reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Wlasnie wstawilam je do piekarnika...szczerez mowiac nie chcialo mi sie okropnie...ale jutro jedziemy do moich rodzicow i pomyslalam, ze zabierzemy ciacho...

a teraz naszla mnie chec na racuszki z jablkami....kombinuje jak by je tu szybciutko zrobic...ale ciagle patrze na zegarek, ze to juz pozno:( musze sie pilnowac z tym jedzeniem :(
Ja nie mam nocnych napadów głodu, na szczęście nie budzę się w nocy i nie biegnę do lodówki. Ciekawa jestem czy dużo przytyłam bo znajomi którzy nie wiedzą że jestem w ciąży nie widzą mojego wydaje mi się że sporego brzuszka. w środę się dowiem ile kg mam na plusie bo idę do gina

reklama
Im Back LOL.Wlasnie skonczylam filma:p "Obsessed" taki sobie...:-)
ALe mam chec na placki ziemniaczane...hmmmm ale mi sie tak strasznie nie chce....:-p

ale jestem zla...przesunal sie termina naszego closing i teraz to ja juz napewno sie z tego domu nie wyprowadze do listopada...:( atak sie cieszylam i...DUPA

hahahah...jak ja sobie smak na cos zrobie, to trudno mnie powstrzymac przed realizacja planu :))) cos widze, ze moj synek bedzie mial slabosc do rzeczy slodkich i owocow :))))

a placki ziemniaczane robilam jakies 3 dni temu, alez byly pyszne:)))))

hahahah...jak ja sobie smak na cos zrobie, to trudno mnie powstrzymac przed realizacja planu :))) cos widze, ze moj synek bedzie mial slabosc do rzeczy slodkich i owocow :))))

a placki ziemniaczane robilam jakies 3 dni temu, alez byly pyszne:)))))
A jakie ciasto upikłaś? Przed ciążą to był ze mnie ciasteczkowy potwór ale teraz smak mi się zmienił o 180 stopni

ciasto...hmmm...poszlam na latwizne :-D takie z paczki....z kawalkami czekolady:-D szybko, latwo i przyjemnie ;-) nie chcialo mi sie wymyslac nic specjalnego:-D

ja nie jadam slodkiego prawie wcale...no wczesniej to sobie moglam poszalec ale teraz jakos mi nie wchodzi...jedyn eco zjem to lody sneakers...ale to takie slone/slodkie haha
ale tak w sumie to ja nie mam jakis takich strasznych zachcianek....w sumie to chyba wcale nie mam...:shocked2:

reklama
Do góry