żebyście nie pomyślały że tak poprostu znikłam:-p ale zaczął mi się remont w domu i mój laptop leży schowany, a pozatym nie mam się gdzie podziać i pomiszkuje u teściowej;-) obiecuje że wszystko nadrobię w przyszłym tygodniu, bo teraz nie mam jak:-(
a poza tym dopadło mnie pierwsze przeziębienie, katar, kaszel, gardło

Do zobaczonka w poniedziałek:tak:

Buziaki :-)

Do góry