reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Podoba mi się, że już powoli wszystkie "wykluwacie" się z łóżeczek :-p:-p Nie żebym była samolubem...:-):rofl2: Mnie już o 7:30 Andrzej obudził żebym pomogła mu się zebrać do pracy, bo by się spóźnił.... tzn. kto kogo obudził to obudził ! :-p Pogoda paskudna :crazy::crazy: Idę do wanny pogrzać się troszkę... miłego poranka Laski:-)

reklama
Dzien dobry Dziewczynki.
Pogoda faktycznie paskudna. Miałam isc na ślub koleżanki, ale chyba sobie podaruje. Bo pogoda taka, w kościele pewnie będzie zimno. Musze pranko zrobic, zakupy. A wieczorem idzeimy na koncert. Ale tez mi się nei chce.

Pysia dzien dobry :)
Koncertu sobie nie daruj bo takie później jak się nie chce na nie iść są najlepsze :D
A w ogóle na kogo koncert?

Podoba mi się, że już powoli wszystkie "wykluwacie" się z łóżeczek :-p:-p Nie żebym była samolubem...:-):rofl2: Mnie już o 7:30 Andrzej obudził żebym pomogła mu się zebrać do pracy, bo by się spóźnił.... tzn. kto kogo obudził to obudził ! :-p Pogoda paskudna :crazy::crazy: Idę do wanny pogrzać się troszkę... miłego poranka Laski:-)
Ja standardowo wstaję o 5-6 tak jestem zaprogramowana :-) i ni cholery nie idzie dłużej pospać ;/ U mnie pogoda też paskudna ale jakoś zaczyna się wypogadzać :-) więc może u Was też zaświeci słonko :D
NA wzajem miłego poranka ja mykam do pracy :)

Pysia dzien dobry :)
Koncertu sobie nie daruj bo takie później jak się nie chce na nie iść są najlepsze :D
A w ogóle na kogo koncert?

Rockowy koncert, znajomej kapeli. Koncertów nigdy sobie nei daruje:-):-):-) nawet jak mi sie bardzo nei chce iść.

Ilonaa w sumie to az dziwne bo już 10 jest, a tu nikogo prawie nie ma. Przy takiej pogodzie, to nikomu pewnie z kołder nie chce sie wyjść :)

Witajcie,
Czasami to mi robicie wstyd dziewczyny - gotujecie np. pierogi , pieczecie placki, a ja taki leń (miałam mamę po szkole gastronomicznej, która ciągle gotowała i nas wyposażała, a ja nie nauczyłam się od niej i nie polubiłam tego robić). Mężulkowie mają z Wami dobrze.
Ja co prawda też gotuję, ale takie nieskomplikowane rzeczy.
A teraz jadę do teścia na weekend, więc do zobaczenia w poniedziałek.

Hej Brzuchatki.
ja miałam pobudke o 7.30 , potem przyszli robotnicy gipsować a teraz robie obiad.
pogoda tak śliczna ze jak zrobię idę na spacer. Muszę jeszcze poczekać bo maja wrócić jak wyschnie żeby to wygładzić i pomalować. Ehhh
Mój poszedł jednak do pracy bo sie wczoraj nie wyrobił, a pacjenci nie mogą czekać :-(. Za to obiecał ze pójdzie sam na targ i kupi mi warzywa i owoce. Zobaczymy co kupi, powiedziałam mu ze mam szaloną ochotę na gruszke i zeby mi koniecznie kupił jabłka twarde do jedzenia.

Ale zakupy wieczorem w markecie mu sie nie upieką. Nie mamy juz mleka, sera, jogurtów, proszku do prania, nie mamy też żadnej wędliny. został tylko chleb i masło. ja rano zjadłam płatki na sucho bo nie miałam czym je zalać.A tak bym zjadła jakiś serek biały ze szczypiorkiem :-(
jutro jedziemy do Krakowa wiec na pewno wyciągnę go do Kolorino, zobaczymy czy sie tam opłaca. Reklamowali otwarcie tak ze az muszę zobaczyć co takiego zachwalali;-)

Witajcie,
Czasami to mi robicie wstyd dziewczyny - gotujecie np. pierogi , pieczecie placki, a ja taki leń (miałam mamę po szkole gastronomicznej, która ciągle gotowała i nas wyposażała, a ja nie nauczyłam się od niej i nie polubiłam tego robić). Mężulkowie mają z Wami dobrze.
Gosiu moja mama to kucharka, ale ja wprost przeciwnie. Musiałam szybko nauczyć sie gotować bo bymśmy z głodu padli albo na kanapkach żyli. Pierogi sama robiłam juz w 7 klasie podstawówki. A wcześniej zupy z instrukcji mamy albo inne rzeczy ale pod instukcie zostawioną na karteczce rano :-)

reklama
Dziewczynom ciężko wstać z łóżka:-) A my zaraz jedziemy z farbami i wkraczamy z malowaniem do domu:-)
Witajcie,
A tam się nie przejmuj wszystkiego mozna się nauczyć;-) Miłego weekendu i wypoczynku;-):-)

Do góry