reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

gibaga kolorowych snów i miłej pracki!

rechot1sb łyknąć to ty se możesz, ale wiesz co ... hehe, a tak na poważnie to marsz do łóżka, z niego też możesz do nas nadawać!

Tygrynka uważaj, bo od pisania pracy mgr będziesz mądrzejsza od nas, a jak zrobisz się "Pańcia Cip Cip" to Ci nie wybaczymy, za pierona!

byłam 6000 na stronie 600
JESTEŚ DEBEŚCIAK! Nikt Ci nigdy nie dorówna!

A ja kątem oka (o ile jest coś takiego jak kąt oka hehe) oglądam na Polsacie film o WTC :-) polecam!

reklama
Najeli - to wspaniale że Twój Adaś taki ruchliwy - prawdziwy facet z charakterkiem, a nie jakaś mumia egipska, świetnie że taki zdrowy i duży.
Czyżby występowała u Ciebie mała alergia na syna Twojego męża? Przecież dziecko niewinne niczemu...

ggosia alergia? taki niewinny wstręt :-)
Fakt, jest niewinny, ale matka go buntuje przeciwko mnie, i jak on przyjeżdża, to jestem cała chora! Ale na szczęście z nim daję sobie jeszcze rady, gorzej jest z córką, na całe moje szczęście rzadko u nas bywa.

A Adaś, ma charakter! Hehe... już w brzuszku pokazuje co potrafi :-)

Najeli to rewelacyjnie, że synuś ma się dobrze, a Mężuś w końcu się przekonał do gin:-p Dobrze, że zostajesz nadal przy 17.02, bo nie wyrażam zgody na jakieś przenoszenie się na 10 :-p:-p Masz tam zostać razem ze mną i naszymi synkami !!!

A teraz mam reklamy na Polsacie i zaraz znów wracam do World Trade Center;-)

...przegryzając paluszki solone, a co ! :-p

ja robie naleśniki , jestem tak głodna ze zjadłabym konia z kopytkami i uzdą.
jak mój wróci to zaraz dostanie cała liste na jutro. musimy jechać na zakupy, ja nie mam co jeść !!! chyba że chce mnie pogładzić, żebym nie przytyła za bardzo

Wyobraziłam sobie tego konia z kopytami i uzdą i Ciebie próbującą go zjeść... koniecznie zrób mu liste ! :-p

Dziewczyny...a ja leze...i mi smutno jak cholera :( Marcin poszedl na meskie urodzinowe "piwo"... sama ich zawiozlam do tego pubu....i smutno mi okropnie....chyba zazdrosna jestem...a do tego siedze sama jak palec w domu i mi zle :(
w tej ciazy jak zalapie juz smuta, to moge ryczec bez konca :( dobija mnie to:(

reklama
Dziewczyny...a ja leze...i mi smutno jak cholera :( Marcin poszedl na meskie urodzinowe "piwo"... sama ich zawiozlam do tego pubu....i smutno mi okropnie....chyba zazdrosna jestem...a do tego siedze sama jak palec w domu i mi zle :(
w tej ciazy jak zalapie juz smuta, to moge ryczec bez konca :( dobija mnie to:(
Mój mą też jest dzisiaj na imprezie takiej zakładowej a ja siedzę sama w domu i mi przykro chyba też jestem zazdrosna ale sama jestem sobie winna bo mąż nie chciał jechać ale ja go namawiałam żeby tam jechał

Do góry