reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Mój mą też jest dzisiaj na imprezie takiej zakładowej a ja siedzę sama w domu i mi przykro chyba też jestem zazdrosna ale sama jestem sobie winna bo mąż nie chciał jechać ale ja go namawiałam żeby tam jechał

no to witaj w klubie....Marcin od 2 dni mowil, ze nie pojdzie...ze zostanie ze mna...ale ja tak jak ty-namawialam go....a teraz az mnie sciska...:(

reklama
no to witaj w klubie....Marcin od 2 dni mowil, ze nie pojdzie...ze zostanie ze mna...ale ja tak jak ty-namawialam go....a teraz az mnie sciska...:(
Ja namawiałam go dlatego że nie chciałam żeby te zołzy z którymi pracuje gadały potem jaką to on ma okropną żonę która go na imprezy nie chce puszczać ale w duchu miałam nadzieję że on jednak wybierze wieczór ze mną. No cóż to tylko facet i się nie domyślił:-D:-D:-D Dobrze że na BB można zawsze liczyć

Ja wlasnie dostalam esemeska od niego...ale i tak zazdrosna jestem...okropne uczucie...ale wiele razy to ja wychodzilam a on byl w domku...wiec nie moge mu gderac....trzeba to jakos przetrwac :) u nas na szczescie takie sytaucje nie zdarzaja sie czesto, wiec chyba jakos dam rade :)

mantezowa- a co porabiasz? ja mialam piec ciasto, ale mi sie nie chce....

Oj Kobietki cieszcie się, że Wasza rozłąka z Ukochanym trwa tylko jeden wieczór ;-)
Mój jest na Filipinach w pracy nie mieliśmy już kontaktu od 8 dni walona telefonia satelitarna jak i tak na morzu nie łapie zasięgu :wściekła/y: a wróci dopiero w styczniu więc całe święta i nowy rok sama jak palec :-( już nie mówiąc o tym, że to jeszcze tyleeee czasu :((((

Oj Kobietki cieszcie się, że Wasza rozłąka z Ukochanym trwa tylko jeden wieczór ;-)
Mój jest na Filipinach w pracy nie mieliśmy już kontaktu od 8 dni walona telefonia satelitarna jak i tak na morzu nie łapie zasięgu :wściekła/y: a wróci dopiero w styczniu więc całe święta i nowy rok sama jak palec :-( już nie mówiąc o tym, że to jeszcze tyleeee czasu :((((

Smutne... mam nadzieję, że czas szybciutko Ci leci...

hej dziewczyny :)
Sasiadka marcoweczka sie klania i dziekuje za wszystkie rady :)
Dzisiaj bylo usg genetyczne i wszystko ok jestem przeszczesliwa jesli macie ochote poczytajcie jak macie ochote na marcoweczkach bo nie chce wam tutaj za duzo miejsca zabierac :) no i tam u nas powklejalam fotki :)
Dzieki raz jeszcze za dobre slowo :)
Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego

Ja wlasnie dostalam esemeska od niego...ale i tak zazdrosna jestem...okropne uczucie...ale wiele razy to ja wychodzilam a on byl w domku...wiec nie moge mu gderac....trzeba to jakos przetrwac :) u nas na szczescie takie sytaucje nie zdarzaja sie czesto, wiec chyba jakos dam rade :)

mantezowa- a co porabiasz? ja mialam piec ciasto, ale mi sie nie chce....
Oglądam film na Polsacie o WTC. O tej porze ciasto? Masz tyle energii ? Ja to już przysypiam na siedząco

Majsii- rzeczywiscie- masz sytuacje nie do pozazdroszczenia...ale-czas szybko minie, zobaczysz...jak Twoj ukochany wroci, to sobie to wynagrodzicie:) a do tej pory czas umilac Ci bedziemy na BB:)

widze, ze jestes z Międzychodu :) Moja przyjaciolka stamtad pochodzi :)

reklama
Oglądam film na Polsacie o WTC. O tej porze ciasto? Masz tyle energii ? Ja to już przysypiam na siedząco

Wlasnie wstawilam je do piekarnika...szczerez mowiac nie chcialo mi sie okropnie...ale jutro jedziemy do moich rodzicow i pomyslalam, ze zabierzemy ciacho...

a teraz naszla mnie chec na racuszki z jablkami....kombinuje jak by je tu szybciutko zrobic...ale ciagle patrze na zegarek, ze to juz pozno:( musze sie pilnowac z tym jedzeniem :(

Do góry