reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tygrynka to może zaplanujemy poród rodzinny? Bez facetów, tylko my i nasze skurcze! Będziemy rodzić razem trzymając się za ręcę.... A ... i kupimy sobie bliźniaczy wózek - będzie taniej no i jak jedna pójdzie na spacer, to druga będzie odpoczywać :-)

heheh i pampersy też będą używać na zmianę...hehe piękna przyszłość nam się rysuje Najeli...szkoda tylko, że jestem grubsza od Ciebie, ciuchy też byśmy mogły mieć jedne, no bo ta co odpoczywa to nie potrzebuje:-Djaka oszczędność:-D

a ja wróciłam od kosmetyki...mrrrr...to jest to, co tygryski lubią najbardziej:-D mam ślicznego frencha z cyrkoniami i wkręciłam się jeszcze na peeling migdałowy z masażem twarzy...mrrrr....mało nie usnęłam na fotelu, ale mały dał znać, więc albo mu się nie spodobało leżenie na płasko, albo jako typowy facet nie lubi takich rozrywek:-D potem spacerek do domku (plus trochę tramwajem, który był pusty i nie musiałam się bić z babciami...trochę szkoda:-p) a teraz będzie wielkie żarcie:-D jest dzisiaj "Na Wspólnej"? Czy w pt nie leci?

reklama
lasski nosz masakra chyba mnie przeziebienie zaczyna brac boli mnie gardło i mam katar masakra ratujcie .....co mogę łyknąć.....pewnie usłysze nic

heheh i pampersy też będą używać na zmianę...hehe piękna przyszłość nam się rysuje Najeli...szkoda tylko, że jestem grubsza od Ciebie, ciuchy też byśmy mogły mieć jedne, no bo ta co odpoczywa to nie potrzebuje:-Djaka oszczędność:-D

a ja wróciłam od kosmetyki...mrrrr...to jest to, co tygryski lubią najbardziej:-D mam ślicznego frencha z cyrkoniami i wkręciłam się jeszcze na peeling migdałowy z masażem twarzy...mrrrr....mało nie usnęłam na fotelu, ale mały dał znać, więc albo mu się nie spodobało leżenie na płasko, albo jako typowy facet nie lubi takich rozrywek:-D potem spacerek do domku (plus trochę tramwajem, który był pusty i nie musiałam się bić z babciami...trochę szkoda:-p) a teraz będzie wielkie żarcie:-D jest dzisiaj "Na Wspólnej"? Czy w pt nie leci?

zawsze mówiłam ze lesbijki mają fajnie

lasski nosz masakra chyba mnie przeziebienie zaczyna brac boli mnie gardło i mam katar masakra ratujcie .....co mogę łyknąć.....pewnie usłysze nic

łyknij sobie herbatkę z sokiem malinowym albo mleko z miodem... i marsz do łóżka wygrzać się pod kołderką!!żeby się w większe choróbsko nie przekształciło!!uciekaj ale już!!

Rechot mleczko z miodem i czosnkiem albo ciepła herbatka z sokiem z malinek albo z cytrynką i biegiem do łóżeczka się wypocić. Pij dużo dużoooo wody żeby wypłukać toksyny i jutro Cię widzimy zdrową jak rybkę :tak::tak::tak::tak:

no widzisz ile porad co możesz sobie łyknąć?:)

nie ma na wspolnej..ale na tvn7 seks w wielkim miescie (Rechot cos dla Ciebie!!wskakuj do lozka z herbatka, poogladamy razem:tak:)...akurat cos na ogladanie przy kolacji:-Dktorej nie zdazylam sobie nawet zrobić, taki głód mnie złapał, że najpierw wciągnęłam pączka ocalałego z nocy:-D:-D:-D

zmykam na kolacyjkę i...pisanie pracy mgr:wściekła/y:
miłego wieczorku, buziaki

reklama
no widzisz ile porad co możesz sobie łyknąć?:)

nie ma na wspolnej..ale na tvn7 seks w wielkim miescie (Rechot cos dla Ciebie!!wskakuj do lozka z herbatka, poogladamy razem:tak:)...akurat cos na ogladanie przy kolacji:-Dktorej nie zdazylam sobie nawet zrobić, taki głód mnie złapał, że najpierw wciągnęłam pączka ocalałego z nocy:-D:-D:-D

zmykam na kolacyjkę i...pisanie pracy mgr:wściekła/y:
miłego wieczorku, buziaki
qwa dzis mi tv wyłączyli pewnie włascicielka mieszkania wypowiedziała umowę i to kolejny powód aby pojsc do marketu i wziąć polsat albo N

Do góry